4ήμερο  Εισαγωγικό Σεμινάριο Δρόμος προς το Φως®, by Agni Eickermann

Ο Δρόμος προς το Φως μας υποστηρίζει για να βαδίζουμε προς την νέα εποχή με περισσότερη ευκολία, ανοιχτή καρδιά και συνείδηση. Στην εποχή που βρισκόμαστε είμαστε όλοι προσκεκλημένοι να πάρουμε την ευθύνη της ζωή μας και να θυμηθούμε το λόγο που είμαστε ενσαρκωμένοι αυτή τη στιγμή στη γη. Το δικαίωμα και η δουλειά σου είναι να κάνεις τα πάντα για να είσαι ευτυχισμένος. Τίποτα άλλο δεν μετράει. Ξέχνα τις παλιές δομές, δεν λειτουργούν πια. Όλα όσα δεν χρειάζεσαι, άφησε τα πίσω σου, για να γίνει πιο ζωντανή και πιο ελαφριά η ζωή σου!
Το 4ήμερο αυτό βιωματικό σεμινάριο είναι το πρώτο μέρος της εκπαίδευσης μου στην Αμερική, και εκπαιδεύτηκα για να το διδάσκω στην Ελλάδα, από τη δημιουργό του Agni Eickermann. Απευθύνεται σε όλους θέλουν να ανακαλύψουν τον εσωτερικό αληθινό τους εαυτό. 

Στο σεμινάριο “Ο Δρόμος προς το Φως”
• σου ανοίγονται πόρτες που δεν θυμόσουν πια ότι υπάρχουν – πόρτες στον εαυτό σου, στην ευτυχία, στην ολοκλήρωση.
• ξεφορτώνεσαι βάρη που κουβαλάς εδώ και ατέλειωτους αιώνες. Τι απελευθέρωση, τι άνοιγμα χωρών, τι χάρη και χαρά!
• πηγαίνεις σε ένα ταξίδι αγάπης, εμπιστοσύνης, αφοσίωσης που σε οδηγεί στον αληθινό σου εαυτό.
• Θυμάσαι με καθαρότητα τη Θεία σου προέλευση βιώνοντας στη Γη το Φως της Ψυχής σου.
• Συνδέεσαι συνειδητά, με τις ιδιαίτερες ικανότητες και ποιότητες που υπάρχουν μέσα σου.
• Μυείσαι στον διαλογισμό και λαμβάνεις πρακτικές τεχνικές.
• Μαθαίνεις να αναγνωρίζεις και να φροντίζεις τις αληθινές σου ανάγκες στην καθημερινότητα.

Υλη σεμιναρίου
~Συνάντηση με τα προσωπικά μπλοκαρίσματα
~Καθαρισμός, διάλυση, μεταμόρφωση
~Ελαφρότητα και Χαρά
~Λειτουργία, τεχνικές και χαρακτηριστικά των τσάκρας.
~Απελευθέρωση από παλιές συνήθειες
~
Tεχνικές θεραπείας για τον εαυτό και άλλους
~ Επαφή με επίπεδα φωτός και γνώσεις
~ Καθαρισμός των τσάκρας από θέματα προηγούμενων ενσαρκώσεων
~Η πρακτική εφαρμογή τους στην καθημερινότητα
~ Συνειδητοποίηση της ευθύνης σας σαν ανθρώπινα όντα φωτός
~ Θεραπεία της γης
~Ενότητα με την δημιουργία.
~ Πρόσβαση στην Ακάσα για μία μέρα
~Η αποστολή σας στην ζωή.

Η ζωή σου, διανύοντας τον Δρόμο προς το Φως, θα κυλάει σε μια νέα ροή χαράς και εσωτερικής ευδαιμονίας. Βιώνοντας το Φως σου επιτρέπεις να λάμπει για εσένα, για τον κόσμο για την Γη.

