Προγονική θεραπεία – Durga Gotra

«Ειρήνη στο Χτες – Ειρήνη στο Σήμερα»
Απελευθέρωση από το οικογενειακό κάρμα

Παρατηρούμε συχνά στους ανθρώπους πως επαναλαμβάνουν πρότυπα και μοτίβα των γονιών τους, άσχετα με το πόσο μακρυά έχουν προχωρήσει στην
πορεία της εξέλιξής τους. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτά τα πρότυπα είναι
ασυνείδητα, και μας έχουν κληρονομηθεί από την οικογένεια μας.

Κομμάτια των προγόνων μας, όπως της μητέρας μας του πατέρα μας της γιαγιάς μας κλπ. μπορούν και
κληρονομούνται από γενιά σε γενιά. Επηρεάζουν τις δομές μας και μας κοστίζουν δύναμη. Νιώθουμε ενστικτωδώς ότι δεν είμαστε πραγματικά ελεύθεροι. Αυτά τα αρχέτυπα τα οποία προέρχονται από την καταγωγή μας, επηρεάζουν το παρόν και το μέλλον μας.

Η μέθοδος αυτή έχει δοθεί από τη Durga Holzhauser. Στηρίζεται στο γεγονός ότι όλοι συνδεόμαστε με ένα οικογενειακό σύστημα το οποίο μας επηρεάζει αλλά και επηρεάζουμε. Με την τεχνική αυτή αφαιρούμε την δύναμη από τα αόρατα μοτίβα που μας καθορίζουν και μας προσδιορίζουν, ώστε να απελευθερωθούμε και να ζούμε αυτό που πραγματικά ανήκει στην ψυχή μας. Η Προγονική Θεραπεία απελευθέρωσης από το οικογενειακό κάρμα θεραπεύει την ιεραρχία των γυναικών από μητέρα σε κόρη για 7 τουλάχιστον γενεές και των αντρών από πατέρα σε γιο για 7 τουλάχιστον γενεές.

Οι συστημικές θεραπείες της Durga Gotra έχουν ως στόχο, το άτομο να πάρει πίσω την εξουσία από το αόρατο, επειδή αυτά τα κομμάτια ασυνείδητα μας παρασέρνουνε και γίνονται συνδημιουργοί στην ζωή μας, είτε μας αρέσει είτε όχι. Η απελευθέρωση των προγόνων μας, δημιουργεί ελεύθερο χώρο για να αντιμετωπίσουμε το πεπρωμένο μας και να αποδεχτούμε την κληρονομιά μας.

Μέσα από πλήρη συγχώρεση ανοίγει ο δρόμος προς την δική μας δύναμη και αγάπη.

Η Durga Gotra σχετίζεται με την συστημική αναπαράσταση, αλλά λειτουργεί σε σημαντικά υψηλότερο πνευματικό πεδίο και προσφέρει έτσι ένα ισχυρό θεραπευτικό μονοπάτι στο υποσυνείδητο. Δουλεύει τη γραμμή των γυναικών από μητέρα σε κόρη για τις γυναίκες, και τη γραμμή των αντρών για τους άντρες. Τα πρότυπα μας τα έχουμε αντλήσει από αυτή την ιεραρχία γυναικών και αντρών που μας προσδιορίζει.

Γίνεται ατομικά είτε ομαδικά.

Μέθοδος:

Με τη χρήση εκπροσώπων, παρέχεται η προσωπική γενεαλογία 7 γενεές τουλάχιστον πίσω, οι οποίοι συμμετέχουν σε συμβολικό επίπεδο. Κάθε ένας μέσα στον χώρο φέρνει τη δομή του προγόνου που εκπροσωπεί. Η Durga Gotra είναι μια εντατική διαδικασία που αρχίζει με την αναγνώριση των σχέσεων και οδηγεί στη συμφιλίωση όλων των μελών της προγονικής γραμμής.

Στόχος:

Η συνάντηση με την αλυσίδα των προγόνων μας, μας οδηγεί σε τροχιές, όπου έχουμε αποθήκευσει την θηλυκή και την αρσενική μας δύναμη. Έτσι μπορούμε να δεχτούμε την κληρονομιά μας στη Γη και να βαδίσουμε με περισσότερη δύναμη και εμπιστοσύνη, έχοντας ως βάση την ελευθερη δύναμη από το πεδίο τον προγόνων.

Στην  απελευθέρωση των προγονικών γραμμών στόχος είναι, να συναντήσουμε τα μέλη της αλυσίδας τον προγόνων μας, με τα οποία νιώθουμε ασυνείδητα ενοχικά και μας παρασύρουν σε επαναλαμβανόμενα μοτίβα.

Πρόσβαση αναγνώρισης στις δομές και τα Πρότυπα.

Τα κλειδιά για την απελευθέρωση των προγόνων.

Η απελευθέρωση του κληρονομικού αμαρτήματος.

Απελευθέρωση από αστρικές διαθήκες.

Προσωπικότητες κλειδιά στις αλυσίδες τον προγόνων, οι οποίες κρατούν την κληρονομιά μας.

Κωδικοποίηση της φυσικής σφραγίδας της προγονικής καταγωγής.

Δείτε επίσης: