Θεραπεία Πνευμόνων: «Καταπίεση»

Η θεραπευτική αυτή μέθοδος αποτελεί παγκόσμια κατοχύρωση της Ελίνας-Νάχνας Νικολίτσα και προέκυψε από την πολυετή εργασία της πάνω σε αυτό το αντικείμενο.

Πνεύμονας,  η τροφοδοσία της ζωής!

Ο Θεϊκός Πνεύμονας ζωής λειτουργεί ως γεννήτρια ζωής και φροντίζει έτσι ώστε ολόκληρη η δημιουργία να μπορεί να θρέφεται αυτόν. Αυτή η θεϊκή γεννήτρια έχει τη συμπαντική ευφυΐα να τροφοδοτεί στον καθένα από εμάς ξεχωριστά αλλά σε ολόκληρη τη δημιουργία τη ζωή που χρειάζεται να έχουμε μέσα μας.  Όταν από το θεϊκό πνεύμα δοθεί η εντολή να σταματήσει η ζωή, τότε υπάρχει η τελευταία ανάσα . Ενώ έχουμε εκατομμύρια ανάσες ζωής, έχουμε μία τελευταία ανάσα θανάτου

Ο ανθρώπινος πνεύμονας καταγράφει αυτά που είναι ζωτικής σημασίας για εμάς, τις πιο κρυφές μας ελπίδες τις πιο ουσιαστικές μας ανάγκες. Πολλοί άνθρωποι νιώθουν άδειο τον πνεύμονα τους, άρα άδειο από ζωή. Αυτή η τεχνική εναρμονίζει την αίσθηση της απουσίας της ζωής μέσα μας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι νιώθουν στον πνεύμονα τους έλλειψη ζωής, και πασχίζουν για αυτή, πασχίζουν όμως με το μυαλό, πασχίζουν με την καρδιά. Τι θέλει όμως ο πνεύμονας μας πραγματικά; Πως έχει φτιαχτεί να λειτουργεί για εμάς; Έχουμε αναρωτηθεί τι χρειαζόμαστε πραγματικά για να ζούμε, για να νιώθουμε ζωντανοί; Έχουμε αφουγκραστεί τι υπάρχει μέσα στον πνεύμονα μας; Ποιες είναι οι πραγματικές μας ανάγκες που μας θρέφουν και μας δίνουν ζωή; Αυτό διαβάζεται και αποκωδικοποιείται στην θεραπεία του πνεύμονα.

Καθώς ανοίγουν αυτές οι πύλες του πνεύμονα, μπορούμε να μπούμε μέσα στις πληροφορίες του θανάτου και να δούμε τι έχει σκοτώσει την αναπνοή μας. Μετράμε το θάνατο, τις αναπνοές θανάτου που έχουμε ζήσει στη ζωή μας. Διαβάζουμε τα γεγονότα θανάτου που έκοψαν την αναπνοή μας, που μας τραυμάτισαν στερώντας μας αναπνοή.

Στη θεραπεία, ο πνεύμονας καθαρίζει από το θάνατο και γεμίζει με ζωή και αναπνοή. Η αναπνοή δεν είναι απλά μία μηχανική κίνηση, είναι ένα ολόκληρο πεδίο πληροφοριών ζωής. Όταν ο πνεύμονας είναι κλειστός, δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να δεχτούμε τη ΖΩΗ, την πεμπτουσία της ζωής, την ίδια τη ζωή. Τη ζωτική ενέργεια που θρέφει τα πάντα και βρίσκεται μέσα στο Θεϊκό Πνεύμονα.

Οι περισσότεροι πνεύμονες έχουν ξεχάσει γιατί λειτουργούν, έχουν ξεχάσει γιατί ζούνε, έχουν ξεχάσει γιατί είναι εδώ. Αυτή είναι μία τεχνική πολύ αποτελεσματική για μοναχικούς ανθρώπους οι οποίοι έχουν απομονωθεί δεν νιώθουν ότι ζουν δεν νιώθουν ότι θρέφονται, δεν νιώθουν ότι παίρνουν αγάπη. Και στην ουσία ποιος δεν νιώθει μόνος του στη γη. Η μοναξιά λοιπόν δεν έχει να κάνει με ένα άλλο άτομο που μας συνοδεύει έχει ν α κάνει με την παρουσία της ζωής και της αγάπης μέσα στον πνεύμονα μας. Για αυτό όταν αγαπάμε νιώθουμε ότι αναπνέουμε και είμαστε ζωντανοί, είναι όμως ένα πλασέμπο χαπάκι αγάπης,  που όταν τελειώσει μας ξαναφέρνει στην αρχική αίσθηση απομόνωσης και μοναξιάς.

Απευθύνεται σε όσους έχουν περάσει:

  • Καταπίεση
  • Κατάθλιψη
  • Άσθμα
  • Κρίσεις πανικού
  • Έλλειψη χαράς και ζωής
  • Εγκατάλειψη
  • Απόρριψη
  • Μοναχικότητα
  • Καπνίζουν πολύ
  • Σε όλους

Διάρκεια θεραπείας: 1 ώρα

Μετά τη θεραπεία του πνεύμονα, σταμάτησα να χρειάζομαι το σπρέυ για το άσθμα, νιώθω πως είναι να αναπνέω για πρώτη φορά χωρίς υποστήριξη, και έχει περάσει ένας μήνας κι ακομα δεν το έχω χρειαστεί.

Ευχαριστώ

Ειρήνη

Μετά τη θεραπεία του πνεύμονα έχω την αίσθηση ότι θέλω να ζήσω!

Κατερίνα

Δείτε επίσης:

Nasar cavity Therapy