Θεραπευτικό Τραγούδι - Ελίνα, Νάχνα Νικολίτσα

Open Player
Εκδηλώσεις
Μηνιαία προβολή
Μηνιαία προβολή
Προβολή Εβδομάδας
Προβολή Εβδομάδας
Κατηγορίες
Κατηγορίες
Σημείωση: 'Διάβασμα σπονδυλικής στήλης'Print
  Ατομικές συνεδρίες
Ημερομηνία: Τρίτη, Νοέμβριος 01, 2016 - 9:00 am

spine1

Η ιστορία της ζωής μας γραμμένη στη σπονδυλική μας στήλη

Θεραπευτική τεχνική
Από την Ελίνα-Νάχνα Νικολίτσα

Διάβασμα της ιστορίας της ζωής πάνω στη σπονδυλική στήλη

 Η μέθοδος αυτή βοηθά στο να ενεργοποιηθεί η θεραπευτική δύναμη επί της σπονδυλικής στήλης. Αυτό επιδρά και σε ολόκληρο το σώμα, καθώς κάθε σημείο του σώματος συνδέεται με τη σπονδυλική μας στήλη, καθώς και με τα ενεργειακά μας σώματα.

Κάθε σπόνδυλος έχει ένα δικό του θέμα. Διαβάζοντας την ιστορία του κάθε σπονδύλου, κατανοούμε βαθύτερα την πορεία της ζωής μας. Επειδή κάθε σπόνδυλος συνδέεται με ένα γεγονός στη ζωή μας, βρίσκοντας το θέμα των σπονδύλων που πονάει, κατανοούμε το μήνυμα του σώματος μας, διεγείρουμε την αυτοθεραπεία μας. Με την τεχνική αυτή τα φέρνουμε από το υποσυνείδητο στο συνειδητό, τα κατανοούμε, επικοινωνούμε μαζί τους και τα μεταμορφώνουμε. Αφηνόμαστε στη ροή, γινόμαστε δυνατοί.

Τεχνική

Α΄ Φάση

«Διάβασμα» και θεραπεία της σπονδυλικής στήλης:  Χρησιμοποιώντας μία ποιότητα φωτός που θρέφει τη σπονδυλική στήλη, παρατηρώ τη φάση που ο σπόνδυλος αντιδρά και δέχεται τη θεραπευτική ενέργεια. Αρχίζει και κινείται, να πάλλεται και να αποκαλύπτει το θέμα που έχει καταγραφεί εκεί. Κάθε σπόνδυλος έχει μία ιστορία. Εξετάζοντας κάθε σπόνδυλο ξεχωριστά,  διαβάζω την πληροφορία που έχει καταγράψει. 

Β΄ Φάση

Σύνδεση σπονδυλικής στήλης με εγκέφαλο : Συνδέοντας τη σπονδυλική με ένα μεσημβρινό φωτός του εγκεφάλου που αντιστοιχεί στη σπονδυλική στήλη, συνδέουμε τη ροή του δυναμικού της ψυχής με την εμπειρία της ζωής. Κάνοντας σύνδεση εγκεφάλου και σπονδυλικής, δουλεύουμε εμπειρίες που έχει κρατήσει το σώμα από τη στιγμή της γέννησης έως τώρα.

 Δώρο η ηχογράφηση της συνεδρίας σε CD. Οι πληροφορίες που αντλούμε από τη σπονδυλική μας στήλη είναι τόσες πολλές, που είναι καλό να καταγραφούν για περαιτέρω κατανόηση στο σπίτι.

Διάρκεια:  1-1,5 ώρα

Κόστος συνεδρίας:  (60ευρώ, για θεραπείες που θα γίνουν το μήνα Νοέμβριο)

 Πληροφορίες και ραντεβού : Τηλ: 2108616793
Email:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

fb: Nahna Voice
Μοιραστείτε το!


Σχόλια από το Facebook: