Θεραπευτικό Τραγούδι - Ελίνα, Νάχνα Νικολίτσα

Open Player
Εκδηλώσεις
Μηνιαία προβολή
Μηνιαία προβολή
Προβολή Εβδομάδας
Προβολή Εβδομάδας
Κατηγορίες
Κατηγορίες
Σημείωση: 'Η αμαζόνα μέσα μου'Print
  Σεμινάρια
Ημερομηνία: Κυριακή, Δεκέμβριος 10, 2017 - 4:30 pm

amazonafb

Η αμαζόνα μέσα μου 
Σεμινάριο για γυναίκες με την ενέργεια των αμαζόνων της Εφέσου

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 16:30 -20:30
Με την Ελίνα-Νάχνα Νικολίτσα

Απελευθερώνω την αμαζόνα μέσα μου και επιλέγω τη θηλυκή μου ταυτότητα στη σύγχρονη εποχή

Βρείτε μέσα σας την αμαζόνα, απελευθερωθείτε. Το να είσαι αμαζόνα είναι μία κατάσταση ψυχής, μία επιλογή και μία ταυτότητα. Βρείτε αυτή την ταυτότητα μέσα σας χωρίς πόνο και επιλέξτε. Το σεμινάριο απευθύνεται μόνο σε γυναίκες οι οποίες θέλουν να συνδεθούν με την αμαζόνα μέσα τους. Θέλουν να θυμηθούν αυτή τους την ενσάρκωση. Να επιλέξουν τα καλυτέρα στοιχεία της ψυχής τους και να τα φέρουν στο σήμερα. Μια νέα μεταμόρφωση της αμαζόνας από το χτες στο σήμερα. Ένα σεμινάριο με τις ευλογίες της Άρτεμις και την ενέργεια των αμαζόνων της Εφέσου.

Πληροφορίες για το σεμινάριο

Αυτό το σεμινάριο προέκυψε με κάλεσμα στο ναό της Αρτέμιδος στην Έφεσο. Μόλις βρέθηκα στο χώρο που βρισκόταν παλιά το ναός (ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου), ολόκληρος ο κόσμος των Αμαζόνων άρχισε να ξυπνά στη μνήμη της ψυχής μου. Εκεί στο χώρο αυτό δόθηκε αυτό το σεμινάριο για όλες τις γυναίκες που νιώθουν το κάλεσμα μέσα τους.

Αυτό το σεμινάριο σας βοηθά να είστε ανεξάρτητες χωρίς να παραδίδεστε άνευ όρων στους άντρες. Σας βοηθά να μπορείτε να επιλέγετε τον κατάλληλο. Σας δείχνει τα στάδια επιλογής του κατάλληλου συντρόφου που μπορεί να μπει στους κήπους της ψυχής σας. Σας καθαρίζει από τα βάρη της εξάρτησης, από τον πόνο της απόρριψης, σας απελευθερώνει από κάθε προσδοκία ότι θα εκπληρωθείτε βρίσκοντας το άλλο σας μισό και αλλάζει τελείως μέσα σας την πεποίθηση για το πώς πρέπει να αγαπάτε, πως πρέπει να σας αγαπούν, τι σημαίνει αγάπη. Σας βοηθά να ισορροπήσετε μέσα σας τον έρωτα, σας βοηθά να αγαπάτε, σας μυεί στον έρωτα και όχι στην εξαρτησιακή αγάπη. Στον έρωτα που απελευθερώνει, έλκει, μυεί, μοιράζεται, δημιουργεί. Οι αμαζόνες δεν αγαπούσαν με εξαρτησιακή αγάπη αλλά μυούσαν τον άντρα στον έρωτα μέσα στους κήπους της ψυχής τους.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει επίσης πληροφορίες για τον τρόπο ζωής των αμαζόνων της Μ.Ασίας, τους κώδικες τιμής μεταξύ τους, την οργάνωση της κοινωνίας τους καθώς και τα μυητικά τελετουργικά του έρωτα.

Προετοιμασία για το σεμινάριο

Στο σεμινάριο καλείστε να φοράτε ό,τι πιο αντιπροσωπευτικό για το χαρακτήρα σας, την προσωπικότητα σας, την ποιότητα και το φως της ψυχής σας. Φέρτε την ενδυμασία που σας ταιριάζει, αυτή μπορεί να είναι από κάποια αυτοσχεδιαστική ενδυμασία μέχρι καθημερινά ρούχα, αρκεί να σας εκφράζει γιατί με αυτή την ποιότητα σας θα συντονιστείτε με τις αμαζόνες.

Τι περιλαμβάνει το σεμινάριο

 • Σύνδεση με την πηγή φωτός που συνδεόταν οι αμαζόνες
 • Μυήσεις από τις αμαζόνες
 • Ενεργοποίηση της ποιότητας της αμαζόνας μέσα σας
 • Σύνδεση με τη θεά Άρτεμη-προστάτιδα των αμαζόνων
 • Θεραπεία της καρδιάς με τη ποιότητα της ελευθερίας των αμαζόνων
 • Ένωση με την ενέργεια των αμαζόνων της Εφέσου
 • Τελετουργικά
 • Ενεργοποίηση του μενταγιόν της αμαζόνας μέσα στην ψυχή τους
 • Αποβολή εξαρτήσεων αγάπης και υποδοχή της νέας ελεύθερης ποιότητας της αμαζόνας στη σύγχρονη εποχή
 • Ενεργοποίηση των παλιών ανεξάρτητων ποιοτήτων που φέρετε μέσα σας από τις αμαζόνες και προσαρμογή στις ανάγκες αυτής της ζωής
 • Αναδρομή σε παρελθοντική ζωή ως αμαζόνα
 • Θεραπεία τραυμάτων σε φυσικό και ενεργειακό σώμα από τους τραυματισμούς στο πεδίο των μαχών
 • Επαναπροσδιορισμός της συντροφικής σχέσης από εξαρτησιακή σε ελεύθερη

Κόστος σεμιναρίου 80 ευρώ

Δηλώσεις συμμετοχής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , 21089616793, 6947433899
Μοιραστείτε το!


Σχόλια από το Facebook: