Θεραπευτικό Τραγούδι - Ελίνα, Νάχνα Νικολίτσα

Open Player
Εκδηλώσεις
Μηνιαία προβολή
Μηνιαία προβολή
Προβολή Εβδομάδας
Προβολή Εβδομάδας
Κατηγορίες
Κατηγορίες
Σημείωση: 'Οικογενειακό Κάρμα'Print
  Ατομικές συνεδρίες
Ημερομηνία: Πέμπτη, Φεβρουάριος 01, 2018 - 8:00 am

Προσφορά Φεβρουαρίου

Απελευθέρωση από το οικογενειακό κάρμα και καρμικά μοτίβα κληρονομικών ασθενειών ή συμπεριφορών

60 ευρώ

 familial karma,

Απελευθερώστε το γενετικό σας κάρμα..!

Η απελευθέρωση από το οικογενειακό κάρμα επικεντρώνεται στην ποιότητα της γενετικής κληρονομιάς. Ο γενετικός κώδικας μεταφέρεται μέσω του εγκεφάλου αλλά και αποτυπωμάτων στο ενεργειακό σύστημα του απογόνου και κληρονομείται από γενιά σε γενιά. Σε αυτόν βρίσκεται η αιτία για συγκεκριμένες ασθένειες που φαίνεται να διατρέχουν την οικογένεια: πχ συγκεκριμένες κληρονομικές ασθένειες, καταστροφικές διαδικασίες σκέψης που παρατηρήθηκαν σε άλλα μέλη της οικογένειας, τάσεις για εθισμό κάθε είδους, επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές, κ.α.

Ο στόχος της απελευθέρωσης από το οικογενειακό κάρμα είναι να απελευθερώσει το άτομο από αυτά τα δεσμά, τις εξαρτήσεις, τις ασθένειες και τα βάρη, ακόμα και εάν αυτά δεν έχουν εκδηλωθεί, μπορεί να ενυπάρχουν στο σύστημα μας και να τα μεταφέρουμε στους απογόνους. Ουσιαστικά δουλεύουμε με τα εγκεφαλικά κύτταρα και τη μνήμη αυτών και απελευθερώνονται εντολές, μνήμες ή καταγραφές στο DNA που δεν ανήκουν στην ίδια την ψυχή αλλά έχει κληρονομηθεί. Με αυτό τον τρόπο το άτομο απαλλάσσεται πλέον από κάθε τι που δεν του ανήκει, που είναι περιττό και που δεν του είναι πλέον απαραίτητο για την ανάπτυξη και τη μάθηση μέσα από το δύσκολο δρόμο που ορίζει η γενετική μας καταγωγή και το οικογενειακό μας δέντρο το οποίου κουβαλάμε μέσα μας. Η μεταφορά των μοτίβων γίνεται είτε σε φυσικό επίπεδο, είτε λεκτικά, είτε ενεργειακά είτε ασυνείδητα. Συχνά, οι πιο εξελιγμένοι πνευματικά απόγονοι κουβαλάνε τα μπλοκαρίσματα του οικογενειακού κάρμα ώστε να μπορέσουν να τα απελευθερώσουν.

Η θεραπευτική αυτή πρακτική προέρχεται από την εκπαίδευση μου στη Γαλλία με θεραπευτικές τεχνικές προερχόμενες από τους Ηealing Priests της Ατλαντίδας.

Διαδικασία θεραπείας:

  1. Το άτομο είναι ξαπλωμένο ανάσκελα και αναγνωρίζονται όλα τα καρμικά μοτίβα που φέρει και από τους 2 του γονείς.
  2. Το άτομο  βρίσκεται σε καθιστή θέση και ο θεραπευτής ξεκλειδώνει από τον εγκέφαλο αλλά και τα αποτυπώματα στην αύρα όλα τα μοτίβα που αναγνωρίστηκαν ότι προέρχονται από τους 2 γονείς και τον γενετικό τους κώδικα.
  3. Σε ξαπλωτή θέση το άτομο καθοδηγείται να καθαρίσει όλα τα υπολείμματα έως ότου το σύστημα του να είναι απόλυτα καθαρό.

*Για όσους νιώθουν ότι φέρουν γενετικά μοτίβα από προγόνους έως 7 γενεές, η τεχνική δουλεύεται και με μεμονωμένους προγόνους πέραν των 2 γονιών. Έτσι, εάν κάποιος θέλει να βρει και να καθαρίσει και προηγούμενες προγονικές καταβολές, μπορούμε σε μία συνεδρία να δουλέψουμε 2 γονείς + 2 προγόνους (είτε τους γνωρίζει το άτομο είτε εμφανίζονται σαν γενετικές πληροφορίες τη στιγμή της θεραπείας).

*Για όσους είναι υιοθετημένοι επιβάλλεται να δουλέψουμε και τους βιολογικούς γονείς αλλά και τους θετούς καθώς η μεταφορά των μοτίβων δεν γίνεται μόνο γενετικά αλλά και λεκτικά και ενεργειακά από εκείνους που μας αναθρέφουν.

Απευθύνεται σε όσους :

  • Έχουν εκδηλώσει κάποια κληρονομική ασθένεια
  • Δεν έχουν εκδηλώσει κληρονομική ασθένεια αλλά υπάρχει στο οικογενειακό τους δέντρο
  • Δεν έχουν εμφανή κληρονομικά μοτίβα που να γνωρίζουν αλλά νιώθουν ότι κάτι κουβαλάνε από το οικογενειακό τους κάρμα και επιθυμούν να απελευθερωθούν από αυτό.

Διάρκεια και κόστος θεραπείας:
-1 ώρα και 15’ περίπου για απελευθέρωση από μοτίβα των 2 γονιών , κόστος 60 ευρώ (από 120)
-2 ώρες περίπου για απελευθέρωση από μοτίβα 2 βιολογικών και 2 θετών γονιών , κόστος 110 ευρώ (από 200)
-2 ώρες περίπου’ περίπου για απελευθέρωση από μοτίβα 2 γονιών και 2 προγόνων, κόστος 110 ευρώ. (από 200)

Προσφορά έως τέλη Φεβρουαρίου 2018

Κλείστε το ραντεβού σας: Ελίνα-Νάχνα Νικολίτσα 2108616793, 6947433899, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Μοιραστείτε το!


Σχόλια από το Facebook: