Θεραπευτικό Τραγούδι - Ελίνα, Νάχνα Νικολίτσα

Open Player
Εκδηλώσεις
Μηνιαία προβολή
Μηνιαία προβολή
Προβολή Εβδομάδας
Προβολή Εβδομάδας
Κατηγορίες
Κατηγορίες
Σημείωση: 'Νεφρά- καθαρισμός, φόρτιση'Print
  Ατομικές συνεδρίες
Ημερομηνία: Παρασκευή, Δεκέμβριος 08, 2017 - 8:00 am

Μηνιαίες προτάσεις θεραπευτικών τεχνικών σε προσφορά ανά μήνα

 Αγαπητοί  φίλοι του Νahna Voice Center,

Σκοπός του κέντρου μου είναι να βοηθήσω, με όποιο τρόπο μου έχει δοθεί, τον καθένα να βρει τη θέση και το σκοπό του στη ζωή. Στο πλαίσιο αυτό, θα μοιράζομαι κάθε μήνα τεχνικές τις οποίες μεταφέρω από τις μετεκπαιδεύσεις μου στο εξωτερικό, σε μία διαφορετική προσφορά κάθε μήνα.

Κάθε μήνας θα περιλαμβάνει και μία διαφορετική πρόταση/προσφορά, ελπίζοντας να αγγίξει τις ποικίλες προσωπικές σας ανάγκες.

Παρακολουθείστε τα Μηνιαία Newsletter του Nahna Voice και προσφέρετε στον εαυτό σας αυτό που έχει ανάγκη κάθε μήνα.

Στόχος του Nahna Voice, κάθε συνεδρία μαζί μου να ανοίγει χώρο στην ύπαρξη σας για να γίνει πραγματικότητα το όραμα της ψυχής σας στη γη.

 nefra_fortisi

Προσφορά Δεκεμβρίου

Φόρτιση του chi των νεφρών
20 ευρώ

Τα νεφρά μας μεταφέρουν ένα μεγάλο μέρος της ενέργειας της ζωής μας (chi) και το διανέμουν στο σώμα. Όταν υποβαλλόμαστε σε στρες ή σε άλλες καταστάσεις εντάσεων στη ζωή μας, τότε απαιτείται από το σώμα πιο πολύ ζωτική ενέργεια στα νεφρά. Έτσι το chi των νεφρών καταναλώνεται και μειώνεται πιο γρήγορα με καταστροφικές συνέπειες για την υγεία.

Τα νεφρά έχουν αποθηκευμένη μία συγκεκριμένη ποσότητα ενέργειας που συνήθως καταναλώνουμε με τα χρόνια, αλλά πολύ δύσκολα και με ελάχιστες τεχνικές μπορούμε να αναπληρώσουμε. Η ενέργεια των νεφρών, όταν σπαταληθεί δεν αναπληρώνεται ούτε με υγιεινή διατροφή.  Έτσι, τα νεφρά μας με τα χρόνια αποδυναμώνονται ενεργειακά και δεν μπορούν να στηρίξουν την υγεία του σώματος.

Η φόρτιση του chi των νεφρών αναπληρώνει τη ζωτικότητα του σώματος, κάνοντας μας να νιώθουμε πιο ενεργοί και ισορροπημένοι, έτοιμοι να αξιοποιήσουμε πλήρως το ενεργητικό μας δυναμικό. Η τεχνική αυτή γίνεται με την τοποθέτηση του θεραπευτή στον εγκέφαλο, καρδιά και νεφρά και ανοίγει το σύστημα ροής της ενέργειας ώστε να ξεκουραστούν τα νεφρά αλλά και να αρχίζουν να φορτίζουν ξανά οι μπαταρίες του σώματος.

Εάν δεν έχετε κάνει προηγουμένως τον καθαρισμό των νεφρών, συνίσταται να προηγηθεί. Οι δύο τεχνικές μπορούν να γίνουν και συνδυαστικά για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Τι είναι ο καθαρισμός των νεφρών: Πρόκειται για μυήσεις φωτός στα νεφρά, για ενίσχυση και καλή λειτουργία. Είναι μία τεχνική που γίνεται μία μόνο φορά το χρόνο, εάν υπάρχει ανάγκη, αλλά όχι περισσότερες από 1 φορά ανά έτος, διότι είναι πολύ δυνατή και αποτελεσματική. Καθαρισμός των νεφρών, ο οποίος ακολουθείται από συμβουλευτική που έχει σχέση με το θέμα των νεφρών και σας αποκαλύπτει ποια είναι η αιτία που επιβαρύνει τα νεφρά σας. Πολύ βοηθητική τεχνική για όσους έχουν νιώσει ότι τα νεφρά τους δεν τους στηρίζουν στη ζωή τους,  έχουν έλλειψη ζωτικότητας στο σώμα, όπου νιώθουν ότι το σώμα τους δεν τραβάει, όπου νιώθουν ρουφηγμένοι από τις δυσκολίες της ζωής, ή όπου νιώθουν ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν. Καθαρίζει τα νεφρά από τις μνήμες αυτές και τα ξαναενεργοποιεί.

Η τεχνική αυτή ΔΕΝ γίνεται σε όσους έχουν εκδηλωμένο πρόβλημα με τα νεφρά (πχ νεφρική ανεπάρκεια, αιμοκαθάρσεις κλπ)

Κόστος φόρτισης του chi των νεφρών: 20 ευρώ
Η θεραπεία γίνεται ατομικά και διαρκεί 25-35’

Κόστος και των 2 τεχνικών( καθαρισμού και φόρτισης νεφρών) : 30 ευρώ
Οι θεραπείες γίνονται ατομικά και διαρκούν συνολικά 1 ώρα

Προσφορά ως τέλη Δεκεμβρίου
Μοιραστείτε το!


Σχόλια από το Facebook: