Αγγειακό και Λεμφικό Σύστημα. Αίμα: η πύλη του παραδείσου και DNA

Η θεραπευτική αυτή μέθοδος αποτελεί παγκόσμια κατοχύρωση της Ελίνας-Νάχνας Νικολίτσα και προέκυψε από την πολυετή εργασία της πάνω σε αυτό το αντικείμενο.

Αγγειακό-φλεβικό σύστημα

Το αγγειακό σύστημα μέσω του αίματος μεταφέρει τον κραδασμό της ανύψωσης της θεϊκής πεμπτουσίας, τη γνώση ότι ο άνθρωπος, είναι σώμα και αίμα Κυρίου.

Όλη η ευφυΐα της ανθρώπινης υγείας βρίσκεται μέσα στο αίμα, αλλά και αντιστρόφως… Ένα υγιές αίμα είναι ο μεσολαβητής του θεϊκού κραδασμού ανάμεσα σε μας και στο θεό. Είναι η ένδειξη της θεότητας μέσα μας, και έχει φτιαχτεί για να μας ενδυναμώνει με τη θεϊκή Του ευλογία. Μας βοηθάει να είμαστε ένα με τον Δημιουργό. Μας τροφοδοτεί με τη δική Του ύπαρξη. Είναι τροφή για το σώμα και για την ψυχή, από τα πιο μυστηριακά στοιχεία που έδωσε ο θεός στον άνθρωπο. Το αίμα γνωρίζει τα πάντα για εμάς, και μεταφέρει όλες τις πληροφορίες για εμάς. Κατανοώντας το αίμα καταλαβαίνουμε σε ποιο συχνοτικό κραδασμό ζούμε και υπάρχουμε. Ανυψώνοντας το αίμα τιμούμε τον εαυτό μας για να μεταλάβει τη θεϊκή παρουσία.

Αφού ο θεός δεν έχει ύλη άρα αίμα, αλλά εμείς είμαστε κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση, τι είναι το θεϊκό/αρχετυπικό αίμα; Το αίμα συντονίζεται και λαμβάνει πληροφορία, σαν κεραία, από ένα συμπαντικό πεδίο που είναι η αφθονία της ροής και η αφθονία της ζωής. Γιατί ο θεός δημιούργησε το αίμα μέσα από μια συχνότητα ζωής. Όπου ζωή = ροή! Το αίμα όλων των ανθρώπων μεταφέρει αυτήν την πληροφορία … Και εμείς την ξεχνάμε, αποκοβόμαστε και του δίνουμε άλλα μηνύματα… Το αποσυντονίζουμε!!!

Οι φλέβες και οι αρτηρίες είναι όργανα στην υπηρεσία του αίματος και εκφράζουν το κομμάτι μέσα μας που υπηρετεί και μεταφέρει το θεϊκό . Φλέβες που νοσούν και παθαίνουν φλεβίτιδες, μαρτυρούν ότι δεν είμαστε στη ροή και ότι υπάρχει δυσκολία να συνδεθούμε με τη θεϊκή ροή ή καθοδήγηση. Αρτηρίες που έχουν πρόβλημα ή που βουλώνουν σημαίνει ότι έχουμε τραυματιστεί από το θέμα του ελέγχου στη ζωή μας και δεν μπορούμε, δεν μας είναι εύκολο να ακολουθούμε τις νόρμες ή τα κανάλια καθοδήγησης… Και πολλές φορές, ή μερικές φορές πηγαίνουμε αντίθετα. Άλλες φορές προσπαθούμε να αλλάξουμε τη ροή αντί να ακολουθήσουμε τη ροή της ζωής μας. Και όλη αυτή η προσπάθεια μεταφέρεται στις φλέβες.

Το αίμα είναι ένας υγρός ιστός που στρεσάρεται πάρα πολύ, υποσυνείδητα, όταν εμείς πρέπει να πετύχουμε στόχους!

  • Όταν το αίμα παθαίνει θρομβώσεις ή πήζει σημαίνει ότι κάπου έχουμε ξεχάσει τη δύναμή μας για θέωση.
  • Όταν το αίμα δεν πήζει, κάπου έχουμε ξεχάσει τα όρια και έχουμε βάλει τον εαυτό μας πάνω από τη δημιουργική αρχή /από τη θεϊκή αρχή δημιουργίας.
  • Όταν το αίμα έχει υψηλή πίεση βιαζόμαστε να προλάβουμε.
  • Όταν έχει χαμηλή πίεση υπάρχει μέσα μας ένα ανικανοποίητο που μας τρώει.
Ανεβάζοντας τον κραδασμό του αίματος ανεβάζουμε τη συχνότητα του σώματός μας στη θέωση.

Αγγειακό-φλεβικό σύστημα

Το λεμφικό σύστημα υποστηρίζει το αίμα προσφέροντάς του κάθαρση. Εκφράζει την ικανότητά μας να αφήνουμε αυτό που δεν μας ταιριάζει. Είναι ένας παράλληλος εαυτός με τον εαυτό της θρέψης. Ένα μπλοκαρισμένο λεμφικό σύστημα, μας εξουθενώνει ενώ ένα υγιές μας κάνει να νιώθουμε ότι έχουμε φτερά, ότι είμαστε ανάλαφροι. Η ισορροπία ανάμεσα στο λεμφικό και στο αγγειακό είναι συμπληρωματική. Το ένα θρέφει, το άλλο αποβάλει.
Μέσα στο αίμα και στη λέμφο βρίσκουμε τη θεϊκή πεμπτουσία του πλάσματος, και την κεντρική ύλη θρέψης του ανθρώπινου σώματος, που είναι το νερό.

Τεχνική:

  1.  Το αίμα έχει την ικανότητα να ανατροφοδοτείται από το θεϊκό αρχέτυπο του αίματος, και να διατηρεί για πάντα την ισορροπία μας. Σκοπός είναι να συνδέσουμε το αίμα με το αρχέτυπο του αιμοκύτταρου ώστε πάντα να μπορεί να ανατροφοδοτείται από την θεϊκή του σοφία. Το αιμοκύτταρο είναι ο κραδασμός της εσωτερικής σοφίας του αίματος. Μέσα στο αρχετυπικό αιμοκύτταρο υπάρχουν όλες οι επιλογές της ύπαρξης, όλοι οι κραδασμοί συνειδητότητας και όλες οι πτυχές της θέωσης! Και έτσι, με αυτή τη σύνδεση, το αίμα θα επιλέξει την αναβάθμισή του, πως θέλει να είναι σαν ταυτότητα. .. Σαν αλλαγή κραδασμού και εαυτού! Γεμίζεις πεμπτουσία.
  2. Στη συνέχεια θα δουλέψουμε με το μηχανισμό οξυγόνου στο αίμα και το μεταβολισμό αυτού.
  3.  Θα μπούμε επίσης στην πρωταρχική πληροφορία του πλάσματος, δηλαδή της βιοχημείας του νερού. Μέσω της ευφυίας του πλάσματος βυθιζόμαστε μέσα στην μικρούπαρξη του Είναι σου. Ενεργοποιούμε το πλάσμα, δηλαδή το νερό μέσα στο σώμα μας με την ευχή, προσευχή ή ευγνωμοσύνη που χρειάζεται να ακούσει. Εντοπίζουμε τι έχει ανάγκη το σύστημά μας, το μεταδίδουμε και το μεταφέρουμε μέσω του νερού. Στη συνέχεια ενεργοποιούμε ένα ίαμα για τη θρέψη με φως, των πληροφοριών που θέλουμε να δώσουμε στο νερό του σώματος μας.
  4. Στη συνέχεια δουλεύουμε στο μυελό των οστών. Ο μυελός έχει όλες της πληροφορίες στήριξης της ύπαρξης. Το αίμα δημιουργείται μέσα στο μυελό, εκεί είναι το σπίτι , η φωλιά της ύπαρξης, και εκεί είναι η πεμπτουσία στη στήριξής μας. Μπαίνουμε και διαβάζουμε τι υπάρχει στο μυελό και αιματώνουμε, τροφοδοτούμε με ότι χρειάζεται σε κάθε οστό ξεχωριστά. Απελευθερώνουμε οποιεσδήποτε λανθασμένες πληροφορίες βρίσκονται στο μυελό, που μπορεί να αναγκάσει τυχαία το οστό να σπάσει ή να ατροφήσει.
  5. Συνεχίζουμε σε ένα πιο υψηλό επίπεδο κυτταρικής μνήμης και συμπαντικής ευφυίας του DNA, στα αρχεία εξέλιξης του DNA του καθενός, κάνοντας μία σύνδεση με τις πύλες του θεϊκού παραδείσου, έτσι ώστε να νιώσεις τον πιο υψηλό κραδασμό που μπορείς να έχεις πρόσβαση τη δεδομένη στιγμή, να γεμίσεις από αυτό τον κραδασμό της νέας διάστασης πνευματικής ανύψωσης. Και όλα αυτά, χάρη στο αίμα!

Μετά από αυτή τη θεραπεία καταλαβαίνουμε ότι το αίμα μας είναι μία πολύτιμη ύλη, αλλά και δρόμος προς την Αθανασία.
Με αγάπη!
Νάχνα

Διάρκεια συνεδρίας: 1,5 ώρα

Από το 2004 είχα 280 χοληστερινη και μετά τη θεραπεία του αίματος έπεσε στο 220, χωρίς να έχω αλλάξει κάτι στη διατροφή μου. Πιστεύω ότι οφείλεται στη θεραπεία, γιατί δεν έχω αλλάξει τίποτε άλλο στη ζωή μου

Μ.Ψ.

Δείτε επίσης:

Nasar cavity Therapy