Θεραπευτικό Τραγούδι - Ελίνα, Νάχνα Νικολίτσα

Open Player
Εκδηλώσεις
Μηνιαία προβολή
Μηνιαία προβολή
Προβολή Εβδομάδας
Προβολή Εβδομάδας
Κατηγορίες
Κατηγορίες
Σημείωση: 'Θεραπεία Δοντιών'Print
  Ατομικές συνεδρίες
Ημερομηνία: Κυριακή, Δεκέμβριος 02, 2018 - 9:00 am

dontia photo

Προσφορά Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου

Θεραπεύοντας τα δόντια μας – Ατομική θεραπεία

Τα δόντια μας είναι η δύναμη μας. Χωρίς τα δόντια μας δεν είμαστε εμείς.

Στα δόντια μας καταγράφεται η ιστορία μας. Κάθε δόντι είναι ένας οίκος του εαυτού μας, ένα σπίτι στο οποίο κατοικεί ένα κομμάτι του εαυτού μας. Στο οστό του κάθε δοντιού έχει καταγραφεί ένα συγκεκριμένο δομικό κομμάτι της ύπαρξης μας.  Αν δεν αποδεχόμαστε κάποια κομμάτια του εαυτού μας, τα δόντια που συνδέονται με αυτό το θέμα, θα ατροφήσουν, θα πέσουν και κάποια στιγμή θα πρέπει να βγουν, γιατί το σώμα μας τα αποβάλει, όπως κι εμείς αποβάλλουμε αυτά τα κομμάτια του εαυτού μας.

Στα δόντια μας αντικατοπτρίζονται τα πιο δύσκολα θέματα μας. Οφείλουμε να έρθουμε σε επαφή με τα δόντια μας. Αν δεν έρθουμε σε επαφή με τα δόντια μας και με τα θέματα τους είναι σαν να αποφεύγουμε την ίδια μας τη ζωή. Κάθε δόντι εκδηλώνει μία πρόκληση της ζωής, και νοσεί την περίοδο που εκδηλώνεται αυτό το θέμα στη ζωή μας. Έτσι μας φανερώνει το θέμα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε/θεραπεύσουμε. Για παράδειγμα, δόντια που μας οδηγούν σε εξαγωγή σημαίνει ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ελευθερωθεί αυτό το θέμα. Σημαίνει ότι αυτό το θέμα πιέζει πάρα πολύ το δόντι να αποκαλυφθεί, που τελικά σπρώχνει το δόντι να βγει. Σημαίνει ότι αυτό το θέμα μας πιέζει πάρα πολύ στη ζωή μας και δεν το έχουμε διαχειριστεί καλά.

Ο χάρτης των δοντιών

Κάθε δόντι έχει τη δική του θεματολογία που ισχύει για όλους.  Αναφέρονται ενδεικτικά:

Δόντι 14: η σχέση με τη μητέρα και τι δεν αποδεχόμαστε από εκείνη
Δόντι 12: Παιδικά τραύματα ηλικίας 2-4 ετών
Δόντι 26: Τι δεν συγχωρούμε στον εαυτό μας
Δόντι 45 : Ο φόβος του θανάτου
Δόντι 35: Τι φοβάμαι ότι θα μου συμβεί

Στα δόντια μας επίσης καταγράφεται η μοίρα μας.

Η άνω αριστερή γνάθος συνδέεται με το θέμα «οι ευλογίες που λαμβάνουμε από τη μοίρα μας». Εάν όλο το οστό της άνω αριστερής γνάθου νοσήσει με οποιοδήποτε τρόπο, σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζουμε ή δεν βλέπουμε τις ευλογίες της μοίρας που μας συνοδεύουν στη ζωή μας.
Δεξιά άνω γνάθος: συνδέεται όλα τα αρνητικά που έχουμε και γίνονται εμπόδια στη μοίρα μας.  

Κάτω αριστερή γνάθος: Συνδέεται με τις δυνατότητες που έχουμε και με τις οποίες μας έχει εφοδιάσει η μοίρα.

Κάτω δεξιά γνάθος: Συνδέεται με το μεγαλύτερο πόνο μας. Ο πόνος είναι το μεγαλύτερο μας εμπόδιο,.

Μάντρα θεραπείας της γνάθου :«αποδέχομαι τις ευλογίες της μοίρας μου».

Θεραπεία Δοντιών

Με τη θεραπεία των δοντιών, θα μπούμε μέσα στις πληροφορίες των δοντιών μας, θα κατανοήσουμε και θα αποδεχτούμε τον εαυτό μας.

Πως γίνεται αυτό: Κάθε δόντι έχει έναν ήχο. Μπορώ να ακούω και να αντιλαμβάνομαι αυτό τον ήχο και να ξανακουρδίζω το δόντι στη σωστή του δόνηση. Αυτός είναι ένας τρόπος θεραπείας των δοντιών, ώστε να επανέλθουν στην αρχική υγιή τους δόνηση.  Όταν ένα δόντι νοσεί, έχοντας ήδη εκδηλώσει πρόβλημα ή όχι ακόμα, μέσα από τη διαδικασία του πόνου μαρτυρά το θέμα, το λόγο που νοσεί. Την ώρα που «διαβάζεται» τα θέμα και έρχεται στο συνειδητό και γίνεται κατανοητό από τον άνθρωπο βελτιώνεται πιο αποτελεσματικά το κούρδισμα του δοντιού. Εάν το άτομο έχει αντιστάσεις στο θέμα που αντιστοιχεί στο δόντι που δουλεύεται, περιορίζεται η αποτελεσματικότητα της θεραπείας και δεν μπορούμε να φτάσουμε το 100% επιτυχίας. Για αυτό, προϋπόθεση για την υγεία των δοντιών, είναι να είμαστε ανοιχτοί στη θεραπεία μας και στα θέματα που θα αναδείξουν τα δόντια μας. Ακόμα και να λείπουν κάποια δόντια, μπορούμε να διαβάσουμε τη μνήμη αυτού του σημείου, και το τι μπορεί να χρειάζεται ακόμα  να δουλευτεί και κατανοηθεί.

Πρόκειται για μια διαδικασία που δουλεύει σιγά-σιγά κάθε δόντι, γιατί κάθε δόντι αντιστοιχεί σε ένα πολύ μεγάλο θέμα, και χρειάζεται να απελευθερωθεί κάθε ένταση που το περικλείει, ώστε να προχωρήσουμε στο επόμενο. Ενδείκνυται λοιπόν η θεραπεία να γίνει σε 2 χωριστές συνεδρίες, μία για την πάνω γνάθο και μία για την κάτω γνάθο. Ακριβώς γιατί απαιτείται πολύς χρόνος σε κάθε δόντι για να ισορροπήσει. Επίσης, άλλα θέματα περιλαμβάνει η άνω γνάθος άλλα η κάτω γνάθος, και πιθανόν να μην είναι διαχειρίσιμα όλα σε μία μόνο συνεδρία από το άτομο.

Με αυτό τον τρόπο αποκαθίστανται οι βλάβες, ενεργειακές αλλά και κατ’επέκταση φυσικές, στα δόντια, προλαμβάνονται και διορθώνονται. Είναι πολύ αποτελεσματικό και μπορεί να έχει 100% επιτυχία ακόμα και σε δόντια τα οποία είναι δρομολογημένα να βγάλουν προβλήματα.

Στο τέλος της συνεδρίας  κουρδίζουμε τις σιαγώνες, τον ουρανίσκο,το ρινικό, κροταφικό και μετωπιαίο οστό. Σαν αποτέλεσμα έχει την ξεκούραση από το στρες που έχει μαζευτεί στις σιαγώνες από τα θέματα, αδούλευτα ή δουλεμένα, όπως εμφανίζονται μέσα από τα δόντια μας.


Πολύ βοηθητικό για δόντια που πονάνε, τρίζουν, σφίγγουν, σπάνε,  ή χτυπάνε κατά τη διάρκεια του ύπνου, ακόμα και δόντια που πέφτουν, και η θεραπεία μπορεί να γίνει μία ή περισσότερες φορές ανάλογα με την ανάγκη.

Κόστος:

  • 60 ευρώ για θεραπεία της άνω γνάθου - διάρκεια 1 ώρα
  • 60 ευρώ για θεραπεία της κάτω γνάθου - διάρκεια 1 ώρα 
  • 100 ευρώ για διπλή θεραπεία άνω και κάτω γνάθου - διάρκεια 2 ώρεςΜοιραστείτε το!


Σχόλια από το Facebook: