Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω πολύ για όλα όσα έκανες για εμένα.
Η θεραπεία του εντέρου ήταν μία από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες της ζωής μου. Να είσαι καλά!

Α.Μ.

Η θεραπεία που κάναμε ήταν άκρως αποκαλυπτική και θεραπευτική! Με τρόπο απαλό αλλά ταυτόχρονα δυνατό κάναμε ένα ταξίδι επούλωσης, ένα ταξίδι ταυτότητας, διαπερνώντας επίπεδα κρυσταλλώσεων και αγγίζοντας τον πυρήνα της ψυχής μου. Οι πληροφορίες που πήρα ήταν τόσο αληθινές και καίριες! Ηρέμησα γιατί εξηγήθηκαν και ενώθηκαν σημαντικά κομμάτια της ύπαρξης μου. Σε ευχαριστώ πολύ Νάχνα!

Μόρυα Ακριβή Χατζηιωάννου

Ξανά θέλω να σε ευχαριστήσω για… “όλα”. Μικρή και πιο κατάλληλη λέξη γιατί μόνο προσθέτει και αγκαλιάζει καθώς αδυνατώ να μπορώ να μετρήσω μεμονωμένα τα άπειρα όμορφα που μου έδωσε…

Κάρα Florance Lalanne

Before Energetic Feng Shui, I had a very tough time, especially when I was at home. I could not recover anymore. I slept very badly and had constantly the feeling that my head was “charged”.  I was exhausted and I merely could fulfill my everyday obligations. The idea of having some program after work in the evening gave me additionally stress. I thought I would not be able to go through the day without having an additional rest.  My battery just emptied so quickly that my private life really suffered. I went to doctors, homoeopaths, I took all kinds of medication or supplementary food. There was no real result. I realized that I was slightly better and recovering when I was not at home.
After the work of Elina, my physical condition changed drastically. I sleep a lot better, have so much more energy, I feel a lot fitter. I have to find new occupations since there is so much energy left. At the beginning I could not believe it. I was frightened that it was just a momentous improvement. But it wasn’t. I won a lot of life quality back and I m very very pleased and happy about it.

Dagmar, Luxembourg

Μοιράζομαι την εμπειρία μου από το σεμινάριο Δρόμος προς το Φως…
Ποιος θέλει να ζει μέσα στην άγνοια , τον φόβο , την στέρηση , το σκοτάδι, την ανασφάλεια, την αρνητική επιρροή του περιβάλλοντος του; Ποιος θέλει να μην είναι δυνατός , φωτεινός, κυρίαρχος του εαυτού του, απαλλαγμένος από όλα όσα τον κρατούν δέσμιο και ανήμπορο; Ποιος θέλει να είναι μακριά από την ουσιαστική χαρά , που προσφέρει η αυτογνωσία, η αυτοπαρατήρηση;
Πήρα την απόφαση να βαδίσω στον «δρόμο προς το φως» , πολύ συνειδητά! Με έλκυε αυτή η κατάσταση! Η κατάσταση  της προσωπικής ευτυχίας και πληρότητας! Και η  πληρότητα για μένα περιέχει την πνευματικότητα  στην καθημερινότητά μου. Περιέχει το σχέδιο της εναρμόνισης  με το θείο κομμάτι του εαυτού μας. Περιέχει την ανιδιοτελή αγάπη. Περιέχει την προσφορά χωρίς να αναλώνομαι, να καταναλίσκομαι. Περιέχει γνώση , περιέχει  φ ω ς!
Ο «δρόμος προς το φως» δεν ήταν μονοπάτι , ήταν λεωφόρος! Άνοιγμα και διεύρυνση οριζόντων. Ο «δρόμος προς το φως» με οδήγησε στο «ξέφωτο» που ήθελα πάντα να βρίσκομαι.  Στο «ξέφωτο» από το «δύσβατο πυκνό δάσος»  των περιορισμών μου! Τώρα πια, δεν μπορώ να σκέφτομαι πως θα ήμουν χωρίς αυτό τον «δρόμο»! Χωρίς αυτό το σεμινάριο! Ευχαριστώ Νάχνα για όλα όσα με δίδαξες, αλλά και γιατί ήσουν δίπλα μου σε αυτό το «μαγικό» ταξίδι!

Azrsandi Samadhi

Τι μπορώ να πω γι’ αυτό το δροσερό κορίτσι που έχει φέρει θεραπεία, ανακούφιση και χαρά στη ζωή μου; Εχω κάνει όλες τις θεραπείες μαζί της. Κάθε φορά λέω πως είναι η καλύτερη θεραπεία που έχω κάνει… μέχρι να έρθει η επόμενη! Η ψυχή της Ελίνας είναι όμορφη και καθαρή σαν κρύσταλλος. Την εμπιστεύομαι απόλυτα κάθε φορά που αφήνομαι στα χέρια της. Η βοήθειά της πολύτιμη. Η σεμνότητά της εντυπωσιακή. Γλυκιά μου Nahna σ΄ευχαριστώ από καρδιάς για ό,τι έχεις κάνει για μένα.

