Θεραπευτικό Τραγούδι - Ελίνα, Νάχνα Νικολίτσα

Open Player
Εκδηλώσεις
Μηνιαία προβολή
Μηνιαία προβολή
Προβολή Εβδομάδας
Προβολή Εβδομάδας
Κατηγορίες
Κατηγορίες
Σημείωση: 'Θεραπεία Θώρακα'Print
  Ατομικές συνεδρίες
Ημερομηνία: Παρασκευή, Φεβρουάριος 01, 2019 - 8:00 am

thorakas

Προσφορά Ιανουαρίου & Φεβρουαρίου

Θεραπεία Θώρακα : οι 2 φόβοι που μας κόβουν την ανάσα

Ο Έρωτας & ο Θάνατος

Ο θώρακας μας έχει ένα ενεργειακό πλέγμα που τυλίγει τους πνεύμονες. Η αριστερή πλευρά του θώρακα περιλαμβάνει το συναισθηματικό χάρτη με όλα τα θέματα που σχετίζονται με τον Έρωτα και η δεξιά πλευρά με το Θάνατο. Χτίζουμε αυτό το πλέγμα καθώς μεγαλώνουμε, μέσα από τα βιώματα μας και τα αποτυπώματα της ζωής μας και συχνά καταλήγουν αυτά τα δύο θέματα, ο ‘Ερωτας ή/και το Θάνατος να αποτελούν μία αόρατη φυλακή μας στην οποία εγκλωβίζεται η αναπνοή μας.  Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει κληθεί να τα αντιμετωπίσει αυτά τα 2 θέματα στη ζωή του.

Είναι για όλους σημαντικό να απελευθερώσουμε αυτό το συναισθηματικό πλέγμα που έχει σχηματιστεί στο θώρακα μας έτσι ώστε να μπορούμε να αναπνέουμε ελεύθερα και να μην εγκλωβιζόμαστε σε αυτά τα θέματα, με το δικό του τρόπο φυσικά ο καθένας.

Σκοπός της θεραπείας είναι λύσει τη συναισθηματική πανοπλία του φόβου από το στέρνο μας. Αυτό επιτυγχάνεται με το να διαβαστεί κάθε μνήμη όλων των πλευρών του θώρακα, ένα-ένα ξεχωριστά ώστε να κουρδίσει ο θώρακας στον αρχικό παλμό του με ελευθερία. Ο φόβος του έρωτα και του θανάτου αντανακλά φυσικά και στον παλμό της καρδιάς, για αυτό στο τέλος της θεραπείας εναρμονίζουμε το θώρακα με την καρδιά. Αυτό βοηθά τους πνεύμονες να λειτουργούν ελεύθερα και παράλληλα απελευθερώνει την καρδιά.

Απευθύνεται σε:

-          όλους

-          όσους έχουν δύσπνοια ή άγχος

-          ρηχή ή ταραγμένη αναπνοή ή νιώθουν ότι δεν αναπνέουν καλά

-          νιώθουν ότι το σώμα τους είναι κομμένο στα δύο

-          φοβούνται τον Έρωτα ή το Θάνατο

-          έχουν ταχυπαλμίες ή δυσκολεύεται η καρδιά τους

-          έχουν άσθμα

-          νιώθουν εγκλωβισμένοι στο σώμα τους, ή στα συναισθήματα τους

Είναι σημαντικό να απελευθερωθεί ο θώρακας για να μπορούμε να είμαστε ο εαυτός μας, να είμαστε ελεύθεροι, να μην νιώθουμε κανέναν περιορισμό στη ζωή μας. Καθώς απελευθερώνεται και ανοίγει το πλέγμα του θώρακα που μας περιορίζει, μπορούμε να βιώσουμε πιο εύκολα την εσωτερική μας ελευθερία.

Η τεχνική ολοκληρώνεται σε 4 ώρες ώστε να διαβαστεί ολόκληρος ο θωρακικός σκελετός εμπρός και πίσω.

Κόστος
Προτείνονται :

  • 2ωρη θεραπεία για το μπροστά θωρακικό σκελετό (δεξιά και αριστερά), προτείνεται εάν έχετε πρόβλημα δύσπνοιας – Κόστος 100 ευρώ
  • 2ωρη θεραπεία για τον πίσω θωρακικό σκελετό (δεξιά και αριστερά), προτείνεται εάν έχετε πόνους πλάτης - Κόστος 100 ευρώ
  • Μπορείτε επίσης να κάνετε τμηματικά τις συνεδρίες ως 1ωρας (δηλ 1 θωρακική πλευρά δεξιά ή αριστερά ανά φορά) - Κόστος 55 ευρώ τη φορά.Μοιραστείτε το!


Σχόλια από το Facebook: