Θεραπεία Νεφρών & Επινεφριδίων: Εμπιστεύομαι, Τολμώ

Η θεραπευτική αυτή μέθοδος αποτελεί παγκόσμια κατοχύρωση της Ελίνας-Νάχνας Νικολίτσα και προέκυψε από την πολυετή εργασία της πάνω σε αυτό το αντικείμενο.

Θεραπεία νεφρών: Σε κάθε νεφρό υπάρχει ένα κεντρικό σημείο το οποίο μαρτυρά το θέμα που μας αποδυναμώνει ολοκληρωτικά. Με την τεχνική αυτή το νεφρό ανακουφίζεται, ξεκουράζεται, ησυχάζει, νιώθει εμπιστοσύνη, έρχεται σε επαφή με το συναίσθημα «εμπιστεύομαι».  Άρα καθώς καθαρίζουν οι φόβοι από τα νεφρά, απελευθερώνεται η ανάγκη της εμπιστοσύνης ως δύναμη.

Το να εμπιστευόμαστε μας ξεκουράζει. Το να μπορούμε να εμπιστευόμαστε είναι σημαντικό για εμάς, δεν έχει με τις πράξεις των άλλων, έχει να κάνει με τις επιλογές που εμείς οι ίδιοι κάνουμε στη ζωή μας. Η θεραπεία του νεφρού μας βοηθά να εμπιστευόμαστε, γιατί αυτή είναι η επιλογή μας για να είμαστε καλά. Καθαρίζει κάθε δυσπιστία, κάθε φόβο. Για άτομα που έχουμε γνωρίσει στη ζωή μας, δυσπιστία προς τους γονείς μας, καταστάσεις, αμφιβολίες, φθόνος, ζήλια, δυσάρεστα συναισθήματαπου όλοι έχουμε βιώσει. Κλάμαπόνος, απογοήτευση, απόρριψη, όλα αυτά περιλαμβάνονται στο χάρτη των νεφρών και μας εμποδίζουν τελικά να έχουμε εμπιστοσύνη. Μόνο όταν έχουμε εμπιστοσύνη μπορούμε να έχουμε τη δύναμη μας. Η εμπιστοσύνη είναι ένας δρόμος που μας καθοδηγεί, μία δύναμη μέσα μας, μία αίσθηση ασφάλειας. Έχουμε ανάγκη να νιώθουμε ασφαλείς. Έχουμε ανάγκη να εμπιστευόμαστε. Δεν έχει ν α κάνει με το αν οι άλλοι αξίζουν την εμπιστοσύνη μας.

Η ενέργεια της εμπιστοσύνης που ανακυκλώνεται και αποκαλύπτεται στα νεφρά, μας θεραπεύει. Όλες οι μνήμες απόρριψης, δυσπιστίας, μίσους, απογοήτευσης, μας εμποδίζουν να νιώθουμε καλά. Δύο καθαρά νεφρά μας βοηθούν πραγματικά να είμαστε ξεκούραστοι στις ανθρώπινες σχέσεις, να μην είμαστε καχύποπτοι,  να μπορούμε να βλέπουμε ωραία και θετικά πράγματα στους άλλους, σε εμάς, στη ζωή. Είναι απαραίτητο να καθαρίσουμε το χάρτη των νεφρών μας και όλες τις συναισθηματικές διαδρομές που έχει κρατήσει στη μνήμη του, γιατί αυτές οι μνήμες των νεφρών μας καθορίζουν, μας βοηθούν ή μας μπλοκάρουν, να συνδεθούμε να πράξουμε, να αποφασίσουμε

Καθώς καθαρίζονται τα νεφρά, απελευθερώνεται η δύναμη μας. Ανοίγει η ροή της ενέργειας στο σώμα, σαν να δίνουμε την άδεια εμείς οι ίδιοι να ρέουμε στη ροή, να υπάρχουμε στη ροή, να είμαστε εμείς.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η ροή της ενέργειας στο σώμα δημιουργεί ευχάριστες ανατριχίλες, καθώς η ροή της ενέργειας που απελευθερώνεται από τα νεφρά, μας θυμίζει ποιοι είμαστε. Καθώς θυμόμαστε ποιοι είμαστε, συνειδητοποιούμε ότι όλα όσα φοβόμαστε ήταν άχρηστοι φόβοι που δεν εξυπηρετούσαν σε κάτι.  Φεύγοντας οι φόβοι συνειδητοποιούμε ακόμη περισσότερο τι θέλουμε και οδηγούμαστε να αποδεχτούμε τον εαυτό μας, καθώς συνδεόμαστε με μια ωραία αίσθηση του σώματος και του εαυτού μας. Τα νεφρά μας ξαναγίνονται 2 υποστηρικτικά όργανα, για όλους τους στόχους που μπορεί να είχαν θαφτεί στην ψυχή μας. Καταλήγουμε στο «αποδέχομαι τον εαυτό μου»

