Θεραπευτικό Τραγούδι - Ελίνα, Νάχνα Νικολίτσα

Open Player
Εκδηλώσεις
Μηνιαία προβολή
Μηνιαία προβολή
Προβολή Εβδομάδας
Προβολή Εβδομάδας
Κατηγορίες
Κατηγορίες
Σημείωση: 'Προσφορά Μαρτίου'Print
  Ατομικές συνεδρίες
Ημερομηνία: Πέμπτη, Μάρτιος 01, 2018 - 8:00 am
Πληροφορίες επικοινωνίας:
2108616793, 6947433899
Email: info@nahnavoice.gr
URL:

Θεραπεία ασθενειών μέσω εξισορρόπησης του εγκεφαλικού φλοιού

egkefalikos floios

Πρόληψη & θεραπεία 

(πολύ αποτελεσματικό για βαριές ασθένειες πχ σκλήρυνση κατά πλάκας, πάρκινσον, αλτσχάιμερ, αυτοάνοσα, κάθε είδους σωματικής ή ψυχικής διαταραχής)

55 ευρώ

Ο εγκέφαλος είναι ένα όργανο που απορροφά και αποθηκεύει πληροφορίες από το καρμικό πεδίο φωτός και παράλληλα είναι το μέσον σύνδεσης του πεδίου φωτός με το σώμα, μέσω αυτών των φωτεινών ροών. Τη στιγμή της γέννησης όλες οι πληροφορίες που η ψυχή φέρνει από το φως όταν γεννιέται αποτυπώνονται στον εγκεφαλικό φλοιό. 

Στην τεχνική αυτή ο θεραπευτής ακουμπά τα χέρια του στον κεφάλι και εστιάζει στις σκιές στον εγκεφαλικό φλοιό, τις σκανάρει και αναγνωρίζει τα σημεία που έχουν αποθηκευτεί πληροφορίες που συνδέονται με κάποια πάθηση ή σύμπτωμα που μπορεί να έχει εκδηλωθεί ή να παραμονεύει σε λανθάνουσα μορφή. Τα θέματα που αναγνωρίζονται στον εγκέφαλο μπορεί να συνδέονται με το συναισθηματικό, νοητικό ή καρμικό πεδίο αύρας του ατόμου.

Η ασθένεια είναι ένα σημάδι πως το ανθρώπινο πνεύμα δεν βρίσκεται σε αρμονία με το σώμα στο εδώ και τώρα. Οι αιτίες για τις ασθένειες μπορεί να είναι ποικίλες, όλες όμως έχουν κάτι κοινό, ότι διαπερνούν τον εγκέφαλο και ανιχνεύονται στα εγκεφαλικά μας κύματα, τα οποία συνδέονται με τα ενεργειακά μας σώματα και το φως της ψυχής.

Με τη συγκεκριμένη τεχνική, ο θεραπευτής αναγνωρίζει την προέλευση του θέματος από τη ρίζα του και μετατρέπει σε φως την πληροφορία. Επηρεάζοντας και εξισορροπώντας τις ροές φωτός στον εγκεφαλικό φλοιό, όλο το σώμα μπορεί να εναρμονιστεί με αποτέλεσμα το σώμα να υποστηρίξει τη διαδικασία της θεραπείας. Το ιδανικό θα ήταν αυτά τα κύματα να είναι γεμάτα ροή και φως, γεγονός που δεν ισχύει όταν νοσούμε. Με την τεχνική αυτή ο θεραπευτής αποκαθιστά τελείως ή εξισορροπεί τα εγκεφαλικά κύτταρα μέσω κεντρικών σημείων στον εγκέφαλο, ώστε η ασθένεια να εξαφανιστεί ή να επουλωθεί. Με αυτή τη διαδικασία ο πόνος που βρίσκεται πίσω από την ασθένεια (σωματική ή ψυχολογική) μπορεί να μετατραπεί σε φως και το σώμα να αρχίσει να ανακάμπτει. 

Απευθύνεται σε:  όλους προληπτικά ή θεραπευτικά

Διάρκεια και κόστος θεραπείας: 
* 55 ευρώ για 1 συνεδρία 1 ώρας 
* 100 ευρώ για 2 συνεδρίες εντός του μήνα Μαρτίου

Προσφορά έως τέλη Μαρτίου 2018
Μοιραστείτε το!


Σχόλια από το Facebook: