Θεραπευτικό Τραγούδι - Ελίνα, Νάχνα Νικολίτσα

Open Player
Εκδηλώσεις
Μηνιαία προβολή
Μηνιαία προβολή
Προβολή Εβδομάδας
Προβολή Εβδομάδας
Κατηγορίες
Κατηγορίες
Σημείωση: 'Unblock Your Senses'Print
  Σεμινάρια
Ημερομηνία: Παρασκευή, Ιούλιος 15, 2016 - 9:00 am
Επανάληψη σημείωσης: Κάθε Ημέρα until Ιούλιος 17, 2016

Απελευθερώστε τις αισθήσεις σας
Unblock your senses, 
by Agni Eickermann 

5νθήμερο σεμινάριο
Με την Ελίνα-Νάχνα Νικολίτσα 

Εξουσιοδοτημένη από τον Agni Eickermann για την παρουσίαση του σεμιναρίου στην Ελλάδα

 unblock_firstpage_gr

Η νέα μορφή πνευματικότητας της χρυσής εποχής σας δείχνει πώς να συνδεθείτε με τις αισθήσεις σας και να βρείτε την πνευματικότητα μέσω της Φύσης.

-          Συντονιστείτε με τις αισθήσεις σας.

-          Μάθετε να εμπιστεύεστε αυτό που αντιλαμβάνεστε.

Πρόγραμμα του σεμιναρίου (φυλλάδιο 1. φυλλάδιο 2)
 
1η μέρα: Ανοίγουμε τις πύλες της Φύσης και αφήνουμε τα φυτά να μας καθοδηγήσουν σ’ αυτό το ταξίδι. Εξερευνούμε άλλες διαστάσεις των αισθήσεων. Eχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε τις αισθήσεις ξεχωριστά ή να αποκόπτουμε κάποιες από αυτές εξαιτίας παλιών τραυματικών εμπειριών, φόβου ή πόνου. Τώρα μπορούμε να γευτούμε με τ’ αυτιά και να μυρίσουμε με τα μάτια!  Αυτή η νέα μορφή επικοινωνίας των αισθήσεων ανοίγει νέες διαστάσες στην ύπαρξη και στις πράξεις μας. Είναι τώρα η ώρα να συνδεθούμε με τη φύση των αισθήσεών μας.

2η μέρα: Ξεκλειδώνετε τα τσάκρα ώστε να καθρεφτίζουν τις αισθήσεις μέσα σας. Μαθαίνετε πώς να παίρνετε απαντήσεις μέσω των αισθήσεων, αντικατοπτρίζοντας τες μέσα σας. Ξεκλειδώνετε την αίσθηση της όσφρησης, τον τρόπο που αντηχείτε, τον τρόπο που μεταφέρετε τις αισθήσεις σας στους άλλους. Δημιουργείτε ένα νέο πολυδιάστατο ενεργειακό σύστημα του εαυτού σας.

3η μέρα: Οι αισθήσεις δεν είναι μεμονωμένα γεγονότα. Ξεκλειδώνετε την αλληλεπίδραση των αισθήσεων και τις κάνετε να συνεργαστούν. Ξαναχτίζετε το ενεργειακό σύστημα της αντίληψης σας. Καθαρίζοντας το ρέον σύστημα των αισθήσεων, νιώθετε το δικό σας φως και αποκτάτε μια νέα αίσθηση του εαυτού σας. Μπορείτε να δείτε, να γευτείτε, να νιώστε, να ακούσετε και να μυρίστε το φως της δικής σας προέλευσης.

 4η μέρα: Ανακαλύπτετε αισθήσεις που δεν ξέρατε ότι είχατε μέχρι τώρα. Μάθετε πώς να αναδείξετε το φως σας στους ανθρώπους δίνοντας γεύση και μυρωδιά. Παρουσιάστε τον εαυτό σας με ένα νέο διαφορετικό τρόπο ύπαρξης. Δημιουργήστε την όσφρηση που θέλετε να έχετε, τον ήχο που θέλετε να παράγετε και τη μυρωδιά που θέλετε να μοιράζεστε με άλλους. Απολαύστε τους τρόπους που εμπνέετε τους άλλους με τις αισθήσεις σας και τους τρόπους που εσείς εμπνέεστε από διαφορετικά επίπεδα αισθήσεων.

 5η μέρα: Όταν χρησιμοποιείτε τις αισθήσεις στην καθημερινότητα σας, όλα γίνονται πιο γευστικά στη ζωή. Τίποτα πια δεν είναι γκρι ή άχρωμο. Μάθετε να βάζετε γεύση στη δουλειά σας, στις σχέσεις σας, στο γράψιμο εάν είστε συγγραφέας, στο τραγούδι αν τραγουδάτε. Παίξτε με τις αισθήσεις σας και η ζωή θα είναι πιο ευχάριστη για σας. Αγγίξτε τη ζωή σας και τους άλλους με τις αισθήσεις σας και θα νιώσετε πλήρεις στο δούναι και λαβείν.

Αυτό το σεμινάριο διαμορφώνει έναν σφαιρικό τρόπο αντίληψης της συνείδησης. Αυτό σίγουρα δεν είναι ένα σεμινάριο που μπορείς να καταλάβεις με το νου. Καταλαβαίνουμε μόνο ό,τι μπορούμε να κρίνουμε. Αυτό το σεμινάριο ανοίγει για σας νέους δρόμους να ανακαλύψετε την ύπαρξή σας νιώθοντας τον εαυτό σας και τους άλλους και όχι καταλαβαίνοντάς τους. Αυτός είναι ο καινούργιος τρόπος αντίληψης χωρίς άγχος.

Είμαστε συνηθισμένοι να αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα μονοδιάστατα όπως το “ναι ή όχι», το «μ’αρέσει ή δεν μ’αρέσει».  Όλα αλλάζουν μετά απ’ αυτόν τον νέο τρόπο αντίληψης. Μπορούμε να εμπιστευτούμε περισσότερο τους εαυτούς μας επειδή εμπιστευόμαστε τις αισθήσεις μας. Μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να δούμε αυτό που χρειάζεται να δούμε. Μπορούμε να ακούσουμε αυτό που χρειάζεται ν’ ακούσουμε, μπορούμε να νιώσουμε αυτό που έχουμε ανάγκη να νιώσουμε, αυτό που είναι αληθινά απαραίτητο για μας.

Ένας νέος τρόπος ύπαρξης επίσης δημιουργείται στη σχέση με τον εαυτό μας. Αποκτάμε καινούρια αίσθηση του εαυτού μας καθώς ακούμε μουσική, μυρίζοντας τη μυρωδιά μας, νιώθοντας το φως μας, βλέποντας τους εαυτούς μας στην καθημερινότητα. Μ’ αυτό τον τρόπο, η επικοινωνία με τους άλλους μοιάζει να ήσυχα να ρέει, χωρίς περιορισμούς.

Γεύομαι τις σκέψεις

Ακούω το φως

Μυρίζω τα συναισθήματά

Νιώθω τον ήχο

Βλέπω τα σχήματα που σχηματίζει η φωνή

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο : https://goo.gl/kvo4ss

Κόστος σεμιναρίου: 1.000 ευρώ

 

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Μοιραστείτε το!


Σχόλια από το Facebook: