7ήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ηχοθεραπευτών με φωνή

Find the voice healer inside you!  

Δεν απαιτείται μουσική παιδεία.

Για όσους νιώθουν το κάλεσμα μέσα τους ότι θέλουν να χρησιμοποιούν τη φωνή τους θεραπευτικά . Ένα σεμινάριο που έρχεται από το φως της ψυχής, από την αιώνια γνώση που βρίσκεται καταχωρημένη στα επίπεδα φωτός. Απευθύνεται σε όσους νιώθουν ότι έχουν τη γνώση των ήχων και θέλουν να την ανακαλέσουν από μέσα τους.

Πρόκειται για εκπαιδευτικό σεμινάριο όπου μπορείτε να αναπτύξετε τη θεραπευτική σας φωνή. Προκαλώντας δονήσεις σε κάθε τσάκρα θα βιώσετε ότι όλο το σώμα δονείται με θεϊκές ενέργειες μέσω των ήχων. Όταν το σώμα δονείται και κάθε τσάκρα δονείται, η Θεϊκή φωνή μπορεί να ξυπνήσει, μέσα από μία ειδική μύηση στο κέντρο του λαιμού που είναι κανάλι για το θεϊκό τραγούδι. Στην αρχή θα βρείτε τη δική σας μελωδία ψυχής που είναι η πηγή για όλες τις υπόλοιπες μελωδίες. Θα θεραπευτούν τραυματικά κομμάτια που σας εμπόδιζαν από το να είναι η φωνή σας μία πηγή φωτός και αγάπης. Η δική σας θεραπευτική φωνή που θα τραγουδάτε για άλλους, θα ξυπνήσει το Θεϊκό ταξίδι μέσα σας. Αυτή η διδασκαλία θα ενώσει την πνευματική δύναμη του τραγουδιστή και του θεραπευτή μέσα σας. Μόλις γίνει η ένωση, ο τραγουδιστής είναι θεραπευτής.

Η Θεϊκή φωνή, είναι αφιερωμένη σε αυτούς που αφιερώνουν τα τραγούδια τους για να θεραπεύουν μεταξύ παραδείσου και γης, τους ανθρώπους και όλα τα όντα. Αν θέλεις να γίνετε θεραπευτής της φωνής, ξύπνησε τα τσάκρα σου το θεϊκό σου τραγούδι, θεράπευσε τον εαυτό σου και τους άλλους!

Δείτε επίσης: