Θεραπευτικό Τραγούδι - Ελίνα, Νάχνα Νικολίτσα

Open Player
Εκδηλώσεις
Μηνιαία προβολή
Μηνιαία προβολή
Προβολή Εβδομάδας
Προβολή Εβδομάδας
Κατηγορίες
Κατηγορίες
Σημείωση: 'Καθαρισμός συκωτι-νεφρά'Print
  Σεμινάρια
Ημερομηνία: Παρασκευή, Ιούνιος 16, 2017 - 7:00 pm

clearing unhapinness

Clearing Unhappiness
Καθαρισμός συκωτιού και νεφρών

Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 19:00-21:00

 Θεραπεία σε γκρουπ

Με την Ελίνα-Νάχνα Νικολίτσα


1) Καθαρισμός νεφρών : Πρόκειται για μυήσεις φωτός στα νεφρά, για ενίσχυση και καλή λειτουργία. Καθαρίζει τα νεφρά και αναπληρώνει τη ζωτική τους ενέργεια. Τα νεφρά έχουν αποθηκευμένη μία συγκεκριμένη ποσότητα ενέργειας που συνήθως καταναλώνουμε με τα χρόνια, αλλά πολύ δύσκολο και με ελάχιστες τεχνικές μπορούμε να αναπληρώσουμε. Η ενέργεια των νεφρών, όταν σπαταληθεί δεν αναπληρώνεται ούτε με υγιεινή διατροφή. Η ενέργεια επίσης των νεφρών σπαταλιέται όταν υπάρχουν πολλοί ερωτικοί σύντροφοι, αλλά και για πολλές άλλες αιτίες.

Είναι μία τεχνική που γίνεται μία μόνο φορά το χρόνο, εάν υπάρχει ανάγκη, αλλά όχι περισσότερες από 1 φορά ανά έτος, διότι είναι πολύ δυνατή και αποτελεσματική.

Η τεχνική αυτή έχει 2 στάδια:

  1. Καθαρισμός των νεφρών, ο οποίος ακολουθείται από συμβουλευτική που έχει σχέση με το θέμα των νεφρών.
  2. Μετά τον καθαρισμό με μύηση φωτός ενεργοποιούμε τη χαρά στο σημείο του σώματος (τσάκρα ή όργανο) που έχει ανάγκη.

Η τεχνική αυτή ΔΕΝ γίνεται σε όσους έχουν εκδηλωμένο πρόβλημα με τα νεφρά (πχ νεφρική ανεπάρκεια, αιμοκαθάρσεις κλπ)

Πολύ βοηθητική τεχνική για όσους έχουν νιώσει ότι τα νεφρά τους δεν τους στηρίζουν στη ζωή τους,  έχουν έλλειψη ζωτικότητας στο σώμα, όπου νιώθουν ότι το σώμα τους δεν τραβάει, όπου νιώθουν ρουφηγμένοι από τις δυσκολίες της ζωής, ή όπου νιώθουν ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν. Καθαρίζει τα νεφρά από τις μνήμες αυτές και τα ξαναενεργοποιεί.

Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται στον καθένα χωριστά σε ξαπλωτή στάση.

nefra 

2) Καθαρισμός συκωτιού: Πρόκειται για μυήσεις φωτός στο συκώτι και στα νεφρά.  Καθαρίζει από το συκώτι και τα νεφρά τις μνήμες δυστυχίας που έχουν συσσωρευτεί στα όργανα αυτά από αυτή τη ζωή αλλά και από προηγούμενες. Το συκώτι συσσωρεύει τα καρμικά θέματα ενώ τα νεφρά υποστηρίζουν την αλλαγή.

Πολύ βοηθητική τεχνική για όσους έχουν πάρει ψυχοφάρμακα κάποια στιγμή στη ζωή τους ή έχουν περάσει περιόδους θλίψης. Καθαρίζει αυτές τις μνήμες από τις αποθήκες της στο σώμα, τις τραβά στην επιφάνεια και τις απελευθερώνει.

Η τεχνική αυτή έχει 3 στάδια και εφαρμόζεται στον καθένα χωριστά.

Διάρκεια  και για τους 2 καθαρισμούς: 2 ώρες

Κόστος 40 ευρώ συνολικά και για τους 2 καθαρισμούς

Συμμετοχές στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο 2108616793
Μοιραστείτε το!


Σχόλια από το Facebook: