Θεραπευτικό Τραγούδι - Ελίνα, Νάχνα Νικολίτσα

Open Player
Εκδηλώσεις
Μηνιαία προβολή
Μηνιαία προβολή
Προβολή Εβδομάδας
Προβολή Εβδομάδας
Κατηγορίες
Κατηγορίες
Σημείωση: 'Ενοποίηση Yin/yang'Print
  Σεμινάρια
Ημερομηνία: Παρασκευή, Οκτώβριος 07, 2016 - 7:00 pm

yin-yang

Ενοποίηση της αρσενικής και θηλυκής ενέργειας

Ατομική θεραπεία σε γκρουπ
Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 19:00-20:00

Πρόκειται για μυήσεις φωτός στα τσάκρας στην πίσω πλευρά του σώματος επί της σπονδυλικής στήλης. Οι μυήσεις αυτές γίνονται με σύμβολα πάνω στα τσάκρα, που ενεργοποιούνται με ένα μίνι αράτι (φωτιά).

Εναρμονίζει την αρσενική και θηλυκή ενέργεια μέσα μας. Αυτό μας φέρνει σε ισορροπία!

 Με την τεχνική αυτή καθαρίζουν οι ενέργειες στο σώμα και στα τσάκρας όπου δεν είναι σε ισορροπία η αρσενική και η θηλυκή ενέργεια. 

 Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται σε όλα τα τσάκρα στον καθένα ξεχωριστά, σε οριζόντια θέση μπρούμυτα.

 Η τεχνική αυτή ΔΕΝ εφαρμόζεται σε άτομα που έχουν προβλήματα στην καρδιά (εγχείριση, χάπια κλπ).

 Γιατί να κάνετε αυτή την τεχνική:

Για μεγάλο χρονικό διάστημα έχουμε ζήσει σε πολικές εποχές. Γνωρίζουμε ότι με την υπεροχή της ανδρικής δύναμης, χωρίς θηλυκή αντιστάθμιση,  χάνεται η ισορροπία. Η ενέργεια είναι κυριαρχική και αγνοεί τους νόμους της φύσης.
Αντίστροφα, η μονόπλευρη κυριαρχία της θηλυκής δύναμης, εξελίσσεται σε σκληρή διακυβέρνηση, και χωρίς τις δημιουργικές ωθήσεις του ανδρικού στοιχείου, η ίδια γίνεται σκοτεινή.

Καμία από αυτές τις δυνάμεις δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την άλλη. Αυτό είναι κάτι που όλοι πια το έχουμε καταλάβει. Είναι ώρα να αποκαταστήσουμε την ισορροπία της αρσενικής και θηλυκής ενέργειας μέσα μας και κατά συνέπεια σε όλη τη γη.

Με την εναρμόνιση της αρσενικής και θηλυκής ενέργειας μέσα μας, η πολικότητα δεν σας τραβάει πια, «δεξιά ή αριστερά», στο καλό ή στο κακό. Όλα ενώνονται μέσα σας.

 Διάρκεια 1 ώρα
Κόστος 15 ευρώ

δηλώστε τη συμμετοχή σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο 2108616793

Μοιραστείτε το!


Σχόλια από το Facebook: