Θεραπευτικό Τραγούδι - Ελίνα, Νάχνα Νικολίτσα

Open Player
Εκδηλώσεις
Μηνιαία προβολή
Μηνιαία προβολή
Προβολή Εβδομάδας
Προβολή Εβδομάδας
Κατηγορίες
Κατηγορίες
Σημείωση: 'Καθαρισμός Chakras'Print
  Σεμινάρια
Ημερομηνία: Παρασκευή, Μάρτιος 23, 2018 - 7:30 pm

chakras

Καθαρισμός των τσάκρας

Ατομική θεραπεία σε γκρουπ
Με την Ελίνα-Νάχνα Νικολίτσα

Παρασκευή 23/3/18 στις 19:30-20:30

Πρόκειται για μυήσεις φωτός στα τσάκρας στην πίσω πλευρά του σώματος επί της σπονδυλικής στήλης. Οι μυήσεις αυτές γίνονται με σύμβολα πάνω στα τσάκρα, που ενεργοποιούνται με ένα μίνι αράτι (φωτιά).

Εναρμονίζει τις μετατοπισμένες ενέργειες που δεν είναι στη θέση τους. Μεταφέρει ποιότητες που είναι σε λάθος θέση ως προς την ισορροπία μεταξύ των τσάκρας (πχ ποιότητες που ανήκουν σε άλλο τσάκρα) και στην αύρα μας. Αυτό μας φέρνει σε ισορροπία!

Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται σε όλα τα τσάκρα στον καθένα ξεχωριστά, σε οριζόντια θέση μπρούμυτα.

Περιλαμβάνει ανάγνωση των θεμάτων που μπλοκάρουν κάθε σας τσάκρα. Σε κάθε τσάκρα σας θα σας λέω το θέμα που καθαρίζει και μέχρι τώρα μπλόκαρε το τσάκρα σας.

 Η τεχνική αυτή ΔΕΝ εφαρμόζεται σε άτομα που έχουν προβλήματα στην καρδιά (εγχείριση, χάπια κλπ).

 Γιατί να κάνετε αυτή την τεχνική:

Οτι επηρεάζει τη ζωή μας αφηνει αποτυπώματα στα τσάκρα μας. Το σώμα σας σιγά σιγά βαραίνει, συσωρεύει πληροφορίες και θέματα στα τσάκρας με αποτέλεσμα να μην αναπνέουν και να δυσλειτουργούν. Αυτή η τεχνική είναι τόσο απαραίτητη ενεργειακά για το σώμα μας, όσο τα σκουπίδια που πετάμε από το σπίτι μας! Δώστε το δώρα στον εαυτό σας να πετάξει ότι δεν χρειάζεται και τον μπλοκάρει. 

Διάρκεια 1 ώρα
Κόστος 20 ευρώ

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  ή στο 2108616793

Ελίνα-Νάχνα Νικολίτσα, Voice Healer, www.nahnavoice.gr 
Μοιραστείτε το!


Σχόλια από το Facebook: