Ρύθμιση ορμονικού Συστήματος: Συναισθηματική ταυτότητα

Η θεραπευτική αυτή μέθοδος αποτελεί παγκόσμια κατοχύρωση της Ελίνας-Νάχνας Νικολίτσα και προέκυψε από την πολυετή εργασία της πάνω σε αυτό το αντικείμενο.

Όταν αλλάζουμε τις ορμόνες, τα πάντα αλλάζουν στο σώμα και κυρίως η συναισθηματική μας ισορροπία. Έχουμε συνηθίσει να ταυτοποιούμε τον εαυτό μας μέσω των συναισθημάτων μας: «είμαι κυκλοθυμικός», «είμαι απαισιόδοξος», «είμαι ανασφαλής», «είμαι ενοχικός» κλπ.
Έντονα ακραία συναισθήματα στη διάρκεια της ζωής μας διαταράσσουν την ορμονική μας ισορροπία. Άπαξ και συμβεί αυτό, είναι δύσκολο και μερικές φορές ακατόρθωτο να ισορροπούμε συναισθηματικά. Ξεκινά έτσι ένας φαύλος κύκλος που δεν σταματά ποτέ. Η συναισθηματική μας ισορροπία μπορεί να σταθεροποιηθεί μέσω της ρύθμισης των ορμονών μας. Οι γυναίκες ξέρουν από μικρή ηλικία ότι οι ορμόνες τους καθορίζουν την ψυχολογία και τη διάθεση τους και επηρεάζουν τα πάντα.
Η θεραπεία ρύθμισης του ορμονικού συστήματος είναι υψηλή μετακίνηση της ενέργειας στο σώμα και το κούρδισμα του είναι πολύ λεπτοφυές. Απαιτείται επανάληψη της τεχνικής, ανάλογα με το πρόβλημα. Η συχνότητα της θεραπείας θα διαγνωστεί στην πρώτη συνεδρία. Η τεχνική δουλεύει εξίσου καλά και από απόσταση, για όσους το επιθυμούν.
Απευθύνεται σε όσους έχουν προβλήματα:
 • Μεταβολισμού και βάρους του σώματος
 • Εφίδρωσης ή δίψας
 • Αναπαραγωγής ή πολυκυστικές ωοθήκες ή πρώιμη εμμηνόπαυσης
 • Σεξουαλικής Διάθεσης
 • Αναπαραγωγής ή γαλουχίας ή γενικότερης διάθεσης
 • Όρεξης ή ανορεξίας
 • Καρκίνου ωοθηκών ή προστάτη
 • Ανωμαλίας περιόδου
 • Μειωμένη ανάπτυξη τριχών (στους άντρες)
 • Ανάπτυξης σώματος και αύξηση οστών (στους εφήβους)
 • Πίεσης
 • Πονοκεφάλων
 • Πρησμένου προσώπου
 • Υπνηλίας, αυπνίας και εφιάλτη
 • Θερμοκρασίας σώματος
 • Δερματικών
 • Διαβήτη

Διάρκεια συνεδρίας: 1/5 ώρα (απαιτούνται επαναλήψεις ανά περίπτωση)

θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου με τη Νάχνα.

Καταρχήν είναι ένας υπέροχος, καλόκαρδος, φιλικός άνθρωπος που σε κερδίζει με το ζεστό της χαμόγελο και την γεμάτη τρυφερότητα ματιά της. Αυτήν ήταν η αίσθησή μου από την πρώτη μας γνωριμία, πριν από 1,5 χρόνο και με τον καιρό γίνεται όλο και καλύτερη.

Παρόλο που τα τελευταία χρόνια είμαι σε ένα μονοπάτι αυτογνωσίας και θεραπείας με διάφορες εναλλακτικές τεχνικές, δεν είχα καταφέρει να θεραπεύσω πολλά και βασικά ζητήματα. Έτσι, όταν γνώρισα την Νάχνα είχα πολλά προβλήματα αυτοεκτίμησης, φόβου για τη ζωή, σεβασμό προς τον εαυτό μου, τα οποία βέβαια μεταφραζόταν και σε φυσικά νοσήματα. Πολλά αυτοάνοσα και γενικότερα κακή λειτουργία όλου του οργανισμού μου.

Έχω κάνει διάφορες θεραπείες με τη Νάχνα (όχι όσες θα ήθελα) και σε όλες τα αποτελέσματα τα νιώθω από την πρώτη στιγμή και παγιώνονται μέσα μου. Η Νάχνα με βοήθησε να βγω από ένα αδιέξοδο, δίνοντας μου ένα χέρι βοηθείας, ένα σπρώξιμο, κάτι που δεν θα κατάφερνα μόνη μου. Η θεραπεία που λειτούργησε άψογα είναι η ρύθμιση του ορμονικού συστήματος. Άλλαξε τελείως τον τρόπο που βλέπω τον εαυτό μου και τη ζωή. Χάθηκε ο φόβος ότι θα μου συμβεί κάτι κακό και αντικαταστάθηκε από το συναίσθημα της εμπιστοσύνης. Ξεκαθάρισε η σκέψη μου που μέχρι τώρα ήταν πολύ μπερδεμένη, έχω διάκριση πια και αποφασιστικότητα. Την ίδια στιγμή της θεραπείας άνοιξε η αναπνοή μου, καθαρίζοντας η  εισπνοή από τη μύτη. Ελάφρυνε και γλύκανε η φωνή μου, σταθεροποιήθηκε η διάθεσή μου. Σημαντικό για μένα ήταν και η αποδοχή του εαυτού και της ηλικίας μου, που για πάρα πολλά χρόνια την έκρυβα, ενώ τώρα μπορώ να γιορτάζω τα γενέθλιά μου χωρίς θλίψη!

Πριν κουβαλούσα τον εαυτό μου σαν βάρος, ενώ τώρα είμαι ανάλαφρη και χαρούμενη, γεμάτη όρεξη και θέληση για ζωή και προχωράω μπροστά όλο χαρά, σιγουριά και αυτοπεποίθηση! Και αυτό το πιστεύει κάθε κύτταρό μου!

Σε ευχαριστώ Νάχνα μου από τα βάθη της ψυχής μου, είμαι ευγνώμων που υπάρχεις και προσφέρεις τόσο καλό γύρω σου!!!

Δέσποινα Κουζιώκα

Η ρύθμιση του ορμονικού μου συστήματος ήταν μια μαγευτική εμπειρία. Οι επιγνώσεις και οι συνειδητοποιήσεις των μύχιων της ψυχής μου με βοήθησαν ώστε να εδραιώσω ακόμα περισσότερο τη βούληση μου και τη δράση μου ή τη μη δράση μου στο δρόμο του φωτός.

Η Νάχνα σημαντική παρουσία στη ζωή μου, με βοηθάει με τις συγκλονιστικές τεχνικές της, ώστε να προχωρήσω στο δρόμο της εξέλιξης εύκολα και κβαντικά.

Κατερινα Χατζη

Δείτε επίσης:

Nasar cavity Therapy