Δείτε επίσης:

Ο Δρόμος προς το Φως είναι ένα ταξίδι. Είναι μια βουτιά με ανοιχτές όλες τις αισθήσεις στο Φως, την Αγάπη, την Εμπιστοσύνη.
Είναι η εμπειρία ενός μικρού παιδιού που με απόλυτη ασφάλεια ανοίγει τα μάτια και τα χέρια και δέχεται ό,τι του προσφέρεται με έκπληξη, θαυμασμό, δέος… Η Νάχνα μας κράτησε όλους από το χέρι , κι έναν έναν χωριστά μας οδήγησε πέρα από τον εαυτό μας και μέσα στον εαυτό μας. Εκεί όπου υπάρχει ένα Φως εκθαμβωτικό, εξαγνιστικό, λυτρωτικό!
Νιώθω απεριόριστη ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που μου δόθηκε να περπατήσω αυτόν τον Δρόμο…

Ιρίνα

Αυτό το σεμινάριο με προχώρησε σε ένα νέο τρόπο του να είμαι.  Να συνδέομαι με τον κόσμο μέσα από τα ενεργειακά μου κέντρα.  Να συνδέομαι συνειδητά, βιωματικά με την ενέργεια, όχι με τη σκέψη.  Δηλαδή από εκεί που συνήθως βρίσκομαι σε μια ανενεργή, παθητική κατάσταση να αρχίσω να παράγω ενέργεια με κάποιο σκοπό που εγώ έχω αποφασίσει.

Για μένα αυτό είναι το πρώτο βήμα του να πάρω την ύπαρξη μου στα σοβαρά και να συνειδητοποιήσω τη σοβαρότητα αυτής της κατάστασης.  Ότι δηλαδή όλα είναι αλληλένδετα και ότι εγώ μπορώ με κάποιο τρόπο να τα επηρεάζω συνειδητά πλέον.  Όχι ασυνείδητα, με ένα μηχανικό τρόπο που έκανα έως τώρα.  Είναι το πρώτο βήμα να ξυπνήσω από τη λήθη.

Η Νάχνα μας πήρε όλους στοργικά από το χέρι και μας πέρασε σε ένα κόσμο μαγικό αλλά και πραγματικό συγχρόνως.  Τώρα επαφίεται σε εμάς του πως θα εξελίξουμε τις δυνατότητες μας.  Ευχαριστώ τη Νάχνα για αυτή την τόσο μεγάλη προσφορά της.

Μάρκος

Πώς να περιγράψεις την Θεική μαγεία; Πώς να περιγράψεις την συνάντηση με την ψυχή σου; Γιατί αυτό ακριβώς είναι ο Δρόμος προς το Φως. Ένα ταξίδι προς τα μέσα, προς την αλήθεια, προς την ουσία.  Συγχρόνως ένα ταξίδι προς τα έξω. Είναι το μονοπάτι που σου δείχνει ποιος είσαι και γιατί είσαι εδώ. Που παίρνεις μηνύματα για τον εαυτό σου , για τις ποιότητές σου, για τα χαρίσματά σου. Αν αυτό δεν είναι μαγικό, τότε τι άλλο μπορεί να είναι;

Η αγαπημένη μου Nahna  είναι η οδηγός, η τρυφερή συνοδός σ΄αυτό το ταξίδι. Διαθέτει όλη της την ενέργεια και την αγάπη για να φωτίσει τον δρόμο που βαδίζεις. Όχι μόνο φέρνει στην επιφάνειά σου αυτό που είσαι, αλλά παράλληλα καθαρίζει και θεραπεύει όποιο μπλοκάρισμα σε δυσκόλευε και σε κρατούσε πίσω. Την αγαπώ , αφήνομαι πάντα στα χέρια της και στην καθαρή ψυχή της με εμπιστοσύνη. Όπως της έχω ξαναπεί ,η Nahna είναι για τα δύσκολα. Γέφυρα μεταξύ ουρανού και γης.

Το 4ήμερο ήταν για όλους μας απολαυστικό. Γεμάτο διαλογισμούς, τραγούδια, μυήσεις, θεραπείες, γέλια και μοίρασμα όλης της ομάδας. Βιώσαμε ενότητα, αγάπη, προσφορά. Αυτός δεν είναι άλλωστε o δρόμος της αφύπνισης; Το να θυμηθείς ποιος είσαι και να απλώσεις το χέρι με σεβασμό και αγάπη και στον διπλανό σου; Οι στιγμές που μοιραστήκαμε μοναδικές. Θα μείνουν χαραγμένες στον νου και στην ψυχή μας.  Βγήκαμε καινούργιοι, καθαροί, βαπτιστήκαμε στο φως της ψυχής μας, στο δικό μας φως. Τι νιώθω για όλα αυτά; Νιώθω ευγνωμοσύνη και χαρά για όλη αυτή την μοναδική, μαγική εμπειρία.  Σ΄ευχαριστώ  Nahna μου!

Σοφία Mira

Αναρωτιέμαι  αν το σεμινάριο ήταν ” Όνειρο  ή  Πραγματικότητα”. Κι αν αυτά τα δύο δεν είναι  ξεχωριστά, κι αν έχουν γίνει ένα; Αν τα κάναμε εμείς   ΕΝΑ. Δηλαδή  ενώσαμε το όνειρο με την πραγματικότητα, το “πάνω”  με το “κάτω”, το  θεϊκό  με  το  γήινο. Ότι και να έγινε   και  γίνεται  δεν  παύει  να είναι  μαγικό. Ναι,  γιατί  η  μαγεία  συνεχίζει  να  είναι  στο  κάθε  “τώρα” μας.  Σας αγαπώ αθεράπευτα!

Θανάσης Esmael

“Καλημέρα” είπα, μπαίνοντας στο Nahna Voice center, και ήταν σαν να γνωριζόμουν ήδη με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Το σεμινάριο ξεκίνησε, συνεργάστηκα, εμπιστεύτηκα, άφησα την παιδικότητα μου ελεύθερη, έπαιξα, γέλασα με την καρδιά μου κι εκνεύρισα την δασκάλα μου σαν να ήμουν παιδάκι που του αποκάλυψαν ότι εκτός από το να περπατάει μπορώ και να πετάει.

Μετά η δόνηση μου άλλαξε. Είχε έρθει για μένα η ώρα της ανακάλυψης, της αποδοχής, της ευθύνης, της αλλαγής. Παρατηρούσα διστακτικά το εαυτό μου διαφορετικό, τα κοινά συναισθήματα που μοιραζόμουν με τους συμμαθητές μου κι όλους μαζί που λες κι είχαμε βγει από παραμύθι κι αποκτήσαμε μαγικές δυνάμεις. Δυνάμεις που με ταλάνιζαν, συγκρούονταν κι έσβηναν. Σωματικά είχα κουραστεί  παρ’όλη την ασφάλεια και την φροντίδα που λάμβανα απ’ όλους γύρω μου. Τότε άκουσα μια αποκαλυπτική φωνή να μου λέει ποιος στ’ αλήθεια είμαι, κι έσπασα γιατί κρυβόμουν μια ζωή από τον ίδιο μου τον εαυτό. Η φωνή έλεγε ν’ αποδεχτώ την δύναμή μου, επιτέλους να μεταμορφωθώ και με δέσμευσε να την αποκαλύψω. Το έκανα για πρώτη φορά, τραντάχτηκα, τα δάκρυα με λύτρωσαν και σφράγισαν την στιγμή ίσως για να μην ξανακάνω πίσω.

Τώρα το παραμυθένιο ταξίδι  τελείωσε, τουλάχιστον για την ώρα. Μπροστά μου έχω ένα μεγάλο ανοιχτό και φωτεινό παράθυρο, μία δασκάλα να με καθοδηγεί, συνοδοιπόρους να με συντροφεύουν και νέα χρήσιμα εργαλεία. Σας ευχαριστώ όλους.

Russel