Θεραπευτικό Τραγούδι - Ελίνα, Νάχνα Νικολίτσα

Open Player

Σεμινάρια

Unblock your senses - Απελευθερώστε τις αισθήσεις σας, 5νθήμερο σεμινάριο by Agni Eickermann

Αυτό το σεμινάριο θα σας γεμίσει μυρωδιές, αρώματα, γεύσεις και αισθήσεις, θα ανοίξει το σύστημα σας ώστε να μπορέσετε να γεύεστε τη ζωή πιο χρωματιστά, μυρωδάτα και αισθησιακά. το σεμινάριο αυτό δουλεύει με τη δύναμη των λουλουδιών και ανοίγει τα κανάλια των αισθήσεων στο σύστημα σας, ώστε να νιώθετε κι εσείς αντίστοιχα πλήρως εναρμονισμένοι με τη δική σας φύση.


unblock_firstpage_gr unblock_1_gr unblock_2_gr


Divine Women Shamanisme- "Ο ήχος της Ιερής Θηλυκότητας"
Ελάτε να βρείτε τον ήχο της θεϊκής γυναίκας που υπάρχει μέσα σας
Θεραπεύοντας τη γυναικεία μας ενέργεια με το τραγούδι

Κύκλος σεμιναρίων με 7 μέρη αυτόνομα. Κάθε μέρος ενδυναμώνει μέσα μας τις θηλυκές όψεις της γυναικείας μας φύσης.

Είναι ένα σεμινάριο που μας βοηθά να συνδεθούμε με τη γυναικεία μας ποιότητα, θεραπεύει τα τραύματα που έχουμε υποστεί στη γυναικεία μας φύση σε αυτή ή σε άλλες ενσαρκώσεις, ενώνει τις θηλυκές μας ποιότητες και γνώσεις και μας συνδέει με την ιερή γυναίκα που βρίσκεται μέσα μας ώστε να βρούμε τη δική μας θέση στη νέα γη, στη νέα ενέργεια.

Mε τους ήχους της divine woman ενώνουμε ότι έχει τραυματιστεί, ότι έχει αποχωριστεί και ότι έχει αποκοπεί από τη δύναμη μας και την ιερή ποιότητα του να είσαι γυναίκα. Η d.w. του σύμπαντος μας στηρίζει σε αυτή τη θεραπευτική διαδικασία, όπου με τύμπανα, χορό, τραγούδι και τελετουργικές διαδικασίες γινόμαστε ένα με την divine woman που είναι η θηλυκή ποιότητα της θεϊκής μητέρας ως γυναίκα. Στην θεική Μητέρα περικλείονται όλες οι ιερές γυναίκες του σύμπαντος, όπως κι εμείς. Η ιερότητα του να είσαι γυναίκα γίνεται μία νέα ενθύμηση και έρχεται συνειδητά ως βίωμα μέσα από αυτό το σεμινάριο.

Ένας κύκλος σεμιναρίων γυναικείων σαμανισμού όπου σαμανισμός έχει την έννοια του να γειώνω και να ολοκληρώνω τη γυναικεία μου ποιότητα όντας εδώ στη γη, με έναν ισορροπημένο και υγιή τρόπο. Μας βοηθά να είμαστε παρούσες στη δική μας ζωή, να αγαπούμε και να αποδεχόμαστε τη γυναικεία μας δύναμη, χωρίς να τραυματίζουμε ούτε τον εαυτό μας ούτε την αντρική ποιότητα που μας περιβάλλει, και να μπορούμε να συνυπάρχουμε με την αντρική ποιότητα μέσα από την εξισορροπημένη ποιότητα μας.

Διάρκεια κάθε μέρους: 5 ώρες

divine feminine_gr

7ημερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ηχοθεραπευτών με φωνή -
"Η Θεική Φωνή- The Divine Voice"

Για όσους νιώθουν το κάλεσμα μέσα τους ότι θέλουν να χρησιμοποιούν τη φωνή τους θεραπευτικά - Find the voice healer inside you!

Απευθύνεται σε όσους νιώθουν ότι έχουν τη γνώση των ήχων και θέλουν να την ανακαλέσουν από μέσα τους.

Δεν απαιτείται μουσική παιδεία

Πρόκειται για εκπαιδευτικό σεμινάριο όπου μπορείτε να αναπτύξετε τη θεραπευτική σας φωνή. Προκαλώντας δονήσεις σε κάθε τσάκρα θα βιώσετε ότι όλο το σώμα δονείται με θεικές ενέργειες μέσω των ήχων. Οταν το σώμα δονείται και κάθε τσάκρα δονείται, η Θεική φωνή μπορεί να ξυπνήσει, μέσα από μία ειδική μύηση στο κέντρο του λαιμού που είναι κανάλι για το θεικό τραγούδι. Στην αρχή θα βρείτε τη δική σας μελωδία ψυχής που είναι η πηγή για όλες τις υπόλοιπες μελωδίες. Θα θεραπευτούν τραυματικά κομμάτια που σας εμπόδιζαν από το να είναι η φωνή σας μία πηγή φωτός και αγάπης. Η δική σας θεραπευτική φωνή που θα τραγουδάτε για άλλους, θα ξυπνήσει το Θεικό ταξίδι μέσα σας. Αυτή η διδασκαλία θα ενώσει την πνευματική δύναμη του τραγουδιστή και του θεραπευτή μέσα σας. Μόλις γίνει η ένωση, ο τραγουδιστής είναι θεραπευτής.

Η Θεική φωνή, είναι αφιερωμένη σε αυτούς που αφιερώνουν τα τραγούδια τους για να θεραπεύουν μεταξύ παραδείσου και γης, τους ανθρώπους και όλα τα όντα.

Αν θέλεις να γίνετε θεραπευτής της φωνής, ξύπνησε τα τσάκρα σου το θεικό σου τραγούδι, θεραπεύστε τον εαυτό σας και τους άλλους!

Οm Nama Shivaya

divine voice_gr

Ο Ήχος του Κόσμου - 8ήμερο σεμινάριο 4ρων επιπέδων

sound of cosmos_gr

6ήμερο Σεμινάριο "Δρόμος προς το Φως", για όσους αναζητούν το φως στη ζωή τους!

Απευθύνεται σε όσους αναζητούν τον πραγματικό φωτεινό και πνευματικό εαυτό τους.