Σοφία Κ.

Μεγάλο το χάρισμα σου να αγγίζεις τις καρδιές των ανθρώπων, δοσμένο από το Θεό.

Δημήτρης Κ., 86 ετών

Πάρα πολύ χαίρομαι που κάναμε τη θεραπεία της καρδιάς. Πριν καν έρθω ήμουν χαρούμενη και ευγνώμων. Κάθε θεραπεία με τη Νάχνα είναι ένα μικρό θαύμα.

Σοφία Κ.

Έχω κάνει τόσες θεραπείες και με ψυχοθεραπευτές και άλλων ειδών, αλλά αυτό το πράγμα που με καταλαβαίνεις καλύτερα και από τον εαυτό μου είναι εντυπωσιακό. Την πρώτη φορά που ήρθα για τη θεραπεία του εντέρου δεν σε ήξερα και ήρθα διαισθητικά, μόνο που ακουμπούσες και διαβάζαμε το έντερο ήταν συγκλονιστικό. Έκλαιγα σε όλη τη συνεδρία από ανακούφιση που κάποιος με καταλαβαίνει. Είναι εξαιρετικό αυτό που κάνεις, σε ευχαριστώ που μας φροντίζεις.

Α.Μ.

Νάχνα είσαι τόσο εύστοχη στις θεραπείες σου, μετά από κάθε συνεδρία νιώθω ότι έχω κάνει εγχείριση ψυχής.

Μαρία

Ακούγοντας ξανά την ηχογράφηση του θώρακα έμεινα ξανά άναυδη. Φωτίστηκαν τόσα πολλά που αφορούσαν τις σχέσεις μου. Κομματάκια που αποκαλύπτονταν σε διάφορες στιγμές και από διάφορες πηγές (θεραπείες, συζητήσεις, συνειδητοποιήσεις, ταινίες, βιβλία…) ήρθαν και ενώθηκαν σε ένα παζλ με «κόλλα» αυτή τη θεραπεία του θώρακα «Έρωτας-Θάνατος». Η εικόνα που σχηματίστηκε στο παζλ με συγκίνησε και με έκανε να καταλάβω και να με αγαπήσω περισσότερο! Η συνάντηση μας στη ζωή μου είναι μία τρανή απόδειξη της αγάπης του Θεού!

Μαρία

Ελίνα και πάλι σε ευχαριστώ για τη θεραπεία. Αισθάνομαι Αναγεννημένη! Μπήκα στο site σου, διάβασα όλες τις θεραπείες των οργάνων και νομίζω ότι πρέπει να τα κάνω όλα!!! Καλή συνέχεια στο έργο σου!

Δέσποινα, 39 ετών

Κάνοντας υπέρηχο θυρεοειδή μετά από τη θεραπεία θυρεοειδή με τη Νάχνα, μου είπε ο γιατρός μου ότι πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια που με παρακολουθεί, μίκρυναν οι όζοι μου (έχω μάλιστα πολλούς). Επίσης, μετά από τη συνεδρία για το στομάχι, σταμάτησα να παίρνω τα χάπια για παλινδρόμηση, που τα έπαιρνα τα τελευταία 2 χρόνια συστηματικά κάθε μέρα, γιατί μειώθηκαν πάρα πολύ τα συμπτώματα.

Μαρία Σ.

Είχα γνωρίσει την Ελίνα λίγους μήνες νωρίτερα και εξαρχής κατάλαβα ότι πρόκειται για ένα άτομο φωτεινό, με πολυεπίπεδη εκπαίδευση, που ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Όταν εμφάνισα χαλάζιο στο μάτι κι αφού είχα δοκιμάσει τις κλασσικές θεραπείες χωρίς αποτέλεσμα, σκέφτηκα να της ζητήσω βοήθεια. Έτσι κι έγινε, και την επομένη μέρα της θεραπείας το χαλάζιο «άνοιξε». Το τελικό αποτέλεσμα ήταν να αποφύγω τη χειρουργική διάνοιξη. Νιώθω πολύ τυχερή που γνώρισα την Ελίνα, εύχομαι να είναι πάντα καλά και να προσφέρει στους ανθρώπους τόσα πολλά.

Ζ.Κ.

Χρόνια παιδεύομαι με προβλήματα στο έντερο μου. Με την τεχνική της Νάχνα ένιωσα άμεσα κατά την ώρα της συνεδρίας να γεμίζει φως το έντερο μου και να θεραπεύεται. Μειώθηκε έκτοτε η επιθυμία μου για φαγητό και η πέψη μου είναι άριστη. Μετά την εμπειρία αυτή, ξεκινάω την αναδόμηση και των υπολοίπων οργάνων. Νάχνα μου σε ευχαριστώ που βοηθάς την ψυχή μου να δώσει τα δώρα της στο φυσικό μου σώμα! Πνευματικοποίηση της ύλης! Ό,τι και να πω είναι λίγο για το έργο που επιτελείς. Χαίρομαι που σε γνώρισα, που είσαι στη ζωή μου. Ευχαριστώ υπέρτατα!

