Θεραπευτικό Τραγούδι - Ελίνα, Νάχνα Νικολίτσα

Open Player
Εκδηλώσεις
Μηνιαία προβολή
Μηνιαία προβολή
Προβολή Εβδομάδας
Προβολή Εβδομάδας
Κατηγορίες
Κατηγορίες
Σημείωση: 'Μελωδία ψυχής'Print
  Άλλα
Ημερομηνία: Παρασκευή, Σεπτέμβριος 22, 2017 - 7:00 pm
Επανάληψη σημείωσης: Επάνάληψη κάθε Παρασκευή until Σεπτέμβριος 30, 2017

Άκου τη μελωδία της ψυχής σου – Τελετή

Παρασκευή 22 και 29 Σεπτεμβρίου 2017, στις 19:00 (αυστηρή ώρα προσέλευσης στις 18:50)
Κόστος συμμετοχής 20 ευρώ

Ήξερες  ότι η ψυχή σου έχει τη δική της προσωπική μελωδία, που είναι τραγουδισμένη βαθιά στο τέμπλο της ψυχής; Αν αφουγκραστείς προσεκτικά τον ήχο που βρίσκεται πίσω από την αναπνοή σου, ίσως καταφέρεις  να την ακούσεις.  Εάν πιστεύεις όχι έχεις ξεχάσει το τραγούδι της ψυχής σου, μπορώ να σε βοηθήσω να το ακούσεις ξανά μέσω της φωνής μου και να το λάβεις ηχογραφημένο.

Μπορείς να ακούς  το προσωπικό σου θεραπευτικό τραγούδι  για  όλη σου τη ζωή, ή κάθε φορά που έχεις ανάγκη τον ήχο της ψυχής σου.

Δήλωσε τη συμμετοχή σου στη συνάντηση που διοργανώνεται με αυτό το σκοπό και ετοιμάσου να σε ξανασυναντήσεις με έναν διαφορετικό τρόπο, τη δική σου φωνή και το δικό σου τραγούδι που θα ακούσεις να τραγουδιέται μέσα από εμένα.

Έλα σε αυτή τη συνάντηση με ιερότητα και προετοιμάσου εσωτερικά για αυτό. Εάν δεν είσαι απόλυτα έτοιμος να δεχτείς και να δείξεις τον εαυτό σου ολοκληρωτικά δεν θα μπορέσω να ακούσω και να ερμηνεύω την μελωδία μέσα σου. Έλα συνειδητός/ή και απλά απόλαυσε αυτό που είσαι !

Διαδικασία:

Καθ’όλη τη διάρκεια της διαδικασίας σε κοιτώ στα μάτια και συνδέομαι μαζί σου για να αναγνωρίσω την ψυχή σου. Ότι βλέπεις στα μάτια μου να ξέρεις πως είσαι εσύ. Ότι συναισθήματα αναγνωρίζεις, ότι φως βλέπεις και ότι νιώθεις, τα μάτια μου θα σου το καθρεφτίζουν. Ότι βλέπεις και ακούς θα είσαι εσύ. Μόλις συνδεθώ με τη δόνηση και το φως της ψυχής σου (αυτά τα δύο πάνε πάντα μαζί) θα αρχίσω να τραγουδάω αυτό που ακούω να πάλεται μέσα σου. 

Έχε την καρδιά σου ανοιχτή, όχι μόνο τα αυτιά σου, γιατί δεν θα ακούσεις μόνο της μελωδία σου αλλά θα λαμβάνεις ταυτόχρονα όλο το φως που ξανασυνδέεται με εσένα μέσω της μελωδίας σου. Μαζί με τη μελωδία θα έρχονται και χαμένα ή κρυμμένα κομμάτια της ψυχής σου πίσω σε εσένα και αυτό θα σου δίνει μία βαθιά αίσθηση ενθύμησης και πληρότητας. Θα αναγνωρίσεις ποιότητες που χρειάζονται αποδοχή και χώρο μέσα σου. Ετοιμάσου να σε δεχτείς έτσι όπως πάντα ήξερες ότι είσαι, αυτός/ή που είσαι.

Να είσαι ευγνώμων για αυτή τη δόνηση ήχου και φωτός που φέρεις μέσα σου και υποσχέσου στον εαυτό σου να σε τιμάς σε κάθε ευκολία και δυσκολία.

Εάν είσαι ανοιχτός να σε δεχτείς ολοκληρωτικά, μία μεταμορφωτική διαδικασία ξεκινά κατά τη διάρκεια της τελετής. Το μέσα σου ξυπνά, δονείται, συγκινείται. Αφέσου να το βιώσεις , αφέσου να δεις και να νιώσεις ποιος/ποια είσαι.

Η συνάντηση με εσένα μέσω της φωνής μου κλείνει με μία εσωτερική υπόκλιση στο θεϊκό φως που σε έπλασε και που κομμάτι του είσαι και εσύ.

Η μελωδία σου θα καταγραφεί και θα σου αποσταλεί στο email σου την επόμενη ημέρα.

 Κόστος συμμετοχής 20 ευρώ

Για να προσέλθετε πρέπει να ενημερώσετε για τη συμμετοχή σας, καθως και για ποια ημερομηνία ενδιαφέρεστε, καθώς ο αριθμός δεν μπορεί να ξεπερνά τα 12 άτομα. 
Η διαδικασία γίνεται σε έναν-έναν ατομικά μέσα σε γκρουπ. 

 
Μοιραστείτε το!


Σχόλια από το Facebook: