Λίγα λόγια για μένα:

Μεγάλωσα με τη μουσική και τη σπούδασα φοιτώντας σε ωδεία και Πανεπιστήμια, φτάνοντας έως διδακτορικές σπουδές. Λάτρεψα την ανθρώπινη φωνή και το τραγούδι ως ύψιστο μέσω έκφρασης, και αναζητώντας τη μαγεία και τη δύναμη της φωνής οδηγήθηκα στην αναζήτηση της θεραπευτικής δύναμης της φωνής. Έτσι συνδύασα την τέχνη, την επιστήμη και τη θεραπεία ιδρύοντας το 2009  το «Nahna Voice Center – Κέντρο Θεραπευτικού Τραγουδιού». Ένα μέρος για όλους τους ανθρώπους που επιθυμούν να ανακαλύψουν και να εκφράσουν τον εαυτό τους μέσα από τη φωνή τους. Οι  ικανότητες μου είναι αποτέλεσμα των φυσικών ταλέντων μου και αποτέλεσμα πολλών χρόνων εκπαίδευσης και εμπειριών,  ενώ ταξίδεψα και γύρισα πολύ σε όλο τον κόσμο. Η δουλειά μου βασίζεται στην εσωτερική αναζήτηση, στο κάλεσμα της εσωτερικής μας φωνής, και την οικουμενική αγάπη και σεβασμό και την αφοσίωση στην ανώτερη αποστολή του κάθε ανθρώπου.

φιλοσοφία μου:

Η προσωπική μου αποστολή είναι να βοηθώ τους ανθρώπους να αποδεχτούν τον αληθινό τους εαυτό και να ζουν στη γη με όλες τις ιδιότητες τους ως ψυχές. Να είναι χαρούμενοι και πλήρεις. Πιστεύω πως θα έρθει η μέρα, που  όλοι θα πάρουν τη  θέση τους στη ζωή. Θα μπορούν να ζουν αρμονικά προσφέροντας ο καθένας ότι καλύτερο φέρνει στην ψυχή του. Αποστολή μου να τον βοηθήσω όσο μπορώ τον άνθρωπο να αγαπήσει τον εαυτό του και τη ζωή του να δεσμευτεί στο δρόμο του.

Τι σημαίνει θεραπεία;

Θεραπεία δεν σημαίνει άμεση ανακούφιση από ασθένειες ή πόνους, αλλά σημαίνει τα βήματα προς το να είσαι πλήρης και υγιής στην ολότητα σου ως ψυχή, νους, πνεύμα και σώμα. Θεραπεία για παράδειγμα μπορεί να έρθει μέσα από τη συγχώρεση, ή μέσα από την κατανόηση των λαθών και αδυναμιών. Μέσα από το να δούμε όσα δεν έχουμε δει μέχρι τώρα. Η θεραπεία στο Nahna Voice Center έρχεται μέσα από την αναγνώριση της βαθύτερης κατάστασης, τραύματος ή φόβων ώστε να οδηγηθεί ο άνθρωπος στην ανακούφιση.

Θεραπεία είναι η μεταμόρφωση που καίει ότι δεν ανήκει στην ψυχή μας. Απαιτεί δέσμευση και αφοσίωση στο δρόμο μας.