Καθώς το αριστερό νεφρό καθαρίζει, εγκαθίσταται η ενέργεια του «εμπιστεύομαι», Καθώς το δεξί νεφρό καθαρίζει εγκαθίσταται η ενέργεια του «τολμώ»
Πρώτα εμπιστεύομαι και μετά τολμώ, όχι πρώτα τολμώ και μετά εμπιστεύομαι
Και καθώς τολμώ, αποδέχομαι ακόμη περισσότερο τον εαυτό μου, εμπιστεύομαι ακόμη περισσότερο τον εαυτό μου. Στο τέλος της θεραπείας, τα νεφρά αρχίζουν και λειτουργούν και γεμίζουν από την πηγή της ψυχής μας. Τα νεφρά δεν τροφοδοτούνται εύκολα, αλλά από αυτή την τεχνική γεμίζουν ενέργεια με το φως της ψυχής μας.

Είναι για όλους όσους: έχουν βιώσει απογοήτευση, απόρριψη, φόβο, τρομοκρατία, απέχθεια, θλίψη, εγκατάλειψη, παραίτηση, χαμηλή σωματική ενέργεια, έλλειψη εμπιστοσύνης, απόσυρση.

Αυτή την τεχνική καλό είναι να γίνει από όλους, είτε προληπτικά είτε τα νεφρά έχουν εκδηλώσει κάποια πάθηση. Εξάλλου, όλα τα νεφρά χάνουν με την πάροδο των χρόνων την ενέργεια τους και δεν μπορούν να την ανανεώσουν. Ακόμα και με τη διατροφή, δεν είναι εφικτό να ανανεωθούν στο έπακρο.

Θεραπεία Επινεφριδίων : «Το άγχος και η σχέση μας με το χρόνο»

Τα επινεφρίδια κινούν τη δύναμη και η ορμή που έχουμε μέσα μας στη ζωή. Καθορίζουν την ταχύτητα που κινούμαστε. Επινεφρίδια τα οποία υπερλειτουργούν και παράγουν αυξημένη κορτιζόλη και αλδοστερόνη, μαρτυρούν ότι το άτομο προσπαθεί να σπάσει το φράγμα του χρόνου, και να φτάσει στα όρια των ικανοτήτων του. Επινεφρίδια τα οποία υπολειτουργούν, δείχνουν ένα άτομο το οποίο νιώθει ότι σέρνει τον εαυτό του στη ζωή. Συμπτώματα υπολειτουργίας, η χρόνια κόπωση ή υπερκόπωση.
Σκοπός της θεραπείας είναι να καθαριστούν τα επινεφρίδια, και να εξισορροπήσει τη σχέση του χρόνου και της ταχύτητας του σώματος, άρα τη ροή που νιώθουμε ότι έχουμε μέσα στη διάσταση του χρόνου. Καθώς κουρδίζουν μετριάζεται η αγωνία του να προλάβω να τα καταφέρω (στην υπερλειτουργία) και η αγωνία του να τρέξω να προλάβω (στην υπολειτουργία). Και στις 2 περιπτώσεις, τα επινεφρίδια εκφράζουν την αγωνία του ανθρώπου για την ολοκλήρωση της ύπαρξης του.

Διάρκεια: 1 ώρα

Δείτε επίσης:

Nasar cavity Therapy

Μετά τη συνεδρία των νεφρών-επινεφριδίων είμαι πολύ καλά, αισθάνομαι το σώμα μου πιο ελαφρύ περπατάω πιο γρήγορα πιο εύκολα, και συμβαίνει αυτό που μου είπες, ότι θα νιώθω πια ότι το σώμα μου με στηρίζει. Σηκώθηκα το πρωί σήμερα λίγο πιο χαρούμενη από τις άλλες ημέρες και εύχομαι να καθιερωθεί η χαρά μέσα μου. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για όλα!!!! Επίσης, δεν έχω πια καμία ενόχληση στο ουροποιητικο.!!!!

Σ. Χ.