7ήμερο Σεμινάριο Ο ήχος της Ιερής Θηλυκότητας

Ελάτε να βρείτε τον ήχο της θεϊκής γυναίκας που υπάρχει μέσα σας

Κύκλος  σεμιναρίων με 7 μέρη αυτόνομα. Κάθε μέρος ενδυναμώνει μέσα μας τις θηλυκές όψεις της γυναικείας μας φύσης.
Είναι ένα σεμινάριο που μας βοηθά να συνδεθούμε με τη γυναικεία μας ποιότητα, θεραπεύει τα τραύματα που έχουμε υποστεί στη γυναικεία μας φύση σε αυτή ή σε άλλες ενσαρκώσεις, ενώνει τις θηλυκές μας ποιότητες και γνώσεις και μας συνδέει με την ιερή γυναίκα που βρίσκεται μέσα μας ώστε να βρούμε  τη δική μας θέση στη νέα γη, στη νέα ενέργεια.

Mε τους ήχους της ιερής θηλυκής μας δύναμης ενώνουμε ό,τι έχει τραυματιστεί, ότι έχει αποχωριστεί και ότι έχει αποκοπεί από τη δύναμη μας και την ιερή ποιότητα του να είσαι γυναίκα. Η Θεϊκή Μητέρα του σύμπαντος μας στηρίζει σε αυτή τη θεραπευτική διαδικασία, όπου με τύμπανα, χορό, τραγούδι και τελετουργικές διαδικασίες γινόμαστε ένα μαζί της μητέρας ως γυναίκα. Στην θεϊκή Μητέρα περικλείονται όλες οι ιερές γυναίκες του σύμπαντος, όπως κι εμείς. Η ιερότητα του να είσαι γυναίκα γίνεται μία νέα ενθύμηση και έρχεται συνειδητά ως βίωμα μέσα από αυτό το σεμινάριο.

Ένας κύκλος σεμιναρίων γυναικείων σαμανισμού όπου σαμανισμός έχει την έννοια του να γειώνω και να ολοκληρώνω τη γυναικεία μου ποιότητα όντας εδώ στη γη, με  έναν ισορροπημένο και υγιή τρόπο. Μας βοηθά να είμαστε παρούσες στη δική μας ζωή, να αγαπούμε και να αποδεχόμαστε τη γυναικεία μας δύναμη, χωρίς να τραυματίζουμε ούτε τον εαυτό μας ούτε την αντρική ποιότητα που μας περιβάλλει, και να μπορούμε να συνυπάρχουμε με την αντρική ποιότητα μέσα από την εξισορροπημένη ποιότητα μας.

Ένα σεμινάριο που έρχεται από το φως της ψυχής, από την αιώνια γνώση που βρίσκεται καταχωρημένη στα επίπεδα φωτός.

Δείτε επίσης: