Θεραπευτικό Τραγούδι - Ελίνα, Νάχνα Νικολίτσα

Open Player
Εκδηλώσεις
Μηνιαία προβολή
Μηνιαία προβολή
Προβολή Εβδομάδας
Προβολή Εβδομάδας
Κατηγορίες
Κατηγορίες
Σημείωση: 'Προγονική Θεραπεία - Προσφορά Σεπτεμβρίου'Print
  Άλλα
Ημερομηνία: Σάββατο, Σεπτέμβριος 01, 2018 - 9:00 am

durga gotra_misi

Προγονική Θεραπεία απελευθέρωσης από το οικογενειακό κάρμα
Ομάδες αντρών & γυναικών  

25% έκπτωση για το μήνα Ιούλιο & Σεπτέμβριο
225 ευρώ (αντί για 300)

Ατομική θεραπεία 3-4 ωρών

Παρατηρούμε συχνά στους ανθρώπους πως επαναλαμβάνουν πρότυπα και μοτίβα των γονιών τους, άσχετα με το πόσο μακρυά έχουνε προχωρήσει στην πορεία της εξέλιξής
τους. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτά τα πρότυπα είναι ασυνείδητα, και μας έχουν κληρονομηθεί από την οικογένεια μας και συχνά νιώθουμε εγκλωβισμένοι μεσα σε αυτά ή ότι αόρατα μας κατευθύνου ή μας βαραίνουν. 
Η απελευθέρωση των προγόνων μας, δημιουργεί ελεύθερο χώρο για να αντιμετωπίσουμε το πεπρωμένο μας και να ορίσουμε εμείς τη μοίρα μας. 
Η μέθοδος αυτή έχει δoθεί από τη Durga Holzhauser. Χρησιμοποιεί τη συστημική αναπαράσταση η οποία βοηθά στο να βγάλει τα γεγονότα στην επιφάνεια, αλλά εν συνεχεία καλούμαστε να θεραπεύσουμε τα γεγονότα με ειδικές τεχνικές για το προγονικό κάρμα. 
Η τεχνική δουλεύει τη γραμμή των γυναικών από μητέρα σε κόρη για τις γυναίκες, και τη γραμμή των αντρών για τους άντρες. Ολα τα μοτίβα της ζωής μας βρίσκονται σε αυτή την προγονική γραμμή. Ολες οι απαντήσεις δίνονται αναλυοντας αυτή την προγονική γραμμή. 

Μέθοδος:
Ολη η προγονική γραμμή καταγράφεται στο αστρικό μας σώμα. Με τη χρήση 6 εκπροσώπων (ατόμων που αναπαριστούν τους προγόνους μας), φανερώνεται η προσωπική γενεαλογία 7 γενεές πίσω και πολύ περισσότερο. Φανερώνεται η ξεχωριστή ιστορία του κάθε προγόνου και ο ρόλος της στη ζωή του απογόνου. Οταν ανοίξουν όλα τα πεδία και φανερωθεί η ενεργειακή δομή της οικογένειας, ο θεραπευτής κατευθύνει προς τη λύση και τη συμφιλίωση όλων των θεμάτων ώστε να θεραπευτούν όλα τα πεδία εν ειρήνη. 

Διαδικασία/λεπτομέριες :

       Η τεχνική αυτή χρειάζεται επιπλέον 6 άτομα τα οποία θα αναπαραστήσουν τους προγόνους σας. Μπορει να είναι φίλοι σας ή φίλοι του Nahna Voice Center. 

 Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Μοιραστείτε το!


Σχόλια από το Facebook: