Θεραπεία Εντέρου & Στομάχου: Το συναισθηματικό μας κάρμα

Η θεραπευτική αυτή μέθοδος αποτελεί παγκόσμια κατοχύρωση της Ελίνας-Νάχνας Νικολίτσα και προέκυψε από την πολυετή εργασία της πάνω σε αυτό το αντικείμενο.

Στην κοιλιά και στο έντερο αποθηκεύονται οι εσωτερικές συγκρούσεις. Κάθε πτυχή του εντέρου μας είναι μία αποθήκη πληροφοριών με όλα όσα δεν έχουμε καταφέρει να αποδεχτούμε. Είναι όλα τα όχι που έχουμε πει στον εαυτό μας και στη ζωή μας. Είναι όλα τα ναι που έχουμε πει ενώ δεν θέλαμε. Είναι όλες οι αντιστάσειςμας, συνειδητές ή ασυνείδητες να γίνουμε απόλυτα φως. Είναι όλες οι άδειες του εαυτού μας που έχουμε δώσει στους άλλους. Είναι ό,τι έχουμε «καταπιεί» και δεν μπορούμε να χωνέψουμε. Είναι η προδοσία στον εαυτό μας.

Στο έντερο επίσης, εκτός από το άγχος αποθηκεύεται ο θυμός. Και ενώ κανείς δεν υποφέρει τον πόνο, το να αφήσεις τον πόνο είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Έτσι το έντερο μας κρατάει όλα όσα δεν μπορούμε να αφήσουμε πίσω μας. Για να αποβάλλουμε τελείως πρέπει να καταλάβουμε ότι μπορούμε να ζούμε και χωρίς αυτά. Το έντερο όμως έχει μάθει να κρατάει τις μνήμες πολλών χρόνων. Και έτσι ένα υγιές έντεροείναι αυτό που μπορεί να αφήνει.  Αντιπροσωπεύει το πόσο εύκολο μας είναι να αφήνουμε πράγματα, ή πόσο δέσμιοι είμαστε των επιθυμιών μας. Μπορώ να αφήσω τον παλιό μου εαυτό πίσω; Αν το έντερο μας μιλάει, δηλ είναι πρησμένο ή πονάει, κάποια κομμάτια του εαυτού μας που δεν τα έχουμε αποδεσμεύσει, θέλουνε να γίνουν παρελθόν. Έντερο που πονάει, έντερο που παλεύει με τον εαυτό του, έντερο που δεν μπορεί να ακολουθήσει τη ζωή με την ταχύτητα της. Έτσι κάθε πτυχή του εντέρου μας γίνεται και μια αποθήκη συναισθημάτων μας.

Είναι μία τεχνική που καθαρίζει όλα τα συναισθήματα του εντέρου που το ταλαιπωρούν και γεμίζει τους συναισθηματικούς λαβυρίνθους με φως.  Ο θεραπευτής διαβάζει τις καταγραφές του και τα μηνύματα του, τα συμπαρασύρει να βγούνε.

Ο καθαρισμός του εντέρου μας οδηγεί στην αποστολή μας, μας αποκαλύπτει τι ψάχνουμε σε αυτή την ενσάρκωση. Και έτσι το φως κινείται μέσα στο έντερο, και ξεπρήζει, διαλύει όλους τους φόβους και τα άγχη. Η κοιλιά γίνεται ένα άγραφο χαρτί συναισθημάτων, που τα συναισθήματα δεν φωλιάζουν σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή του εντέρου αλλά μπορούνε να κινούνται ελεύθερα χωρίς να το μπλοκάρουν.

Αμέσως μετά ακολουθεί ο καθαρισμός του στομάχου. Εδώ είναι όλα τα Δεν Θέλω

Η τεχνική κλείνει στον αφαλό, όπου είναι και η είσοδος της Θεϊκής Ευλογίας, η ένωση με την αρχετυπική μήτρα και η σύνδεση μας με τη δημιουργία της ύπαρξης μας.

Διάρκεια: 1 ώρα

Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω πολύ για όλα όσα έκανες για εμένα. Η θεραπεία του εντέρου ήταν μία από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες της ζωής μου. Να είσαι καλά!
Α. Μ.

Μετά από χρόνια προβλήματα στο στομάχι, το αισθάνομαι ήδη πιο ανάλαφρο από την πρώτη φορά. Επίσης διαπίστωσα πως αντιμετώπιζα τους ανθρώπους γύρω μου με έναν   διαφορετικό τρόπο από τις υπόλοιπες φορές. Ήταν κι αυτός πιο “ανάλαφρος”.  Με χαροποιεί ιδιαίτερα αυτό το γεγονός. Όλα αλλάζουν μέρα μου στο “Εδώ και τώρα.” Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Μ. Π.

Είμαι μία άλλη από αυτή που ήρθα σημερα. Αναγνώρισα όλα όσα μου είπες, έπαθα σοκ, σαν να μιλάω εγώ, αυτά που σκέφτομαι, αυτά που έχω στο μυαλό μου, αυτά που θέλω να πετύχω. Από την αρχή μέχρι το τέλος τα πέτυχες όλα, είναι όλα κομμάτια δικά μου. Αυτή η θεραπεία είναι σαν ψυχανάλυση. Είδα μεγάλη διαφορά από την προηγούμενη συνεδρία μας. Μπαίνω για λίγο στη μελαγχολία, αλλά όχι τόσο βαθιά πια, από την πρώτη κιόλας συνεδρία μας. Έχω πια την ελπίδα ότι τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα, και θα ελέγχω εγώ τη ζωή μου, νιώθω ότι παίρνω δύναμη από μέσα μου, και μετά όλα είναι απλά.

Αντωνία Β.

Έχω κάνει τόσες θεραπείες και με ψυχοθεραπευτές και άλλων ειδών, αλλά αυτό το πράγμα που με διαβάζεις καλύτερα και από τον εαυτό μου είναι εντυπωσιακό. Την πρώτη φορά που ήρθα για τη θεραπεία του εντέρου δεν σε ήξερα και ήρθα διαισθητικά, μόνο που ακουμπούσες και διάβαζες τα συναισθήματα μου μέσω του εντέρου ήταν συγκλονιστικό. Έκλαιγα σε όλη τη συνεδρία από ανακούφιση που κάποιος με καταλαβαίνει, χωρίς εγώ να σου έχω πει τίποτα για εμένα. Είναι εξαιρετικό αυτό που κάνεις, σε ευχαριστώ που μας φροντίζεις.

Α. Μ.

Χρόνια παιδεύομαι με προβλήματα στο έντερο μου. Με την τεχνική της Νάχνα ένιωσα άμεσα κατά την ώρα της συνεδρίας να γεμίζει φως το έντερο μου και να θεραπεύεται. Μειώθηκε έκτοτε η επιθυμία μου για φαγητό και η πέψη μου είναι άριστη. Μετά την εμπειρία αυτή, ξεκινάω την αναδόμηση και των υπολοίπων οργάνων. Νάχνα μου σε ευχαριστώ που βοηθάς την ψυχή μου να δώσει τα δώρα της στο φυσικό μου σώμα!  Ό,τι και να πω είναι λίγο για το έργο που επιτελείς. Χαίρομαι που σε γνώρισα, που είσαι στη ζωή μου. Ευχαριστώ υπέρτατα!

Κατερίνα Χατζή

Δείτε επίσης:

Nasar cavity Therapy