Κατερίνα Χατζή

Ένα Ευχαριστώ δεν εκφράζει αυτό που αισθάνθηκα με τις θεραπείες της Nahna. Συναισθήματα χαράς αγάπης για το σώμα και τον εαυτό μου αλλά το σημαντικότερο από όλα υγεία ….Ένιωσα το σώμα μου μετά από θεραπείες εντέρου , δοντιών, σπονδυλικής στήλης να αναβαθμίζεται, να υποχωρούν συμπτώματα κούρασης και όχι μόνο…

Σε ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου…Ενα Δώρο στον Εαυτό μου για την συνέχεια της ζωής μου μετά από μια σοβαρή Απώλεια και πόνο ψυχής!!!

Ζωή Χριστοδούλου

Μετά από χρόνια προβλήματα στο στομάχι, το αισθάνομαι ήδη πιο ανάλαφρο από την πρώτη φορά. Επίσης διαπίστωσα πως αντιμετώπιζα τους ανθρώπους γύρω μου με έναν   διαφορετικό τρόπο από τις υπόλοιπες φορές. Ήταν κι αυτός πιο “ανάλαφρος”.  Με χαροποιεί ιδιαίτερα αυτό το γεγονός. Όλα αλλάζουν μέρα μου στο “Εδώ και τώρα.”

Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Μ.Π.

Είμαι τόσο χαρούμενη για την συνεδρία μας. Πόσες απαντήσεις-πληροφοριες ετών……να είσαι καλά από καρδιάς σου εύχομαι.

Χριστίνα Καραμήτρου

Αν ήμουν βιβλίο θα έλεγα ότι με διάβασες..

Χριστίνα Σολωμού

Ήρθα σε σένα χωρίς συστάσεις αλλά εντελώς τυχαία (αλήθεια πόσο τυχαία?) από κάτι που διάβασα και το βρήκα ενδιαφέρον …έκλεισα το πρώτο ραντεβού και ακολούθησαν κι άλλες συνεδρίες που διαισθάνθηκα ότι χρειάζομαι, και πραγματικά βοηθήθηκα. Κάθε φορά έρχομαι στο χώρο σου με οδηγό την καρδιά και φτερά στα πόδια, από αρκετά μακριά.

Κάθε φορά έρχομαι με ανυπομονησία και φεύγω ανάλαφρη και γεμάτη ευγνωμοσύνη και φως.

Κάθε φορά έρχομαι με απορίες και φεύγω με γνώση και εμπιστοσύνη.

Κάθε φορά μαθαίνω και κάτι ακόμα, κάτι που συμπληρώνει τα κενά και με γεμίζει αισιοδοξία και πίστη.

Για όλα αυτά, ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα απ΄την καρδιά μου!

Χαίρομαι πάρα πολύ που ήρθα κοντά σου …εντελώς τυχαία….

Βιργινία

Ένα μήνα μετά την συνεδρία του θυρεοειδή έκανα  τις αιματολογικές εξετάσεις του θυρεοειδούς και οι τιμές των αντιθυρεοιδικων αντισωμάτων είναι φυσιολογικές  για 1η φορά μετά από χρόνια και βελτιωμένη η τιμή του TSH με αποτέλεσμα να μειώσω το χάπι του θυρεοειδούς. Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σου Ελίνα.

Ιωάννα Τσομπάνη

Έχω κάνει υστερεκτομή το 2009, ένιωθα μετά από αυτό ότι υπήρχε ένα ενεργειακό κενό στην περιοχή. Μετά το χειρουργείο ένιωθα πολύ δυσάρεστα, αναρωτιόμουν «τι γυναίκα θα είμαι πια χωρίς μήτρα»; Μετά τη θεραπεία της μήτρας φέραμε την αρχετυπική ενέργεια της μήτρας, και από το τότε για αρκετό καιρό, είχα συχνές δονήσεις στην περιοχή της μήτρας. Ήταν μικρές ολοφάνερες δονήσεις στη θέση της μήτρας, που μπορεί να κρατούσαν μερικά δευτερόλεπτα ή μισό λεπτό. Αυτό γινόταν κάθε μέρα για περίπου ένα μήνα. Ένιωσα ότι κάτι τακτοποιείται μέσα στη γυναικεία μου ποιότητα και αποκαταστήθηκε.

Σοφία

Κάθε φορά λέω «αυτή ήταν η καλύτερη θεραπεία», μέχρι που έρχεται η επόμενη!

Ζάνα

Νάχνα, περιττό να σου πω ότι οι ζαλάδες που είχα τον τελευταίο καιρό, περάσανε αμέσως μετά τη θεραπεία των ματιών. Άρα ήτανε από τα μάτια. Καταπληκτικό!!!!

Μ. Χ.

Είμαι μία άλλη από αυτή που ήρθα σημερα. Αναγνώρισα όλα όσα μου είπες, έπαθα σοκ, σαν να μιλάω εγώ, αυτά που σκέφτομαι, αυτά που έχω στο μυαλό μου, αυτά που θέλω να πετύχω. Από την αρχή μέχρι το τέλος τα πέτυχες όλα, είναι όλα κομμάτια δικά μου. Αυτή η θεραπεία είναι σαν ψυχανάλυση. Είδα μεγάλη διαφορά από την προηγούμενη συνεδρία μας. Μπαίνω για λίγο στη μελαγχολία, αλλά όχι τόσο βαθιά πια, από την πρώτη κιόλας συνεδρία μας. Έχω πια την ελπίδα ότι τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα, και θα ελέγχω εγώ τη ζωή μου, νιώθω ότι παίρνω δύναμη από μέσα μου, και μετά όλα είναι απλά.

Αντωνία Β.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω και πολλά λόγια να το περιγράψω όλο αυτό που βιώνω στις συνεδρίες μας και ομολογώ πως εγώ…σχεδόν πάντα έχω κάτι να πω, να σχολιάσω, να αστειευτώ, να περιγράψω.  Όμως τώρα δεν έχω λόγια μόνο συναισθήματα χαράς, ευγνωμοσύνης, εμπιστοσύνης  και συγκίνησης.

Σήμερα είναι η πρώτη φορά που ένιωσα αυτό που μου είχες πει σε μία θεραπεία μας… Ο παράδεισος είναι εδώ, δεν είναι κάπου αλλού….
Ευχαριστώ και πάλι πολύ πολύ!!!

Ίρια

Πηρα πισω τη χαρα μου! Ευχαριστω!

Ιωάννης Υ.

Μετά τη συνεδρία των νεφρών-επινεφριδίων είμαι πολύ καλά, αισθάνομαι το σώμα μου πιο ελαφρύ περπατάω πιο γρήγορα πιο εύκολα, και συμβαίνει αυτό που μου είπες, ότι θα νιώθω πια ότι το σώμα μου με στηρίζει. Σηκώθηκα το πρωί σήμερα λίγο πιο χαρούμενη από τις άλλες ημέρες και εύχομαι να καθιερωθεί η χαρά μέσα μου. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για όλα!!!! Επίσης, δεν έχω πια καμία ενόχληση στο ουροποιητικο.!!!!

Σ.Χ.

Θέλω να σε ευχαριστήσω, γιατί με τον τρόπο που έγινε η θεραπεία εσύ περιέγραψες με λόγια πράγματα που είναι σαν αναγνώριση όλων αυτών που έχω κάνει, που όμως λίγοι έχουν δει όλα αυτά που εσύ είδες σε εμένα. Και η θεραπεία σήμερα, αποτυπώνει όλη την εικόνα του εαυτού μου. Αυτό το συναίσθημα είναι μαγικό, γιατί ανακουφίζει την ψυχή.

Γ.Κ.

Σ’ ευχαριστώ πολύ που είσαι δίπλα μου με προσέχεις και με οδηγείς

Γιάννης Κ. 47 ετών

θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου με τη Νάχνα.

Καταρχήν είναι ένας υπέροχος, καλόκαρδος, φιλικός άνθρωπος που σε κερδίζει με το ζεστό της χαμόγελο και την γεμάτη τρυφερότητα ματιά της. Αυτήν ήταν η αίσθησή μου από την πρώτη μας γνωριμία, πριν από 1,5 χρόνο και με τον καιρό γίνεται όλο και καλύτερη.

Παρόλο που τα τελευταία χρόνια είμαι σε ένα μονοπάτι αυτογνωσίας και θεραπείας με διάφορες εναλλακτικές τεχνικές, δεν είχα καταφέρει να θεραπεύσω πολλά και βασικά ζητήματα. Έτσι, όταν γνώρισα την Νάχνα είχα πολλά προβλήματα αυτοεκτίμησης, φόβου για τη ζωή, σεβασμό προς τον εαυτό μου, τα οποία βέβαια μεταφραζόταν και σε φυσικά νοσήματα. Πολλά αυτοάνοσα και γενικότερα κακή λειτουργία όλου του οργανισμού μου.

Έχω κάνει διάφορες θεραπείες με τη Νάχνα (όχι όσες θα ήθελα) και σε όλες τα αποτελέσματα τα νιώθω από την πρώτη στιγμή και παγιώνονται μέσα μου. Η Νάχνα με βοήθησε να βγω από ένα αδιέξοδο, δίνοντας μου ένα χέρι βοηθείας, ένα σπρώξιμο, κάτι που δεν θα κατάφερνα μόνη μου. Η θεραπεία που λειτούργησε άψογα είναι η ρύθμιση του ορμονικού συστήματος. Άλλαξε τελείως τον τρόπο που βλέπω τον εαυτό μου και τη ζωή. Χάθηκε ο φόβος ότι θα μου συμβεί κάτι κακό και αντικαταστάθηκε από το συναίσθημα της εμπιστοσύνης. Ξεκαθάρισε η σκέψη μου που μέχρι τώρα ήταν πολύ μπερδεμένη, έχω διάκριση πια και αποφασιστικότητα. Την ίδια στιγμή της θεραπείας άνοιξε η αναπνοή μου, καθαρίζοντας η  εισπνοή από τη μύτη. Ελάφρυνε και γλύκανε η φωνή μου, σταθεροποιήθηκε η διάθεσή μου. Σημαντικό για μένα ήταν και η αποδοχή του εαυτού και της ηλικίας μου, που για πάρα πολλά χρόνια την έκρυβα, ενώ τώρα μπορώ να γιορτάζω τα γενέθλιά μου χωρίς θλίψη!

Πριν κουβαλούσα τον εαυτό μου σαν βάρος, ενώ τώρα είμαι ανάλαφρη και χαρούμενη, γεμάτη όρεξη και θέληση για ζωή και προχωράω μπροστά όλο χαρά, σιγουριά και αυτοπεποίθηση! Και αυτό το πιστεύει κάθε κύτταρό μου!

Σε ευχαριστώ Νάχνα μου από τα βάθη της ψυχής μου, είμαι ευγνώμων που υπάρχεις και προσφέρεις τόσο καλό γύρω σου!!!

Δέσποινα Κουζιώκα

Όλα ξεκίνησαν όταν μια συνάδελφος (σ’ ευχαριστώ πολύ Αρετή!) με φώναξε στο γραφείο της και μου μίλησε για την θεραπεία της καρδιάς και για την Nahna.. Έτσι λοιπόν, έκλεισα ραντεβού για να κάνω την πρώτη μου θεραπεία, τη θεραπεία για την καρδιά… Μπαίνοντας μέσα, αν και λίγο αγχωμένη, αμέσως με κέρδισε το χαμόγελό της και η ηρεμία της… Νομίζω δεν περιγράφεται ακριβώς η αίσθηση που έχεις μετά τη θεραπεία, σίγουρα ήμουν πάρα πολύ ήρεμη και ένοιωθα πάρα πολύ όμορφα! Βγαίνοντας έξω ο πρώτος άνθρωπος που πήρα τηλέφωνο, ήταν ο κολλητός μου. Όταν με ρώτησε πως ήταν, το πρώτο πράγμα που μου βγήκε εντελώς αυθόρμητα ηταν ΑΝΑΠΝΕΩ! Αδελφούλη, ΑΝΑΠΝΕΩ!!! Τα τελευταία 25 χρόνια έχω άσθμα (ή μάλλον είχα!) έχω περάσει 4 πνευμονίες και πριν λίγους μήνες ήμουν με μηχανική υποστήριξη. ΑΝΑΠΝΕΩ, από την πρώτη στιγμή που βγήκα έξω και μάλιστα φορώντας τη μάσκα (αφού στην αρχή νόμιζα πως δεν την φορούσα!). Μέχρι να φτάσω στο σπίτι μου, συνειδητοποίησα ότι νοιώθω πολύ ανάλαφρη. Τα τελευταία 25 χρόνια είχα ένα μόνιμο βάρος στο στήθος που το είχα συνηθίσει και όταν αυτό έφυγε το συνειδητοποίησα…. Από την πρώτη κιόλας ημέρα της θεραπείας δεν χρειάστηκε να ξαναπάρω εισπνεόμενα φάρμακα, το βάρος εξαφανίστηκε και ΑΝΑΠΝΕΩ! Εννοείται ότι πήγα και για 2η θεραπεία, αυτή τη φορά για τον πνεύμονα και νοιώθω την αλλαγή μέσα μου και συνειδητοποίησα πόσο ανάγκη έχει το κάθε μας κύτταρο για αγάπη! Ελίνα μου, σ’ ευχαριστώ πολύ που μοιράζεσαι αυτό σου το χάρισμα!! Πραγματικά από την πρώτη στιγμή καταφέρνεις να κάνεις τον άλλο να νοιώσει άνετα… Νοιώθω ευγνωμοσύνη που σε γνώρισα και θέλω να σε ευχαριστήσω για το καλό που προσφέρεις…. Να είσαι καλά!

Ειρήνη Εμμανουηλίδου

Το ”διάβασμα”της σπονδυλικής στήλης είναι ένα από τα πιο αξιόλογα πράγματα που θα μπορούσα να κάνω στη ζωή μου. Ακριβολογώντας η ψυχή μου, μου πρόσφερε ένα θείο δώρο, τώρα που ήμουν έτοιμη να το δεχτώ. Προσωπικά πήρα απαντήσεις γιατί η Σπονδυλική μου στήλη στράβωσε και σε ποιες ακριβώς χρονικές περιόδους και πολύ σημαντικό το τι μπορώ να κάνω από εδώ και εμπρός για να μην επιτρέψω την συνέχεια σε αυτό το ανήσυχο ταξίδι της. Ένα ταξίδι ζωής που ο επίλογος της κλείνει με γαλήνη αφού συνειδητοποιείς οτι η ΖΩΗ χτίζεται στο ΤΩΡΑ! Σας ευχαριστώ πολύ!

