Ρύθμιση θυρεοειδή και θύμου αδένα: Αλλάζω στη ροή και αποδέχομαι το νέο μου εαυτό

Η θεραπευτική αυτή μέθοδος αποτελεί παγκόσμια κατοχύρωση της Ελίνας-Νάχνας Νικολίτσα και προέκυψε από την πολυετή εργασία της πάνω σε αυτό το αντικείμενο.

Θυρεοειδής: Η ενεργειακή λειτουργία του θυρεοειδή είναι ότι βρίσκει ισορροπίες ανάμεσα στα αντιφατικά θέματα του εαυτού μας, τα οποία προσπαθεί να διαχειριστεί. Οι άνθρωποι που έχουν την ευελιξία να προσαρμόζονται και να αλλάζουν δεν εκδηλώνουν ποτέ θέμα θυρεοειδή, γιατί έχει τη δυνατότητα ο θυρεοειδής τους να μεταβάλλεται στις αλλαγές και να κουρδίζει σε νέους εαυτούς, πραγματικότητες, ταυτότητες. Με την τεχνική αυτή, ρυθμίζεται ενεργειακά ο θυρεοειδής και  αποτυπώνεται ένας νέος αρχετυπικός χάρτης εξέλιξης. Εγκαθιστά νέα πραγματικότητα / προσωπικότητα.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, το άτομο κατανοεί ποια είναι τα μηνύματα του θυρεοειδή του, και εάν είναι έτοιμο για τη μεταμόρφωση εαυτού που τον οδηγεί ο εαυτός του, τότε ο θυρεοειδής μπορεί να σταθεροποιηθεί και να κουρδίσει με νέα δεδομένα τα οποία φαίνονται στον αρχετυπικό χάρτη του οργάνου. Για τον καθένα οι επιλογές αυτές είναι προσωπικές.  Όταν γίνει αυτό, ο λαιμός έχει μία αίσθηση ελαφριά και όμορφη. Το άτομο νιώθει ότι απλώνουν κύματα στο σώμα του. Όλος ο λάρυγγας αρχίζει και ανοίγει, διογκώνεται. Δηλ παίρνει το χώρο του, ελαφριά και αυτό κουρδίζει ταυτόχρονα την υπόφυση και το 3ομάτι, και δίνει εντολή μέσα στον εγκέφαλο ότι «εγώ είμαι αυτός/ή».

Η θεραπεία αυτή είναι τόσο βαθιά σαν να έχει βγει κάποιος από χειρουργείο. Γιατί κουρδίζει όλο μας το σύστημα

Θύμος αδένας:Η ενεργειακή λειτουργία του Θύμου Αδένα συνδέεται με την αναγνώριση του εαυτού. Μας συνδέει με το πώς αναγνωρίζουμε το όλον που είμαστε και εδραιώνει το «Με αποδέχομαι»

Σε ποιους απευθύνεται: Σε όλους, είτε έχουν οποιαδήποτε πάθηση θυρεοειδούς, είτε όζους, είτε δεν έχουν εκδηλώσει ποτέ/ακόμα τίποτα.

Επανάληψη θεραπείας:Ανάλογα με τις ανάγκες, θέλει επαναρρύθμιση σε 2-3 μέρες για 5-15’, εν συνεχεία στο εξάμηνο και στο χρόνο.

Διάρκεια: 1 ώρα

Ένα μήνα μετά την συνεδρία του θυρεοειδή έκανα  τις αιματολογικές εξετάσεις του θυρεοειδούς και οι τιμές των αντιθυρεοιδικων αντισωμάτων είναι φυσιολογικές  για 1η φορά μετά από χρόνια και βελτιωμένη η τιμή του TSH με αποτέλεσμα να μειώσω το χάπι του θυρεοειδούς. Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σου Ελίνα.
Ιωάννα Τσομπάνη

Κάνοντας υπέρηχο θυρεοειδή μετά από τη θεραπεία θυρεοειδή με τη Νάχνα, μου είπε ο γιατρός μου ότι πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια που με παρακολουθεί, μίκρυναν οι όζοι μου (έχω μάλιστα πολλούς). Επίσης, μετά από τη συνεδρία για το στομάχι, σταμάτησα να παίρνω τα χάπια για παλινδρόμηση, που τα έπαιρνα τα τελευταία 2 χρόνια συστηματικά κάθε μέρα, γιατί μειώθηκαν πάρα πολύ τα συμπτώματα.

Μαρία Σ.
Είχα επί πολλά έτη συχνά κρίσεις πανικού, και μετά τη συνεδρία της καρδιάς και του θυρεοειδούς εξαφανίστηκαν. Είμαι ευγνώμων!
Μ. Χ.

Δείτε επίσης:

Nasar cavity Therapy