Διάβασμα Σπονδυλικής Στήλης: Ο χάρτης της ζωής μας

Η θεραπευτική αυτή μέθοδος αποτελεί παγκόσμια κατοχύρωση της Ελίνας-Νάχνας Νικολίτσα και προέκυψε από την πολυετή εργασία της πάνω σε αυτό το αντικείμενο.

Ξέρατε ότι η πορεία της ζωής σας είναι χαρτογραφημένη στη σπονδυλική σας στήλη; Το διάβασμα της σπονδυλικής στήλης μας βοηθά να κατανοήσουμε το «Θεϊκό Σχέδιο» της ζωής μας, όπως όταν το σχεδιάσαμε οι ίδιοι «από ψηλά». Πρόκειται για μία ιερή διαδικασία στο αόρατο που μας ορίζει και έχει γραφεί στη σπονδυλική μας στήλη, για αυτό η κάθε συνεδρία αντιμετωπίζεται με σεβασμό στη διαδρομή του καθενός.

Κάθε σπόνδυλος έχει ένα δικό του θέμα. Διαβάζοντας την ιστορία του κάθε σπονδύλου, κατανοούμε βαθύτερα την πορεία της ζωής μας. Επειδή κάθε σπόνδυλος συνδέεται με ένα γεγονός στη ζωή μας, βρίσκοντας το θέμα των σπονδύλων που πονάει, κατανοούμε το μήνυμα του σώματος μας, διεγείρουμε την αυτοθεραπεία μας. Με την τεχνική αυτή τα φέρνουμε από το υποσυνείδητο στο συνειδητό, τα κατανοούμε, επικοινωνούμε μαζί τους και τα μεταμορφώνουμε. Αφηνόμαστε στη ροή, γινόμαστε δυνατοί.

Η αλληλουχία των θεμάτων από τον κόκκυγα έως τον αυχένα, αποκαλύπτει τα βασικά γεγονότα που καθόρισαν τη ζωή μας, και επέδρασαν εξολοκλήρου στο σώμα μας. Παρακάτω θα δείτε τους βασικούς τομείς θεμάτων μερικών από τους σπονδύλους. Κάθε σπόνδυλος φέρει πληροφορίες για τον καθένα ξεχωριστά ως προς τα ακόλουθα (γενικά) θέματα:

Ποιότητες φωτός που αποθηκεύουν οι σπόνδυλοι:
(αναφέρονται επιλεκτικά ενδεικτικά).

  • Κόκκυγας:Μεταφέρει το μήνυμα που φέρνει η ψυχή όταν ενσαρκώνεται. Αποθηκεύονται τα «εργαλεία» της ψυχής που θα χρειαστεί στην ενσάρκωση της.
  • Ιερό οστό: Η θέληση να ολοκληρώσουμε την αποστολή της ζωής μας. Περιλαμβάνει τα κεντρικά θέματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στη ζωή μας.
  • 5οςοσφυϊκός: Ή καταγραφή της κύησης και γέννησης.
  • 4οςοσφυϊκός: Το πρώτο αποτύπωμα όταν η ψυχή περνά στην γήινη πραγματικότητα. Ο πρώτος άξονας στον οποίο χτίζεται η προσωπικότητα.
  • 1οςαυχενικός: Η πύλη της ψυχής στο φως, η εμπειρία της αναχώρησης 

Η μέθοδος αυτή προέκυψε στην Ελίνα-Νάχνα Νικολίτσα μέσα από τη θεραπευτική της διαδικασία και τη μακράν εκπαίδευση της στην Αμερική ως ενεργειακή θεραπεύτρια. Η τεχνική αυτή, εκτός από τη διάγνωση βοηθά επίσης στο να ενεργοποιηθεί η θεραπευτική δύναμη επί της σπονδυλικής στήλης. Αυτό επιδρά και σε ολόκληρο το σώμα, καθώς κάθε σημείο του σώματος συνδέεται με τη σπονδυλική μας στήλη, καθώς και με τα ενεργειακά μας σώματα.

Διαδικασία:
Ξεκινώντας από τον κόκκυγα και συνεχίζοντας στον 1ο αυχενικό, σπόνδυλο-σπόνδυλο, διαβάζουμε τις καταγραφές και τα στάδια στη ζωή σας που έχουν καθορίσει την πορεία σας. Ανακαλύπτουμε σε ποια στάδια διαμορφώθηκαν τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σας, αλλά και ποια εργαλεία ψυχής φέρετε μαζί σας. Επειδή κάθε σπόνδυλος φέρει ένα μήνυμα, καθώς τον ακούμε και τον διαβάζουμε διεγείρουμε και την αυτοθεραπεία μας, σε περίπτωση που έχει εκδηλωθεί φυσικός πόνος στο σώμα σε αυτό τον σπόνδυλο.

Η τεχνική αυτή δεν είναι μόνο διαγνωστική για τα μαθήματα και τις διαδρομές τις ψυχής, γιατί αποκαλύπτει τι μας διαμόρφωσε και με ποιο τρόπο, αλλά ταυτόχρονα και θεραπευτική για την ίδια τη σπονδυλική στήλη, καθώς μας βοηθά να κατανοήσουμε τα βήματα και τα στάδια της ζωής μας, που μας οδήγησαν σε αυτό που είμαστε τώρα, αλλά και μας αποκαλύπτει τα επόμενα βήματα. Η κατανόηση της πορείας της ζωής μας, μέσα από τη θεϊκή σφραγίδα  που μας καθοδηγεί και μας στηρίζει (μέσω της σπονδυλικής μας στήλης), φέρει ανακούφιση, βαθιά αποδοχή και αισιοδοξία ότι τα βήματα μας έχουν νόημα και οδηγούν σε κάποιο προορισμό.

Δώρο η ηχογράφηση της συνεδρίας. Οι πληροφορίες που αντλούμε από τη σπονδυλική μας στήλη είναι τόσες πολλές, που είναι καλό να καταγραφούν για περαιτέρω κατανόηση στο σπίτι.

Διάρκεια: 1 ώρα

Απέραντο ευχαριστώ για την υπέροχη εμπειρία που έζησα στη Θεραπεία της Σπονδυλικής Στήλης.
Η φωνή του κάθε σπονδύλου που γονιμοποιήθηκε από την αφωνία της μη παρουσίας ή από τη στοργική φροντίδα του Δημιουργού.
Μία υπέροχη χαρτογράφηση των αναγκών και των δυνατοτήτων της Ψυχής.
Ελίνα-Νάχνα να είσαι ευλογημένη! Το δώρο σου είναι πυξίδα στο ταξίδι της καρδιάς μου. Σ’ευχαριστώ!!

Λένα Λ.

Πόσο πολύ χαίρομαι που έκανα την συνεδρία -θεραπεία της σπονδυλικής στήλης…Είμαι πολύ συγκινημένη και νοιώθω βαθιά ανακούφιση! Έλαβα απαντήσεις, που τις έψαχνα από τότε που θυμάμαι τον Εαυτό μου…Ακόμα και κατά την διάρκεια της συνεδρίας υπήρχε ένα “γιατί”. Όμως φτάνοντας στο τέλος, όλα τα κομμάτια του παζλ ήταν ενωμένα και είδα ξεκάθαρα το πλάνο της δικής μου Ψυχής…Νοιώθω άπειρη Ευγνωμοσύνη για την σημερινή εμπειρία… Δεν έχω λόγια! Νάχνα Σε Ευχαριστώ για αυτό που προσφέρεις!!!

Μένια Π.

Το ”διάβασμα”της σπονδυλικής στήλης είναι ένα από τα πιο αξιόλογα πράγματα που θα μπορούσα να κάνω στη ζωή μου. Ακριβολογώντας η ψυχή μου, μου πρόσφερε ένα θείο δώρο, τώρα που ήμουν έτοιμη να το δεχτώ. Προσωπικά πήρα απαντήσεις γιατί η Σπονδυλική μου στήλη στράβωσε και σε ποιες ακριβώς χρονικές περιόδους και πολύ σημαντικό το τι μπορώ να κάνω από εδώ και εμπρός για να μην επιτρέψω την συνέχεια σε αυτό το ανήσυχο ταξίδι της. Ένα ταξίδι ζωής που ο επίλογος της κλείνει με γαλήνη αφού συνειδητοποιείς οτι η ΖΩΗ χτίζεται στο ΤΩΡΑ! Σας ευχαριστώ πολύ!

Μυρτώ Παπαηλιού

Είμαι συγκλονισμένη με την υπέροχη χαρτογράφηση της σπονδυλικής μου στήλης. Ποτέ δεν περίμενα να με περιγράψει κανείς με τόση λεπτομέρεια και μάλιστα μόνο ψηλαφώντας τους σπόνδυλους! Πήρα απαντήσεις και πληροφορίες για να σταματήσω να ψάχνω λύσεις στα τυφλά επί χρόνια και να δουλέψω τα θέματά μου πια στοχευμένα! Νιώθω ανακουφισμένη. Ελίνα σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ γι’ αυτό το δώρο., να είσαι ευλογημένη!

Ιωάννα Σουρβατζή

Είμαι τόσο χαρούμενη για την συνεδρία μας. Πόσες απαντήσεις-πληροφορίες ετών……να είσαι καλά από καρδιάς σου εύχομαι.

Χριστίνα Κ.

Ελίνα θέλω να σε ευχαριστήσω θερμά για την υπέροχη και ξεχωριστή εμπειρία που μου έδωσες την ευκαιρία να βιώσω με τo διάβασμα της σπονδυλικής μου στήλης που έκανες! Ήταν από τις πλέον ξεχωριστές εμπειρίες που είχα στη ζωή μου!  Μου έδωσε την ευκαιρία να δω και να αξιολογήσω σημαντικά θέματα της ζωής μου, αλλά μου έδωσε και μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη προοπτική ζωής που υπήρχε μέσα μου και που μέσα από την εργασία σου την ανέδειξες και μου την προσέφερες σαν ευκαιρία για κατανόηση. Θα μελετήσω αυτό το υλικό για να έχω τη δυνατότητα εμβάθυνσης σε όσα άνοιξες, ώστε να συνειδητοποιηθούν πολλά ακόμη σημεία που έχεις αναφέρει. 

Χάρης

Η πιο μαγική εμπειρία. Συνειδητοποίησα βήμα – βήμα τι φέρνω ως ψυχή και πως διαμορφώθηκα ως άνθρωπος στην πορεία της ζωής μου. Κατάλαβα πολλά ασυνείδητα πράγματα που έχουν γραφτεί πάνω μου από την παιδική ηλικία και με καθόρισαν. Κατάλαβα γιατί είμαι αυτή που είμαι, και γιατί προχωράω όπως προχωράω. Ελίνα να είσαι ευλογημένη! 

 

Πέτρα Κ.

Δείτε επίσης:

Nasar cavity Therapy