Mυρτώ Παπαηλιού

Είμαι συγκλονισμένη με την υπέροχη χαρτογράφηση της σπονδυλικής μου στήλης. Ποτέ δεν περίμενα να με περιγράψει κανείς με τόση λεπτομέρεια και μάλιστα μόνο ψηλαφώντας τους σπόνδυλους! Πήρα απαντήσεις και πληροφορίες για να σταματήσω να ψάχνω λύσεις στα τυφλά επί χρόνια και να δουλέψω τα θέματά μου πια στοχευμένα! Νιώθω ανακουφισμένη. Ελίνα σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ γι’ αυτό το δώρο., να είσαι ευλογημένη!

Ιωάννα Σουρβατζή

Ελίνα θέλω να σε ευχαριστήσω θερμά για την υπέροχη και ξεχωριστή εμπειρία που μου έδωσες την ευκαιρία να βιώσω με τo διάβασμα της σπονδυλικής μου στήλης που έκανες! Ήταν από τις πλέον ξεχωριστές εμπειρίες που είχα στη ζωή μου!  Μου έδωσε την ευκαιρία να δω και να αξιολογήσω σημαντικά θέματα της ζωής μου, αλλά μου έδωσε και μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη προοπτική ζωής που υπήρχε μέσα μου και που μέσα από την εργασία σου την ανέδειξες και μου την προσέφερες σαν ευκαιρία για κατανόηση. Θα μελετήσω αυτό το υλικό για να έχω τη δυνατότητα εμβάθυνσης σε όσα άνοιξες, ώστε να συνειδητοποιηθούν πολλά ακόμη σημεία που έχεις αναφέρει. 

Χάρης

Merci Elina pour le grand bonheur que tu nous as apporté au Luxembourg dans ton seminar de la voix chantée. Nous espérons avoir le grand bonheur de te revoir, tu es pour nous un merveilleux et si vibral souvenir. Cela reste un souvenir exceptionnel tellement chargé d’émotion, des larmes de bonheur mais aussi un peu de souffrance, une véritable révélation.C’est toi qui nous a rendu heureux par ta merveilleuse et si vibrale présence, ce travail merveilleux que tu apportes et cette vie pleine de sens… Depuis plus de 3 ans, ma vie a changé et continue de changer grâce à des personnes d’une grande beauté d’Âme comme toi….Dufondducoeur MERCI

Jean Michalksi

Δεν έχω λόγια για αυτό που έζησα. Δεν ξέρεις τι βάρος είχα… πόσα πράγματα μου έκαναν κλικ από αυτά που είπες… Ελευθερώθηκε πόνος και ξεκουράστηκα…
Ελίνα μου, είσαι ευλογημένη, πόσα πράγματα παίρνεις από πάνω μας. Ότι έλεγες, ένιωθα ότι γίνεται πολύ δουλειά μέσα στα μάτια, σε βάθος. Πόσα ευχαριστώ πρέπει να σου λέμε! Ήταν πραγματικά υπέροχο. Πριν έρθω δεν θεωρούσα τόσο σημαντική τη θεραπεία των ματιών. Πριν κάνω τη θεραπεία των ματιών δεν καταλάβαινα πόσο σημαντική είναι η οπτική μας. Ότι περιέγραψες στη συνεδρία είναι έτσι ακριβώς.
Ευχαριστώ!

Σοφία Κ.

Είχα επί πολλά έτη συχνά κρίσεις πανικού, και μετά τη συνεδρία της καρδιάς και του θυρεοειδούς εξαφανίστηκαν. Είμαι ευγνώμων !

Μ.Χ.

Τι ωραία που είναι να σου μιλάει ο άλλος στην ψυχή σου χωρίς να χρειάζεται να σου πει πολλά λόγια. Είναι απίστευτο αυτό που κάνεις Νάχνα. Αισθάνεσαι στη ζωη σου ότι επικοινωνείς με ανθρώπους αλλά μέχρι ενός σημείου. Παραπάνω δεν καταλαβαίνουν. Αλλά την περιγραφή της ζωής μου που μου έκανες, αυτός ο μεστός και περιεκτικός λόγος που απέδωσες τα πάντα, είναι αυτό που ακριβώς είμαι. Με περιέγραψες τελείως. Αυτό που αισθάνομαι μέσα στην ψυχή μου. Δεν υπάρχει αυτό που κάνεις, με ηρεμεί. Είναι μία επιβεβαίωση ότι είμαι ήσυχη με αυτό που είμαι. Κάθε φορά μου επιβεβαιώνεις την πιο βαθιά αλήθεια της ψυχής μου και αυτό με ηρεμεί. Νιώθω ότι αυτή είμαι, αυτή που βλέπω και νιώθω μέσα μου.

Ιωάννα Τ.

Νοιώθω ωραία και ήρεμα και μια γλυκιά γαλήνη στον χώρο της καρδιάς. Ευχαριστώ!

Α.Ζ.

Ηρθα στη Νάχνα για το τρίξιμο των δοντιών μου που με ταλαιπωρεί πολύ καιρό και μου δημιουργεί πονοκεφάλους. Εκανα την πρώτη συνεδρία μαζί της και για περίπου 2 εβδομάδες δεν παρατήρησα καμία βελτίωση… Σταδιακά όμως μειώθηκε το μέγεθος της έντασης στο 70%. Θέλω να σας ευχαριστήσω και να σας πω συγχαρητηρια για το αποτέλεσμα, με μία μόνο συνεδρία.

Γιώτα

Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου, από τη συνεδρία μας για το κούρδισμα του νευρικού συστήματος. Ηρθα στο γραφείο σου γιατί το δεξί μου πόδι έχει μερική παράλληση των νεύρων των δαχτύλων και δεν μπορώ να σταθώ ή να περπατήσω σταθερά. Εκανα να ανέβω τη σκάλα γύρω στα 10 λεπτά, ενώ μετά τη συνεδρία μας παρατήρηση ότι την κατέβηκα χωρίς τη δυσκολία που πίστευα στα 3 λεπτά. Το σημαντικό όμως είναι ότι 2 μήνες μετά παρατηρώ ότι τα δάχτυλα μου δεν μουδιάζουν πια όπως πριν, όταν μένω πολύ ώρα καθιστή, κάτι που συνέβαινε συνέχεια παλαιότερα. Θα συνεχίσω τις θεραπείες μαζί σου, ευχαριστώ

Α.Φ.

Μετά τη συνεδρία των ματιών παρατήρησα τη σπουδαία βελτίωση ότι η θολούρα που είχα στα μάτια μου τα τελευταία χρόνια, έφυγε!  Συγκλονιστικό!

Σ.Χ.

Άκουσα ξανά τη συνεδρία θεραπεία για τα “μάτια”. Μαγική θεραπεία! Συνειδητοποιησα τα δώρα αυτής της υπέροχης στιγμής. Από τότε άρχισα να με βλέπω.. να αναγνωρίζω ποια είμαι. Βλέπω σε μένα χαρίσματα έξω και μέσα μου που πριν τα έβλεπα μόνο στους αλλους- όπως πολύ σωστά μου είπες. Έβλεπα την ομορφιά στους ανθρώπους γύρω μου αλλά δυσκολευόμουν να την δω σε μένα. Αυτό το άλλαξες! Σ’ ευχαριστώ τόσο πολύ!

Σοφία

Μοναδική εμπειρία! Χαίρομαι που η ψυχή μου με οδήγησε στη Νάχνα για ένα ακόμα εξελικτικό άλμα! Μακάρι να το βιώσουν όσο περισσότεροι άνθρωποι. Μόνο όταν το βιώσεις μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά του πριν και μετά. Σταμάτησαν άμεσα οι ταχυκαρδίες μου και βιώνω μια ανείπωτη εσωτερική γαλήνη. Νάχνα σε ευχαριστώ και σε ευγνωμονώ!

Κατερίνα Χατζη

Μέσα στην αλλοτριωμένη καθημερινότητα η επίσκεψη στο Nachna Voice Center είναι το απολαυστικό δώρο στον εαυτό μου. Οι εξατομικευμένες συνεδρίες τροφοδοτούν με ανανεωτική πνοή την ύπαρξή μου. Η Νάχνα με αίσθημα ευθύνης & σεβασμού διακρίνει ατέλειες εμπνέοντας την αυτοπραγμάτωση.

Αγγελική Χιώνη

Όταν έχεις προσπαθήσει για χρόνια με πενιχρά αποτελέσματα να “συνεφέρεις” τον εαυτό σου και μια μέρα έχεις την ευλογία να γνωρίσεις τη Nahna. Και αρχίζεις και βλέπεις έναν νέο εαυτό. Βελτιωμένο, εξελιγμένο, πιο δυνατό, πιο “καθαρό”. Είναι σαν να σου έχει χτυπήσει η τύχη την πόρτα!

Μαρία Ψωμμά

Φάρος και πυξίδα στο ταξίδι της ενσυνειδητότητας και της αυτογνωσίας!

Μάντυ Μαλεβίτη

Το να γνωρίσεις τη Ναχνα είναι ένα δώρο που μπορείς να κανείς στον εαυτό σου αλλά και στους άλλους γιατί όταν αλλάζεις εσύ αλλάζει και ο τρόπος που παρατηρείς τα πράγματα και τους ανθρώπους και όλα αποκτούν μια νέα διάσταση και ευθυγραμμίζονται.

Σταυρούλα Νταβέλου

Η θεραπεία που κάναμε με την Ελίνα στο ορμονικό σύστημα ήταν φανταστική!!! Τόσο τα αποτελέσματα της, όσο και η διαδικασία αυτή καθαυτη. Αν και έχω κάνει τα τελευταία χρόνια πολλές ενεργειακές θεραπείες αυτή με την Ελίνα είχε άμεσα ορατά αποτελέσματα που παραμένουν ακόμα και μετά το τέλος της.

Μαζί της γνώρισα τον εαυτό μου στις πιο βαθιές και απόκρυφες πτυχές του και αυτό με ωφέλησε στο να έχω καλύτερη αυτοεικονα και βαθιά αυτογνωσία. Επίσης καλύτερη οπτική για τη ζωή και πιο ρεαλιστική αντιμετώπιση των πραγμάτων που συμβαίνουν γύρω μου, γενικά πιο μεγάλη πίστη και εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και στο σύμπαν.

Επίσης εξαλείφθηκαν πολλά ψυχοσωματικά συμπτώματα που κουβαλούσα από παλιες καταγραφες όπως έλλειψη συγκέντρωσης, αδυναμία ύπνου, συνεχομενα συναισθήματικα σκαμπανεβασματα, μπλοκαρισμενη ενέργεια στο σώμα, ανεβασμενες τιμές στις ορμόνες του θυρεοειδή και πολλά αλλά αμέτρητα που τα απέβαλλε το σώμα μου αμέσως μετά την κάθε θεραπεία.

Μέσα από αυτή τη θεραπεία μπόρεσα εκτός των άλλων να συνδεθώ και με το σώμα μου και με όλα τα εσωτερικά μου όργανα…
Καθαρίσαμε τον εγκέφαλο και τις σκέψεις μου, το τρίτο μάτι, την ενόραση μου και τη διαισθηση μου, διορθώσαμε και ενισχύσαμε το θυρεοειδή σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό (γιατί έχω πρόβλημα υποθυρεοειδισμού) καθαρίσαμε μπλοκαρισμενα συναισθήματα, όργανα αλλά και τα Τσάκρας.
Ξεμπλοκαραμε την ενέργεια από όλο το σώμα και καθαρίσαμε ενεργειακά πολλά άλλα όργανα με συνεχόμενα πολλαπλα οφέλη που αποκομίζω ακόμα και τώρα, δύο μήνες μετά το τέλος της θεραπείας.

Πρακτικά έχω περισσότερη ενέργεια, καλύτερη διάθεση, μεγαλύτερη δύναμη και πίστη στον εαυτό μου και στις δυνάμεις μου, εμπιστοσύνη στη διαίσθησή μου, μεγαλυτερη όρεξη για ζωή και βιωνω τη χαρά στην καθημερινότητα μου.
Κοιμαμαι καλύτερα και γρηγοροτερα, ξεκαθάρισε το μυαλό μου, έχω την διάκριση και αποφασιστικότητα. Επίσης σε μία θεραπεία καθαρίσε η μύτη μου και η εισπνοη μου, ελαφρύνε και γλύκανε η φωνή μου. Αποδέχτηκα την ηλικία μου και δεν την κρύβω πια, (που το έκανα για χρόνια μην γνωρίζοντας τον λόγο) και γιορτάζω τα γενέθλιά μου με χαρά χωρίς θλίψη!!

Μέσα από τη θεραπεία με την Ελίνα έκανα μεγάλη αποδοχή του εαυτού μου, ολων των πιστεύω μου και των πράξεων μου, συγχώρεσα τα λάθη μου και μπόρεσα να προχωρήσω παρακάτω στη ζωή μου..
Όλα αυτά τα οφέλη και πολλά άλλα που δεν μπορώ να εντοπίσω ακριβώς στο συνειδητο, συμβαίνουν καθημερινά και τα βιωνω, τα θεωρώ πολύ μεγάλες επιτυχίες της Ελίνας και του κάθε θεραπευόμενου.

Για όλους αυτούς τους λόγους, συστήνω ανεπιφύλακτα σε γνωστούς και αγνώστους να το τολμήσουν, να δουν το εσωτερικό τους φως και να προχωρήσουν στη ζωή τους με χαρά, αγάπη, αποδοχή, σεβασμό, αξιοπρέπεια, αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση, συμπόνια, ευγνωμοσύνη και πολλές άλλες ανώτερες ποιότητες που όλοι έχουμε μέσα μας..

Την Ελίνα την ευχαριστώ και θα την ευγνωμονώ για πάντα που βρέθηκε σε αυτό το θεραπευτικό μου δρόμο και με οδήγησε σε νέα μονοπάτια..
Είθε το φως της ψυχής της, να φωτίζει κάθε ανθρώπινο ον γιατί το αξίζει…
Δέσποινα Κουζιωκα