Θεραπευτικό Τραγούδι - Ελίνα, Νάχνα Νικολίτσα

Open Player
Εκδηλώσεις
Μηνιαία προβολή
Μηνιαία προβολή
Προβολή Εβδομάδας
Προβολή Εβδομάδας
Κατηγορίες
Κατηγορίες
Σημείωση: 'Εξισορρόπηση τσάκρας'Print
  Σεμινάρια
Ημερομηνία: Παρασκευή, Μάιος 19, 2017 - 7:30 pm

Εξισορρόπηση των τσάκρας στο σώμα και την αύρα

Ατομική θεραπεία σε γκρουπ
Με την Ελίνα-Νάχνα Νικολίτσα

Παρασκευή 19/5/17 στις 19:30-20:30

Πρόκειται για μυήσεις φωτός στα τσάκρας στην πίσω πλευρά του σώματος επί της σπονδυλικής στήλης. Οι μυήσεις αυτές γίνονται με σύμβολα πάνω στα τσάκρα, που ενεργοποιούνται με ένα μίνι αράτι (φωτιά).

Εναρμονίζει τις μετατοπισμένες ενέργειες που δεν είναι στη θέση τους. Μεταφέρει ποιότητες που είναι σε λάθος θέση ως προς την ισορροπία (yin/yang) μεταξύ των τσάκρας (πχ ποιότητες που ανήκουν σε άλλο τσάκρα) και στην αύρα μας. Αυτό μας φέρνει σε ισορροπία!

Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται σε όλα τα τσάκρα στον καθένα ξεχωριστά, σε οριζόντια θέση μπρούμυτα.

Περιλαμβάνει ανάγνωση των θεμάτων που μπλοκάρουν κάθε σας τσάκρα. Σε κάθε τσάκρα σας θα σας λέω το θέμα που μπαίνει σε ισορροπία.

 Η τεχνική αυτή ΔΕΝ εφαρμόζεται σε άτομα που έχουν προβλήματα στην καρδιά (εγχείριση, χάπια κλπ).

 Γιατί να κάνετε αυτή την τεχνική:

Για μεγάλο χρονικό διάστημα έχουμε ζήσει σε πολικές εποχές. Γνωρίζουμε ότι με την υπεροχή της ανδρικής δύναμης, χωρίς θηλυκή αντιστάθμιση,  χάνεται η ισορροπία. Η ενέργεια είναι κυριαρχική και αγνοεί τους νόμους της φύσης. 
Αντίστροφα, η μονόπλευρη κυριαρχία της θηλυκής δύναμης, εξελίσσεται σε σκληρή διακυβέρνηση, και χωρίς τις δημιουργικές ωθήσεις του ανδρικού στοιχείου, η ίδια γίνεται σκοτεινή.

Καμία από αυτές τις δυνάμεις δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την άλλη. Αυτό είναι κάτι που όλοι πια το έχουμε καταλάβει. Είναι ώρα να αποκαταστήσουμε την ισορροπία της αρσενικής και θηλυκής ενέργειας μέσα μας και κατά συνέπεια σε όλη τη γη.

Με την εναρμόνιση της αρσενικής και θηλυκής ενέργειας μέσα μας, η πολικότητα δεν σας τραβάει πια, «δεξιά ή αριστερά», στο καλό ή στο κακό. Όλα ενώνονται μέσα σας.

Διάρκεια 1 ώρα
Κόστος 20 ευρώ

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  ή στο 2108616793
Μοιραστείτε το!


Σχόλια από το Facebook: