Θεραπευτικό Τραγούδι - Ελίνα, Νάχνα Νικολίτσα

Open Player
Εκδηλώσεις
Μηνιαία προβολή
Μηνιαία προβολή
Προβολή Εβδομάδας
Προβολή Εβδομάδας
Κατηγορίες
Κατηγορίες
Σημείωση: 'Δαχτυλίδια αύρας'Print
  Ατομικές συνεδρίες
Ημερομηνία: Κυριακή, Απρίλιος 15, 2018 - 9:00 am

daxtylidia auras

Προσφορά Απριλίου
Συνδέοντας την επιμήκη γραμμή του εγκεφάλου με τις αστρικές πληροφορίες της ψυχής
&
Θεραπεία με τα δαχτυλίδια της αύρας

40 ευρώ

 Τεχνική 1: Συνδέοντας την επιμήκη γραμμή του εγκεφάλου (ΕΓΕ) με τις αστρικές πληροφορίες της ψυχής

Ο εγκέφαλος μας συνδέει την κοσμική ενέργεια με τη δική μας ενέργεια. Είναι ο διαμεσολαβητής  πληροφοριών φωτός που έρχονται στο σύστημα μας. Η επιμήκης γραμμή (σχισμή του εγκεφάλου που χωρίζει τα 2 ημισφαίρια) λειτουργεί ως αποθήκη της μνήμης του φωτός της ψυχής και συνδέεται με τη σπονδυλική στήλη.

Η πορεία της ζωής  από τη γέννηση έως το θάνατο γράφεται σε αυτή  την κεντρική επιμήκη γραμμή. Τη στιγμή της γέννησης  το κρανίο είναι ακόμα μαλακό και ανοιχτό και οι μνήμες του εσωτερικού φωτεινού εαυτού είναι ακόμα εκεί και παραμένουν έως τα 6 χρόνια όπου και κλείνουν. Από την ηλικία των 6 έως τα 12 υπάρχουν 2 πιθανότητες: ή το άτομο να δουλέψει τη σύνδεση με το φως μόνο του (πχ μέσω της μουσικής, ή κάτι που πραγματικά να το εμπνέει), ή μέσω ενός άλλο ατόμου εξωτερικού πχ γονείς ή δάσκαλος όπου θα τον βοηθήσουν να κρατήσει τη σύνδεση με το φως και την καρδιά. Οι ψυχές που δεν έχουν αυτή την ευκαιρία, χάνουν τη σύνδεση με το φως και η κατανόηση του εαυτού τους γίνεται δύσκολη υπόθεση.

Είμαστε όλοι όντα που ερχόμαστε από διαφορετικά αστρικά συστήματα στη γη. Με αυτή την τεχνική βοηθάμε τις μνήμες της ψυχής να συνδεθούν με τον εγκέφαλο συνειδητά. Φέρνουμε ξανά στον εγκέφαλο αστρικές πληροφορίες φωτός με τις οποίες συνδέεται η ψυχή μας, είτε αυτό είναι γνώσεις, χαρίσματα, ιδιότητες φωτός κ.α 

Πρακτική: σε καθιστή θέση ο θεραπευτής δουλεύει στην κεντρική εγκεφαλική επιμήκη γραμμή. Όπου η ενέργεια δεν ρέει, ασθένειες  μπορεί εν δυνάμει να εκδηλωθούν. Όπου εντοπιστούν τέτοια σημεία, ο θεραπευτής συνδέεται με τις αστρικές πληροφορίες της ψυχής και αποκαθιστά όπου λείπουν. Αυτά τα σημεία θα συνδεθούν ξανά με τις πηγές φωτός της κοσμικής ενέργειας που θρέφουν τον εγκέφαλο, και το άτομο θα έχει τη δυνατότητα να βιώσει τον εαυτό του πιο πλήρη.

Τεχνική 2: Τα δαχτυλίδια της αύρας

Τα δαχτυλίδια της αύρας είναι συμπυκνώσεις των λεπτοφυών σωμάτων που βρίσκονται γύρω από την αύρα στην περιοχή του κεφαλιού. Τα δαχτυλίδια έχουν διαφορετική δομή, ρυθμό και παλμό. Ιδανικά δονούνται σε μία τέλεια ροή. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, δουλεύοντας σε αυτά υπάρχει μία μεγάλη δυνατότητα πραγματικής πρόληψης και θεραπείας ασθενειών, καθώς αποκαθίσταται η ροή τους. Τα δαχτυλίδια είναι 3 και αποτυπώνουν όλες τις χιλιάδες πληροφορίες που έχει καταγράψει ο εγκέφαλος στο συναισθηματικό, νοητικό και καρμικό πεδίο.  Με συχνή θεραπεία και κούρδισμα των δαχτυλιδιών, μπορείς να στηρίξεις ενεργειακά τη θεραπεία στα πάντα.

Πρακτική: Ο θεραπευτής αγγίζει τα δαχτυλίδια της αύρας με τα χέρια του, και έχοντας εκπαιδευτεί στο να τα διαβάζει, αποκαθιστά τον παλμό και τη ροή τους.

Τι μπορείς να κουρδίσεις με τα δαχτυλίδια της αύρας: (φυσικά με συχνές επαναλήψεις)
Εγκεφαλικό
Καρδιακές αρρυθμίες
Έμφραγμα
Μαθησιακές δυσκολίες
Διάσπαση προσοχής
Ζαλάδες
Υπόταση/υπέρταση
Προβλήματα εντέρου
Κυστίτιδες
Προβλήματα μνήμης
καρκίνο
ρευματικά
πάρκινσον
παράλυση
ημικρανίες
μανιοκατάθλιψη
μελαγχολία
επιληψία
σεξουαλικής φύσης δυσαρμονίες
ψυχολογικά και νοητικές δυσκολίες

Διάρκεια και κόστος θεραπείας:
45 λεπτά θεραπείας + 20 λεπτά ξεκούρασης (επιβάλλεται μετά τη θεραπεία)
Κόστος 40 ευρώ

Προσφορά έως τέλη Απριλίου 2018

Κλείστε το ραντεβού σας: Ελίνα-Νάχνα Νικολίτσα 2108616793, 6947433899, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Μοιραστείτε το!


Σχόλια από το Facebook: