Θεραπεία/Πρόληψη Προστάτη: Προστασία της αντρικής ταυτότητας  

Η θεραπευτική αυτή μέθοδος αποτελεί παγκόσμια κατοχύρωση της Ελίνας-Νάχνας Νικολίτσα και προέκυψε από την πολυετή εργασία της πάνω σε αυτό το αντικείμενο.

Ο προστάτης είναι ένα όργανο το οποίο συνδέει το συναίσθημα και τον ερωτισμό. Συνήθως εμφανίζει πρόβλημα στους άνδρες οι οποίοι είναι πάρα πολύ συναισθηματικοί. Σε αυτή την περίπτωση ο προστάτης εγκλωβίζει το συναίσθημα που δεν μπορεί να εκφραστεί μέσω της καρδιάς, αλλά κατεβαίνει για να εκφραστεί μέσω του 2ου τσάκρα όπου και μπλοκάρει η ροή της ενέργειας. Στο σημείο αυτό, συσσωρεύεται σαν ενεργειακή κύστη η οποία δεν μπορεί να διαχειριστεί το συναισθηματικό παρορμητισμό, ή άλλες φορές έχει την τάση να συγκρατεί εκεί το συναίσθημα λόγω έλλειψης ικανότητας διαχείρισης του. Σε κάθε περίπτωση όμως, μιλάμε για ένα εγκλωβισμένο συναίσθημα, το οποίο κατά τα διάρκεια της θεραπείας θα διαβάσουμε και θα απελευθερώσουμε.

Ο προστάτης που εκδηλώνει πρόβλημα σημαίνει πως το συναίσθημα του άντρα «καίει» την αντρική του δύναμη. Έχει να κάνει επίσης με την ανάγκη αποδοχής μέσω της σεξουαλικής ένωσης, γιατί αυτό το συναίσθημα πάντα επιζητά την αποδοχή.

Η ρύθμιση του προστάτη καλό θα είναι να γίνεται προληπτικά σε όλους τους άντρες. Σε όσους έχει εκδηλωθεί ήδη πρόβλημα, στόχος είναι να το αναστρέψουμε ή να το σταματήσουμε. Σε αυτό παίζει ρόλο πόσα χρόνια ο προστάτης αποθηκεύει το θέμα που θα εντοπίσουμε.

Το σημείο ρύθμισης είναι μερικά εκατοστά πάνω από το σώμα, μέσα στο 1ο τσάκρα. Και από εκεί συνδέεται με το αρχέτυπο του με στόχο να αρχίζει το όργανο να αντιλαμβάνεται τι σημαίνει να είναι δυνατό. Δυνατός για τον προστάτη είναι «να μην με κυριεύει το συναίσθημα». Γιατί δεν είναι όργανο που έχει φτιαχτεί για αυτό. Είναι όργανο που έχει φτιαχτεί να είναι ελεύθερο, ώστε να αφήνει το συναίσθημα να το διαχειρίζεται η καρδιά. Ένας προστάτης που δυσλειτουργεί, έχει κάνει μετατόπιση ενέργειας την οποία δεν άντεξε. Μετά τη σύνδεση του με το αρχέτυπο, αρχίζει και ξαναβρίσκει τη δύναμή του γιατί ξανανιώθει ότι «ο εαυτός μου είναι ο μάχιμος εαυτός. Έχω φτιαχτεί για να είμαι ένας μάχιμος εαυτός. Ο μαχητής δεν έχει συναίσθημα. Μπορεί να είναι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου αλλά το συναίσθημα είναι ικανό να ρίξει το μαχητή.» Αυτή είναι η πρωτογενής ανδρική δύναμη. Και αυτή η ανδρική δύναμη ξαναμπαίνει μέσα στον προστάτη.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι η λέξη προστάτης δεν είναι τυχαία, γιατί αυτό το όργανο προστατεύει την ανδρική ταυτότητα.

Συνήθως, μετά το κούρδισμα του, και αφού ανακτήσει την ταυτότητα του, ο προστάτης ζητά να συνδεθεί με κάποιο όργανο. Πρώτα με την καρδιά, γιατί θέλει να δώσει πίσω στην καρδιά αυτά που δεν του αναλογούν. Σαν να λέει, «καρδιά, δικό σου θέμα είναι να διαχειριστείς το συναίσθημα, εγώ διαχειρίζομαι τη δύναμη». Και εν συνεχεία με άλλα όργανα που σχετίζονται με το θέμα. Πχ τα νεφρά, είναι οι νικητές της μάχης και ο προστάτης ο στρατιώτης που έδινε τη μάχη. Τα δυνατά νεφρά θα στηρίξουν τώρα το στρατιώτη, γιατί ξέρουν πώς είναι να μάχεται και να μην εγκαταλείπει τα κεκτημένα.

Και αφού συνδέσουμε τα σχετικά με το θέμα όργανα, ανοίγουμε ένα κανάλι φωτός ανδρικής δύναμης όπου επιστρέφει η ανδρική δύναμη ώστε ο προστάτης να νιώθει πως δεν χρειάζεται πια να την αποδεικνύει.

Απευθύνεται :
Σε όλους τους άντρες ανεξαρτήτως ηλικίας, και ανεξαρτήτως εάν έχει παρουσιαστεί ποτέ δυσλειτουργία.

Διάρκεια συνεδρίας: 1 ώρα

Δείτε επίσης:

Nasar cavity Therapy