Θεραπευτικό Τραγούδι - Ελίνα, Νάχνα Νικολίτσα

Open Player
Εκδηλώσεις
Μηνιαία προβολή
Μηνιαία προβολή
Προβολή Εβδομάδας
Προβολή Εβδομάδας
Κατηγορίες
Κατηγορίες
Σημείωση: 'Σκολίωση'Print
  Ατομικές συνεδρίες
Ημερομηνία: Παρασκευή, Σεπτέμβριος 01, 2017 - 9:00 am

spine1

Οι λόγοι της σκολίωσης - Διάβασμα της σπονδυλικής στήλης

Προσφορά για άτομα με σκολίωση

για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο στα 60 ευρώ (αντί για 100)

Έχετε σκεφτεί ποτέ να αποκωδικοποιήσετε τα μαθήματα της ζωής σας μέσα από τους σπονδύλους σας;
Η αντίστροφα, έχετε σκεφτεί ποτέ να “ακούσετε” τη σπονδυλική σας στήλη και να καταλάβετε τι καταγραφές κουβαλά;

Ξέρατε ότι η πορεία της ζωής σας είναι χαρτογραφημένη στη σπονδυλική σας στήλη;

* Στον κόκκυγα αποθηκεύονται τα “εργαλεία” της ψυχής που θα χρειαστεί στο πέρασμα της, τα δυνατά της σημεία ή οι αδυναμίες της, τα δώρα που φέρνει στην ψυχή της και οι προκλήσεις που έχει να φέρει εις πέρας,
* Στο ιερό οστό τα βασικά θέματα που θα αντιμετωπίζει σε όλη την ενσάρκωση και αποτελούν τη δομή του χαρακτήρα. Τα θέματα που προσπαθούμε σε μεγάλα διαστήματα να δουλέψουμε και τα συναντάμε ξανά και ξανά μέχρι να τα λύσουμε.
* Στον 5ο οσφυϊκό έχουν καταγραφεί οι εμπειρίες της κύησης και της γέννησης
* Στον 1ο αυχενικό η εμπειρία της αναχώρησης

Η μέθοδος αυτή προέκυψε στην Ελίνα-Νάχνα Νικολίτσα μέσα από τη θεραπευτική της διαδικασία και τη μακράν εκπαίδευση της στην Αμερική ως ενεργειακή θεραπεύτρια. Η τεχνική αυτή, εκτός από τη διάγνωση βοηθά επίσης στο να ενεργοποιηθεί η θεραπευτική δύναμη επί της σπονδυλικής στήλης.

Διαδικασία:
Ξεκινώντας από τον κόκκυγα και φτάνοντας μέχρι τον 1ο αυχενικό, σπόνδυλο-σπόνδυλο, διαβάζουμε τις καταγραφές και τα στάδια στη ζωή σας που έχουν καθορίσει την πορεία σας. Ανακαλύπτουμε σε ποια στάδια διαμορφώθηκαν τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σας, και διαβάζουμε μέσα σε κάθε σπόνδυλο τι τον τάραξε, τι τον πλήγωσε και πως αποθήκευσε το σώμα τα συγκεκριμένα περιστατικά που αλλοίωσαν τη φορά της σπονδυλικής σας στήλης. Κάθε σπόνδυλος φέρει ένα μήνυμα για εσάς,, καθώς τον ακούμε και τον διαβάζουμε διεγείρουμε και την αυτοθεραπεία μας, σε περίπτωση που έχει εκδηλωθεί φυσικός πόνος στο σώμα σε αυτό τον σπόνδυλο. Από την πίσω πλευρά του σπονδύλου ανιχνεύουμε τις λύσεις στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στον εκάστοτε σπόνδυλο. Μην ξεχνάτε, τα μηνύματα και οι λύσεις είναι μέσα μας, αρκεί να μπορούμε να τα διαβάσουμε.

Η τεχνική αυτή δεν είναι μόνο διαγνωστική για τα μαθήματα και τις διαδρομές τις ψυχής, γιατί αποκαλύπτει τι μας διαμόρφωσε και με ποιο τρόπο, αλλά ταυτόχρονα και θεραπευτική για την ίδια τη σπονδυλική στήλη, καθώς μας βοηθά να κατανοήσουμε τα βήματα και τα στάδια της ζωής μας, που μας οδήγησαν σε αυτό που είμαστε τώρα, αλλά και μας αποκαλύπτει τα επόμενα βήματα. Η κατανόηση της πορείας της ζωής μας, μέσα από τη θεϊκή σφραγίδα που μας καθοδηγεί και μας στηρίζει (μέσω της σπονδυλικής μας στήλης), φέρει ανακούφιση, βαθιά αποδοχή και αισιοδοξία ότι τα βήματα μας έχουν νόημα και οδηγούν σε κάποιο προορισμό.

 

 <το 42="" br="">Προσωπικά πήρα απαντήσεις γιατί η Σπονδυλική μου στήλη στράβωσε και σε ποιες ακριβώς χρονικές περιόδους και πόλη σημαντικό για να δω τι μπορώ να κάνω από εδώ και εμπρός για να μην επιτρέψω την συνέχεια σε αυτό το ανήσυχο ταξίδι της.>
Σας ευχαριστώ πολύ
Μ. Π.

Δώρο η ηχογράφηση της συνεδρίας σε CD. Οι πληροφορίες που αντλούμε από τη σπονδυλική μας στήλη είναι τόσες πολλές, που είναι καλό να καταγραφούν για περαιτέρω κατανόηση στο σπίτι.

Διάρκεια:  1-1,5 ώρα περίπου
Μοιραστείτε το!


Σχόλια από το Facebook: