2ήμερο  Σεμινάριο Κυτταρικής Ενεργοποίησης της Υγείας μέσα στο Σώμα

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Κρυσταλλοποίησης του Σώματος

Τεχνική θεραπείας στον εαυτό αλλά και στους άλλους.
Από την Ελίνα-Νάχνα Νικολίτσα ®


Το σώμα μας έχει την ικανότητα να θεραπεύεται, και η δύναμη του αυτή κρύβεται στο γενετικό του κώδικα. Σε αυτό το σεμινάριο, γινόμαστε εμείς ο προγραμματιστής, ενεργοποιώντας αυτή τη μνήμη. Η κυτταρική κρυσταλλοποίηση του σώματος προέρχεται από ένα ανώτερο επίπεδο της θεϊκής ευφυίας από τα ακασικά αρχεία σοφίας του ανθρώπινου σώματος. Μας βοηθά να ανεβάσουμε το φως και τη συχνότητα των κυττάρων μας ώστε να δονούμαστε πέρα από κάθε ασθένεια.

Τι σημαίνει κρυσταλλοποίηση του σώματος; Σημαίνει ότι τα κύτταρα αναγεννιούνται σε τέτοιο βαθμό που τα όργανα θυμούνται ότι είναι αθάνατα, ότι είναι φως. Κάθε όργανο αναγνωρίζει τη θεϊκή καταγωγή του και κουρδίζει στο φως.

Το σεμινάριο προσφέρει ένα ενεργειακό άνοιγμα σε όλα τα επίπεδα της κυτταρικής μνήμης της αθανασίας, της υγείας και τη σωματικής ευφυίας. Ξυπνάει και ενεργοποιεί τη θεϊκή σοφία και γνώση ότι το σώμα έχει φτιαχτεί για να είναι άφθαρτο και αιώνιο, και να συνοδεύει υγιές την ψυχή στη μετάβασή της. Ένα σεμινάριο που ανεβάζει τον κραδασμό του σώματος ώστε να προσφέρει στην αποστολή της ψυχής.

Στο σεμινάριο θα ταξιδέψουμε στις Πηγές της κρυσταλλικής δομής του σώματος όπου θα συνδεθούμε ξανά με τις δυνατότητες αυτοϊασης. Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι νιώθουν το κάλεσμα να ενεργοποιήσουν ξανά αυτή τη μνήμη μέσα τους.

Το Σεμινάριο της Κρυσταλλοποίησης ήταν για μένα

ένα ταξίδι στον κόσμο που συνυπάρχει η παραμυθένια μαγεία και η ύψιστη αλήθεια
ένα ταξίδι στον χρόνο που αγκαλιάζει με σοφία το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον
ένα ταξίδι στον χώρο που εκτείνεται από τα κύτταρα του σώματός μου έως την αστερόσκονη του σύμπαντος!!!

Ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό το αξέχαστο ταξίδι!!!

Άνα Μαρία Κουρλή

Παρακολούθησα το πρώτο επίπεδο της κρυσταλλοποίησης του σώματος !!!! Ήταν μια επιβεβαίωση που είχα από πολύ καιρό ότι μπορούμε να θυμηθούμε πως είναι να είμαστε στο φως !!! Η γλυκιά αίσθηση της ενέργειας αυτής να γίνεται πραγματικότητα και αίσθηση στο σώμα θα μου μείνει αξέχαστη!!! Nahna σ’ευχαριστώ για αυτή την γαλήνη της ψυχής!!!

Αλεξάνδρα Χάιρα

Ήταν ένα σεμινάριο γεμάτο φως! Με την υποστήριξη της δασκάλας μας, Νάχνας, βιώσαμε τη δύναμη του σώματος και μέσα από ειδικές ασκήσεις, μεταφέραμε το κρυσταλλικό φως στο ανθρώπινο σώμα για να του θυμίσουμε ότι μπορεί να παραμένει στην υγεία.  Νιώθω ευγνώμων για την εμπειρία και την γνώση που απέκτησα. Ευχαριστώ!

Μ.Ρ.

Δείτε επίσης: