Ρύθμιση αυτιών/ακοής: Η ακουστική Πύλη

Η θεραπευτική αυτή μέθοδος αποτελεί παγκόσμια κατοχύρωση της Ελίνας-Νάχνας Νικολίτσα και προέκυψε από την πολυετή εργασία της πάνω σε αυτό το αντικείμενο.

Ατομική θεραπεία από την Ελίνα-Νάχνα Νικολίτσα

Η ακουστική αντίληψη είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μας έχει δώσει ο Δημιουργός ώστε να νιώθουμε ένα με τη δημιουργία Του.

Το «λογισμικό ανάλυσης» του αυτιού μπορεί να συγκριθεί με την ευφυία του εγκεφάλου. Η ικανότητα του να αποκωδικοποιεί τις ηχητικές πληροφορίες, να προσδιορίζει την κατεύθυνση και την ποιότητα των πληροφοριών είναι ανεκτίμητη.

Η πρόσβαση στο αρχετυπικό ιδανικό αυτί μας είναι η πρόσβαση στο Όλον. Γιατί το αυτί είναι Πύλη. Λόγω του ότι είναι Πύλη, ανήκει σε έναν ξεχωριστό κόσμο, είναι ένα με το σύμπαν.

Όταν το αυτί δεν μπορεί να ακούσει όλους τους ήχους, είναι σαν να κλείνει η Πύλη προσβασιμότητας στην συμπαντική πληροφορία.

 • Ένας άνθρωπος που θέλει να τα ξέρει όλα, έχει καλή ακοή.
 •  Ένας άνθρωπος που έχει κουραστεί από τις πληροφορίες της ζωής, κάποια στιγμή θα αναπτύξει πρόβλημα στην ακοή του.
 •  Όταν δεν ακούς, τότε έχεις ευκαιρία να εξερευνήσεις τη δική σου αλήθεια.
 • Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται να γίνει μύστης της ζωής, το αυτί του δίνει πρόσβαση στην άριστη ακοή. Ένας μύστης της ζωής και της Αλήθειας έχει άριστη ακοή.
 •  Όταν δεν ακούμε καθόλου, εξαναγκαζόμαστε να ακούμε την δική μας αλήθεια, την οποία προφανώς και έχουμε προδώσει ή τραυματίσει, για αυτό και το αυτί κλείνει στους εξωτερικούς ήχους.
 •  Όταν γεννιόμαστε με προβλήματα ακοής, είναι γιατί αυτή η Πύλη είναι κλειστή. Αυτή η Πύλη συνδέεται με το λαβύρινθο και ελέγχεται από τα όντα φωτός, τα οποία γνωρίζουν αν και πότε αυτή η Πύλη πρέπει να μείνει κλειστή για καρμικούς λόγους.

Στη θεραπεία θα συνδέσουμε το λαβύρινθο με την Πύλη της ακοής. Και θα αποκαταστήσουμε τις «εργοστασιακές ρυθμίσεις» του ανώτερου και ευφυέστερου αρχετυπικού αυτιού.

Με αυτή την τεχνική αποκαθίστανται επίσης οι ίλιγγοι, γιατί ο ίλιγγος είναι η προσπάθεια που κάνει το αυτί να αποκαταστήσει την ισορροπία του με το θεϊκό ήχο. Ο λόγος που το αυτί αποσυνδέεται από το θεϊκό Ήχο είναι προσωπικός για τον καθένα. Και θα αναλυθεί κατά τη διάρκεια της συνεδρίας.

Στη συνέχεια βοηθάμε τον εγκέφαλο να επεξεργαστεί τις νέες ακουστικές πληροφορίες, καθώς συνδέουμε τον εγκέφαλο με τη θεϊκή Πύλη της ακοής.

Τα στάδια της Σύνδεσης με την Ακουστική Πύλη:

 • 1ο στάδιο: Ικανότητα να ακούμε τον εαυτό μας. Ενεργοποιούμε το πρώτο στάδιο της Πύλης ώστε το αυτί να στραφεί στο να ακούει τον εαυτό του . Αυτό σημαίνει ότι έχω όλη την προσοχή που χρειάζομαι. Η διαδικασία αυτή είναι επώδυνη, γιατί το στάδιο αυτό, εάν ξεκουρδίστηκε, έγινε από τραύμα, διότι κανείς δεν επιλέγει να μην ακούει τον εαυτό του. Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να διαπιστώσουμε ότι έχει γίνει αποκοπή από την ικανότητα να ακούσω τον εαυτό. Την οποία και θα συνδέσουμε.
 • 2ο στάδιο: Ακούω τις ανάγκες μου άρα μπορώ να ξέρω τις ανάγκες μου. Αυτές οι ανάγκες μπορεί να είναι διαφορετικές από αυτές που νομίζει ο εγκέφαλος, επειδή οι πληροφορίες που περιλαμβάνει είναι αυθεντικές και μη επεξεργαζόμενες από τον εγκέφαλο.
 • 3ο στάδιο: Ακούω τους άλλους και τις ανάγκες των άλλων έτσι ώστε να κατανοήσω τη μη λεκτική επικοινωνία και να επικοινωνώ ουσιαστικά. Το αυτί είναι ικανό να αποκωδικοποιεί και να κατανοεί πιο γρήγορα από τον εγκέφαλο.
 • 4ο στάδιο: Ακούω το θέλημα του θεού για εμένα. Ανοίγει μία πρόσβαση ώστε το θέλημα του Θεού και η αντίληψη μας να είναι ένα.
 • 5ο στάδιο: Ακούω τους γήινους ήχους της φύσης. Σε αρκετούς ανθρώπους δεν εστιάζουν τα αυτιά τους στους ήχους της θάλασσας, της φύσης, οι οποίοι ήχοι έχουν πληροφορίες που μας θρέφουν.
 • 6ο στάδιο: Ακούω όσα αντιλαμβάνεται η εσωτερική μου όραση. Σύνδεση των ήχων με το 3ο μάτι.
 • 7ο στάδιο: Ακούω αυτά που βλέπουν τα φυσικά μου μάτια
 • 8ο στάδιο: Ότι ακούω είναι ένα με μένα. Είμαι ένα με όλα. Θεραπεύει τις φοβίες.
 • 9ο τελευταίο στάδιο: Σύνδεση όλων μεταξύ τους και σύνδεση με την ακουστική πύλη. Κάθε στάδιο είναι ο δρόμος προς αυτήν. Αυτό το στάδιο είναι πολύ ξεκουραστικό, πολύ χαλαρωτικό, αφαιρεί πολύ ένταση η οποία οφειλόταν στα αυτιά. Χαλαρώνει το νευρικό σύστημα και κάποιος μπορεί να κοιμηθεί. Δεν θα περιμένατε ποτέ πόση ένταση μπορεί να κρύβεται στη μηχανισμό αποκωδικοποίησης των ήχων, ο οποίος δουλεύει ασταμάτητα 24/24 και δεν κοιμάται ποτέ!

Άμεσα αποτελεσματικό για όσους υποφέρουν από ιλίγγους!

Διάρκεια: 1 ώρα

Νάχνα σε ευχαριστώ για αυτή τη συγκλονιστική αποκωδικοποίηση των πιο μύχιων πλευρών του εαυτού μου. Η σημερινή θεραπεία των αυτιών μου ανοίγει νέους δρόμους διαφορετικής αντιμετώπισης της ζωής μου από εδώ και πέρα.

Χριστίνα Σπυριδάκη

Δείτε επίσης:

Nasar cavity Therapy